2010 Nisan Anneleri

günaydıııın ve iyi pazarlaarrrr hanımlarr....
herkesciklere iyi günler diliyorum...biz şüür iyiyiz.. ananedeyiz.. akşam dönücez evimize... şimdilik ekmek elden su gölden hayatın tadını çıkarıyoruz :) utku'yu dedesi doyuruyoo.. ananesi peşinden koşuyoo... ablasının çok dersi var.. o başını kaldıramıyo yavrum da.. kocişle ben de bacak bacak üstünde kahve içiyoruuzz

emekler bacımmm.. zamanı gelince.. sen kendini de paralasan o istediği zaman emeklicek :) hayırlısıyla emekler de yürür de.. birinci mi oldum kııı.. ama ben köyünün nesiyim yaa.. kendime bişiycik bulamadım :)) çok var da karar veremedim.. mıhtar olaraktan sen belirle :))
refişim hakikatende çok korkusuz bizim veletler.Ömer eymende aynı atıyor kendini her yerden.:80:
ayy evet bacım yaaa.. çok dikkatli olmak lazımmm..Allah korusun.. bizimkinin bi parmağı yandı geçende sobadan.. azıcık kızardı.. şidmi sobaya yaklaşmıyo.. ama istiyorum ki canı yanmadan öğrensin tehlikeli şeyleri.. cıs diyorum.. hayır diyorum.. yookkk banamısın demiyoo.. önce bi elini çekiyo sonra tam saldırıya geçiyo :))
mıhtar geldüüü....
sevgülü anacuklar...
kimler gelmiş...esram gelmiş ;mehtabım gelmiş.:)))
bende geldiiimmmm

gene refişim gene refişim...
valla bacım sana ne bulsak köyümüzde isim olaraktan ...
valla aklıma gelmiii :)))
sen benim hamarat hatunumsun yaww...olabülü....:))
bu arada hepniz nere gittunuz yawww.....

OO maaşallah zaten utku hep önden gidiyor.. bizimki geri geri gidiyor anca o da sürünerek

Bizimki de altta iki dişi vardı üsttende yandan 1 tane çıkmıştı.
şimdi de üstteki iki dişi de patlamış öbür yan diş te patlamak üzere...

Sorunumuz şu Uyutamıyorum ya yani sadece meme emerken gidecek o da aç olacak ki meme emsin toksa
ayağımda sallasam kalkıyor yatağına koysam döne döne en sonunda alayım diye
ağlıyor..
yanımda yatarkende döne döönee bi türlü uyuyamıyoruz...

nasıl alıştıracağım yatağında uyusun istiyorum ama

Son düzenleme:
yine kimsecikler yok buralarda sessiz kaldı topiğimiz yaaa(

iyi akşamlar hatunlarrr.. kimseler yok gerçi her zamanki gibi...
kızlar cidden yaa.. ben sık giremiyorum diyordum. ama artık kimseler uğramaz oldu yaa.. hiiiç girmeyenler çook var..arada uğrayanlar da sayılı artık...
yine diyorum .. umarım herkes iyidir..bebişlerde sağlıklıdır.. aman hasta olmasınlar yaa.. insanın ömründen ömür gidiyo.. biz şükür iyiyiz.. utku nun yerinde durmamasının dışında tabi.. emeklemeyi çözdü diye seviniyodum.. şimdide odanın içinde tutmak mümkğün olmuyo.. bütün gün ayakta dikilsin istiyo.. çekyata falan tutunucak dikilicek.. ileri geri gezinip sıralamak çabasında ama halaa dengeyi sağlayamadı.. o tutunuyo kalkıyo ben arkasında diz çökük vaziyette ellerim iki yanda tutmaya hazır bekliyorum.. o şekilde durursa bütün gün mızırdanmadan duruyo.. yoksa feci hareketli ve hemencik sıkılan bi bebek olduççç uykularımız da günde 2 halinde düzenimizi oturtmaya başladık gibi.. ancak 9 ayda yani... öğlen saat 12-1 arası uyuyo.. bir de bu saatlerde 4-5 gibi uyuyo.. sonra gece 11-12 ye kadar uyanık :) aman buna da şükür ne diyim yaa... gece sık uyanıyo gerçi.. dün gece 4 unlu mamadan yaptım yedirip uyuttum.. sadece meme emip uyumasına göre biraz daha iyiydi sanki..bakalım bu gece de yapıp denicem.. demekki aç olduğu için çok sık uyanıyo emip uyuyo diye düşünücem o zaman... neyse herkese iyi akşamlaarrr

..
gene refişim gene refişim...
valla bacım sana ne bulsak köyümüzde isim olaraktan ...
valla aklıma gelmiii :)))
sen benim hamarat hatunumsun yaww...olabülü....:))
bu arada hepniz nere gittunuz yawww.....
gene beeennn
canımm.. çok sık girmiyosun sende.. yavruna maşallah.. dişler çıkmış pıtır pıtır.. bizde hala altta 2 tane var.. üstten de çıkıcak gibi bakalım ne zaman.. zor olmasa bari.. emekleme de her bebekte değişken canım yaa.. utku da birden bire başladı sayılır.. aman sağlıklı olsunlar da.. uyku konusunda da sizinle aynıyız.. emmmeden uyumadığı için gece 12-1 oluyo bazen acıkmasını beklemek.. emip uyuyo..

günaydın herkeze muhakkak okuyorum burayı ama bi türlü bişiler yazamıorum yaaaa..herkez ii çok şükür face den takip ettiğim kadarıyla..meltemcim geçmiş olsun bennuya umarım hiçbişi kalmaz hep ii olsunlar bebeişlerimiz yaa hastalanmasınlar..gece uykumuz biizmde pek düzenli değil sık sık uyanıoruz mamada içmio süt de artık yatöadan muhallebisini ii yiyo o tok tutuyodur dio ümit ediorum uyanınca su veriorum ona içip tekrar uyumaya geçio beyfendi:) gündüz uykusunu oturttuk gibi biz çok şükür.poyraz sabah 7 de kalkıp kahvaltısını ettikten sonra 9,30 a kadar dolanıo oynuyo 9,30 da 1 saat uyuyo.tekrar 1 de yatıo yarım saat filan uyuyo bide 5 gibi uyuyo ..akşam uykusuda en geç 9 da ..inşallah böle gider düzenimiz..yoksa annemde çok yoruluyo gündüz uyku düzeni bozulursa anacım hiçbişi yapamaz valla onla uğraşmaktan..

işlerimde çok yoğun malum yıl sonu..hesaplar kitaplar sayımlar derken tam gaz çalışıom valla..herkezi kocaman öpüorum görüşürülkkkkkkkkkk

slm kızlar...
ben de hala hediye ile uğrasıyorum ne yapcam karar veremedim....
ayy ne zormuş yaaa ben zaten hep hediye işinde zorlanırım....
bi bitsede meraktan kurtulsak:)

cnm valla çok özledim ama yazamıyorm arada girip okuyorum o kadar,beni hatırlayanlara slm kocaman öptüm sizi ve bebişleri.bizi sorarsanız yuvarlanıp gidiyoruz işte oğlumla henüz dişimiz yok,uyku düzenimiz değişti çok sık uyanır oldu,emekleme şekli yerde balık gibi gidiyor sinirlenirse yuvarlanarak daha çabuk ulaşıyor istediği şeye:)) örümcekte ise şimdilik anarya gidiyo bizim hayta...işte öyle anlatacak o kadar şey var ki; özetle annelik çok güzellllllllllllllllllllllllllll

Merhaba Kızlar Uzun Bir Aradan Sonra Merhaba Nasılsınız Umarım Bebişlerde İyidir Baya Zaman Giremedim Bu Topige Çok Acılar Çektik Oğluşumla Ama Çok Şükür Allah Sabrımın Dualarımın Dualarımızın Yanıtını Verdi Ölecek Diye Beklenen Oğluşum Büyük Bir Mucize İle İlk Önce Dalak Ameliyatı Oldu Daha Sonra Süpriz Şekilde Böbrek Nakli İçin Verici Bulundu Ve Beklenen Operasyon Gerçekleşti Böbrekler Hemen Uyum Sağlayamadı Uyum Sağlayana Kadar Diyalize Girdi Ama Çok Şükür beklenen An Geldi Ve Böbrek Uyum Sağladı Monoton Başlayan Hikayemiz Mutlu Sonla Bitti Çok Şükür Evimizdeyiz Oğluşum Ben Ve Karnımdaki İkizlerim Tek Sıkıntımız Eşimin Askerde Oluşu Çok Şükür Başka Sıkıntımız Yok Hepimiz İyiyiz Bebişim İçin Dua Eden Ağladıgımda Bana Destek Olan Arkadaşlarıma Çok Tşk Ediyorum İyiki Varsınız Ve Bebişlerinizi Kocaman Öpüyorum

canım cok gecmıs olsun senı tanımasamda yazdıklarını takıp ettım hep dua ettim sana ınan bundan sonra oglun ikizlerin ve esınle mutlu sorunsuz hastalıksız bır ömür gecırırsınız ınsallah allahımbır daha ogluna acı gostermesın rabbim yardımcın olsun mükafatını alacaksın ıns bundan sonra yasadıklarının.ikiz kuzularını da saglıcakla kucagına al ınsallah

CNMMMMMM inan nasıl sevindinm aanlatamam şükürler olsun kullarının dualarını karşılıksız bırakmayan rabbime.allah kimseyi evladıyla sınamasın..çok zor elbette yaşadıkların.üstelik eşin yanında yookken.ne güzelki dimdik durdun bununda üstesinden geldin örnek alınacak annesin sen.kendinle ve evlatlarınla gurur duy tatlım.ii haberler geleceğine inanıordum..allah daha kötü günler göstermesin gözünüze..hep mutlu olun sağlıklı olun evlatlarınızla cnm..

umudumsun bebeğim çok çok çok sevndm aklımdaydn nice zamandr hayırlı haberlerini aldımya çok şükür çok güçlüsün maşallah sana.nelern üstesnden geldn maşallah ya çok sevndm gecenin bu saatinde.Allahım başka hastalıklar vermesn ikizlernle utkunla eşinle mutlu bi ömür sür inşallah daha sık gir tatlm bizi habersz bırakma

kızlar selam, ben 2011 mayıs annesiyim. aranızda MEDİPOL HASTANESİne gidip normal doğum yapan varr mı? bir de doktorunuz kimdi:26:/B]

umudumsun bebeğim canım adını hatırlayamadım kusura bakma utku için çokk mutlu oldum rabbim sabrının müfaketini verdi şükürler olsun ikizlerinle utkuyla nice yıllara inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…