emekler bacımmm.. zamanı gelince.. sen kendini de paralasan o istediği zaman emeklicek :) hayırlısıyla emekler de yürür de..refişim bağımsızlık duygularımı ne gelişiyomuş sıpaların....
valla kuzi emeklemiyo kız tık yok...
benimde anam bende etrafı toppluyo sağolsun...
iki dakka bakem dedim...
köyumun birincisi oldun kız yoklamada hep sen varsın helallllll
ayy evet bacım yaaa.. çok dikkatli olmak lazımmm..Allah korusun.. bizimkinin bi parmağı yandı geçende sobadan.. azıcık kızardı.. şidmi sobaya yaklaşmıyo.. ama istiyorum ki canı yanmadan öğrensin tehlikeli şeyleri.. cıs diyorum.. hayır diyorum.. yookkk banamısın demiyoo.. önce bi elini çekiyo sonra tam saldırıya geçiyo :))refişim hakikatende çok korkusuz bizim veletler.Ömer eymende aynı atıyor kendini her yerden.:80:
bende geldiiimmmmmıhtar geldüüü....
sevgülü anacuklar...
kimler gelmiş...esram gelmiş ;mehtabım gelmiş.:)))
mıhtarım köyün ağlağıda geldi bugünlerde acayp duygusala bağladm
oyy fundam gelmiş.Köyümün ağlak anası nasılsın?
gene refişim gene refişim...
valla bacım sana ne bulsak köyümüzde isim olaraktan ...
valla aklıma gelmiii :)))
sen benim hamarat hatunumsun yaww...olabülü....:))
bu arada hepniz nere gittunuz yawww.....
canımm.. çok sık girmiyosun sende.. yavruna maşallah.. dişler çıkmış pıtır pıtır.. bizde hala altta 2 tane var.. üstten de çıkıcak gibi bakalım ne zaman.. zor olmasa bari.. emekleme de her bebekte değişken canım yaa.. utku da birden bire başladı sayılır.. aman sağlıklı olsunlar da.. uyku konusunda da sizinle aynıyız.. emmmeden uyumadığı için gece 12-1 oluyo bazen acıkmasını beklemek.. emip uyuyo..OO maaşallah zaten utku hep önden gidiyor.. bizimki geri geri gidiyor anca o da sürünerek
Bizimki de altta iki dişi vardı üsttende yandan 1 tane çıkmıştı.
şimdi de üstteki iki dişi de patlamış öbür yan diş te patlamak üzere...
Sorunumuz şu Uyutamıyorum ya yani sadece meme emerken gidecek o da aç olacak ki meme emsin toksa
ayağımda sallasam kalkıyor yatağına koysam döne döne en sonunda alayım diye
ağlıyor..
yanımda yatarkende döne döönee bi türlü uyuyamıyoruz...
nasıl alıştıracağım yatağında uyusun istiyorum ama
yine kimsecikler yok buralarda sessiz kaldı topiğimiz yaaa(
iyi akşamlar hatunlarrr.. kimseler yok gerçi her zamanki gibi...
kızlar cidden yaa.. ben sık giremiyorum diyordum. ama artık kimseler uğramaz oldu yaa.. hiiiç girmeyenler çook var..arada uğrayanlar da sayılı artık...
yine diyorum .. umarım herkes iyidir..bebişlerde sağlıklıdır.. aman hasta olmasınlar yaa.. insanın ömründen ömür gidiyo.. biz şükür iyiyiz.. utku nun yerinde durmamasının dışında tabi.. emeklemeyi çözdü diye seviniyodum.. şimdide odanın içinde tutmak mümkğün olmuyo.. bütün gün ayakta dikilsin istiyo.. çekyata falan tutunucak dikilicek.. ileri geri gezinip sıralamak çabasında ama halaa dengeyi sağlayamadı.. o tutunuyo kalkıyo ben arkasında diz çökük vaziyette ellerim iki yanda tutmaya hazır bekliyorum.. o şekilde durursa bütün gün mızırdanmadan duruyo.. yoksa feci hareketli ve hemencik sıkılan bi bebek olduççç uykularımız da günde 2 halinde düzenimizi oturtmaya başladık gibi.. ancak 9 ayda yani... öğlen saat 12-1 arası uyuyo.. bir de bu saatlerde 4-5 gibi uyuyo.. sonra gece 11-12 ye kadar uyanık :) aman buna da şükür ne diyim yaa... gece sık uyanıyo gerçi.. dün gece 4 unlu mamadan yaptım yedirip uyuttum.. sadece meme emip uyumasına göre biraz daha iyiydi sanki..bakalım bu gece de yapıp denicem.. demekki aç olduğu için çok sık uyanıyo emip uyuyo diye düşünücem o zaman... neyse herkese iyi akşamlaarrr
..
gunaydın kızlar
ben hergun okuyorumm burayı mutlaka ama 3 4 gundur yogundum ustune bıde bennuyu hasta ettım kusuyordu bskada bıseyı yoktu
dısımız hala yok uyku duzenımız zaten hıc olmadı ınsallah refıye 9 ayda bızde oturturuz slında cok gec 3 4aylıkken oturtmamız lazımdı ama bu nısan bebelerı analarından akıllı cıktılar
beceremedık
bennu bayagı ıyı bugun 6 da basladı gune erkencıyız bende yenı bı taktık buldum uyandıktan tam 2 saat sonra yanına yatarsam uyuyor 1 saat yoksa ımkansız huzursuz huzursuz dolasıyo 3 5 saat sonra yarımsaat fıln uyuyp yıne tum gun huysuz
evet bızden bu kadar tum nısan annelerıne guzel bır gun bebelere bol uykulu gunler dılıyorum
yine kimsecikler yok buralarda sessiz kaldı topiğimiz yaaa(
Merhaba Kızlar Uzun Bir Aradan Sonra Merhaba Nasılsınız Umarım Bebişlerde İyidir Baya Zaman Giremedim Bu Topige Çok Acılar Çektik Oğluşumla Ama Çok Şükür Allah Sabrımın Dualarımın Dualarımızın Yanıtını Verdi Ölecek Diye Beklenen Oğluşum Büyük Bir Mucize İle İlk Önce Dalak Ameliyatı Oldu Daha Sonra Süpriz Şekilde Böbrek Nakli İçin Verici Bulundu Ve Beklenen Operasyon Gerçekleşti Böbrekler Hemen Uyum Sağlayamadı Uyum Sağlayana Kadar Diyalize Girdi Ama Çok Şükür beklenen An Geldi Ve Böbrek Uyum Sağladı Monoton Başlayan Hikayemiz Mutlu Sonla Bitti Çok Şükür Evimizdeyiz Oğluşum Ben Ve Karnımdaki İkizlerim Tek Sıkıntımız Eşimin Askerde Oluşu Çok Şükür Başka Sıkıntımız Yok Hepimiz İyiyiz Bebişim İçin Dua Eden Ağladıgımda Bana Destek Olan Arkadaşlarıma Çok Tşk Ediyorum İyiki Varsınız Ve Bebişlerinizi Kocaman Öpüyorum
Merhaba Kızlar Uzun Bir Aradan Sonra Merhaba Nasılsınız Umarım Bebişlerde İyidir Baya Zaman Giremedim Bu Topige Çok Acılar Çektik Oğluşumla Ama Çok Şükür Allah Sabrımın Dualarımın Dualarımızın Yanıtını Verdi Ölecek Diye Beklenen Oğluşum Büyük Bir Mucize İle İlk Önce Dalak Ameliyatı Oldu Daha Sonra Süpriz Şekilde Böbrek Nakli İçin Verici Bulundu Ve Beklenen Operasyon Gerçekleşti Böbrekler Hemen Uyum Sağlayamadı Uyum Sağlayana Kadar Diyalize Girdi Ama Çok Şükür beklenen An Geldi Ve Böbrek Uyum Sağladı Monoton Başlayan Hikayemiz Mutlu Sonla Bitti Çok Şükür Evimizdeyiz Oğluşum Ben Ve Karnımdaki İkizlerim Tek Sıkıntımız Eşimin Askerde Oluşu Çok Şükür Başka Sıkıntımız Yok Hepimiz İyiyiz Bebişim İçin Dua Eden Ağladıgımda Bana Destek Olan Arkadaşlarıma Çok Tşk Ediyorum İyiki Varsınız Ve Bebişlerinizi Kocaman Öpüyorum
Merhaba Kızlar Uzun Bir Aradan Sonra Merhaba Nasılsınız Umarım Bebişlerde İyidir Baya Zaman Giremedim Bu Topige Çok Acılar Çektik Oğluşumla Ama Çok Şükür Allah Sabrımın Dualarımın Dualarımızın Yanıtını Verdi Ölecek Diye Beklenen Oğluşum Büyük Bir Mucize İle İlk Önce Dalak Ameliyatı Oldu Daha Sonra Süpriz Şekilde Böbrek Nakli İçin Verici Bulundu Ve Beklenen Operasyon Gerçekleşti Böbrekler Hemen Uyum Sağlayamadı Uyum Sağlayana Kadar Diyalize Girdi Ama Çok Şükür beklenen An Geldi Ve Böbrek Uyum Sağladı Monoton Başlayan Hikayemiz Mutlu Sonla Bitti Çok Şükür Evimizdeyiz Oğluşum Ben Ve Karnımdaki İkizlerim Tek Sıkıntımız Eşimin Askerde Oluşu Çok Şükür Başka Sıkıntımız Yok Hepimiz İyiyiz Bebişim İçin Dua Eden Ağladıgımda Bana Destek Olan Arkadaşlarıma Çok Tşk Ediyorum İyiki Varsınız Ve Bebişlerinizi Kocaman Öpüyorum :70]
rabbım hepimizın dualarını kabul ettı
cok uzulduk buradan okuyan herkes ıcın konusuyorum derdn bızım derdımızdı sevıncınde hepımızın oldu
hepımızın bekledgı bu jtlu son rabbım bırdaha kımseye göstermesın hepımızın gözu aydın hep bekledım yazılarını hayırlı haberlerını dahda guzel haberler yazman ve mutlu yasaman dılegıyle cok gecmıs olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?