SLM KIZLAR...
hep uğruycam buraya diyorum ama aksilik işte yazıyorum ve net kopuyo ...
nese özlüyorum burayı ben baya...
hep aklımda ...
hrseyı burda yasadık paylaştık ya buranın tadı baska ama eski tad falan kalmadı.
bi yakalasak eski büyüyü:)
bu arada kuzuda biberon tutmuyordu ya sonunda tutuyor.bebedor markayı abule tti yalnız niş ağzılı oalnı değil.
GUNAYD
CANIM sende gece kalkınca kaşık mamaı yapsana be öle yapyorum biberon alımıyca ac kalcak hali yok ya,madem sutunde yetmiyo ,ii gecelr maması varya bi kaese ondan veriyroum ve uykusu dağılmadan tekrar sallıyorum.
canım merhaba, önerin için teşekkür ederim ama kaşık maması yemesi için iyice uyanması lazım.ee uyandığı zamanda zaten uyutmak için en az 2 saat lazım.
biberon olayına gelince de başlarda biberon alıyordu ama sanırım devam sütlerinin tadını beğenmiyor ondan dolayı da biberonu reddediyor. pınar ın bebek sütünüde verdim onuda içmedi.kısacası neyapacağımı bilmiyorum. hiç düzenimiz yok geceleri şöyle 3 kere kalkacağı günleri görecek miyim acaba?
ayy aman büyük konuşmayayayım Allah beterinden saklasın sağlıklı sıhhatli olsunlarda geceleri uyumayız nolcek.
merhaba arkadaşlar,bende uzun zamandır yazamıyorum buraya,ara sıra gelirim ama vakit bulamadığım için yazamıyorum.
zor ama çok tatlı bir kızım var.yemek yemesi ve uyuması çoz zor.
vee bizim hala gaz sancımız va,r işte en zoru da bu. çoğu gece sabahlıyoruz.özellikle de benim yediklerimden kızıma fena gaz geçiyor, neredeyse herşey sütümde gaz oluyor miniğime(
bir ara gaz yapanları hiç yemedim ama okadar çok şeydiki bunlar en sonunda hasta oldum.
netice de doktorumuz ''sütten bebeğe gaz geçmez'' dese de aksini iddia ediyorum .YAŞAYAN BİLİR!!
arkadaşlar ayrıca kızım hiç bir devam sütünü içmiyor biberonu da kesinlikle reddediyor.dolayısıyla geceleri sabaha kadar açlıktan ağlıyor.
neyapacağımı bilmiyorum.akşam ne yerse yesin gece acıkıyor ve benim sütüm onu doyurmuyor.ee biberonda devam sütü de içmeyince açlıktan tekrar uyuyamıyor.ağladıkça uykusu açılıyor sabaha kadar oturuyoruz.
uzun zamandır yazmayınca bayaa bi uzun yazmışım :) dertliyim dertli annelik ne zormuş!!!
kızlar kendi dertlerimi yazmaktan sıra size ancak geldi.nasılmış bakalım güzel nisan anneleri ve bebekleri.öpüyorum tüm minikleri.ne kadar şeker oldular di mi?
ne kadar yaramazlık yaparlarsa yapsınlar çok tatlılar...
canım merhaba, önerin için teşekkür ederim ama kaşık maması yemesi için iyice uyanması lazım.ee uyandığı zamanda zaten uyutmak için en az 2 saat lazım.
biberon olayına gelince de başlarda biberon alıyordu ama sanırım devam sütlerinin tadını beğenmiyor ondan dolayı da biberonu reddediyor. pınar ın bebek sütünüde verdim onuda içmedi.kısacası neyapacağımı bilmiyorum. hiç düzenimiz yok geceleri şöyle 3 kere kalkacağı günleri görecek miyim acaba?
ayy aman büyük konuşmayayayım Allah beterinden saklasın sağlıklı sıhhatli olsunlarda geceleri uyumayız nolcek.
Bebişlerin kıyafetlerindeki muz, mandalina gibi meyve lekelerini nasıl çıkarıyorsunuz? Ben Dalin'in deterjanını ve yumuşatıcısını kullanıyorum. 1saatlik programda 40 derecede yıkıyorum. Ve lekeler olduğu yerde kalıyor. Lütfen bana yardımcı olun
canım sen bana aynı kuzeyı anltyrsn...
mecburen uyanıyor ac kalmasından ıyıdır ne yapayım.
bu arada sana hıpp marka devamsutunu önririm.
tadı cok gusel,hiç koku yok.
diğer mamalarda tuaf bir tat ve koku var cunku.
ben hippin hazır devam sutunu alıyorum...
canım ya allah yardımcın olsun ne dıyecegımı bılmıyorum ben pc de cocuk sarkıları acıyorum son ses dınletıyorum anca agzını acıyo ama zorlada olsa yedırıyorum
bıde ek gıdaya gecmı basladın acaba ondanmı yemek ıstemıyor
anlamadım yanı ben ılk gunden verdım ne yıyosam tattıdım
hatta 3 aylıkken bır yumurtayı tum verdım bu topıgın en erken ek gıdaya baslayanı benım
ha emzırıyorum da bu arada bubebegın en sevdıgı yokmu devamlı onu ver bakalım o zman mıdesı buyur ve baska seylerde kabul eder
mesela ıstahsız oldugunda bennuya bebelac sutlu ballı ırmıklı kasık mamasını bıbeonla az az verdım
allah yardımcın olsun
Kızlar benim iş seyahati nedeni ile yarın Almanyaya gitmem gerekiyor. Kızımı 1 gece yalnız bırakacağım.. Ne yapacak bensiz .. Gece emziriyorum da(
meltemcim sağol önerilerin için ama benim kızımın sorunu gece biberon içmemesi.
gündüz değil yani
gece acıkıyo,r meme istiyor, emiyor
sonra sütüm yeterli gelmediği için her yarım saatte bir uyanıyor tekrar emmek istiyor biberonda devam sütü veriyorum reddediyor.
geceleri çıldırmak üzereyim
kızıma da uyku haram bana da...
merhaba nisan anneleri.. uzun zamandır takip ediyorum ama ilk kez yazıyorum, bende nisan annesı sayılırım oglum 29 mart dogumlu.. mart annelerını takıp edıyordum ama mart bebeklerinin yürüyor, hatta neredeyse kosuyor olmaları yuzunde acaba benım oglumda bır sorun mu var daha emeklemıyor bılenın derdıne dustum, o zaman annem senın bebegın nısan bebegı sayılır uzulme dıyınce sızlere yazmaya karar verdım.. oglum 7.500gr dı gecen aykı aylık kontrolumuzde, bana hep zayıf gıbı gelıyor sızce nasıl? bız ek gıdaya 6 ay dolunca gectık o zamana kadar sadece emzırdım.. ıstahı normal sayılır fakat hala corbalarımız blendırdan gecıyoryoksa yemıyor ama elıne ekmek bıskuvı meyve vs verınce yıyıor ufak ufak.. daha 2 haftadır basıyor bıraz bu benı cok dusunduruyordu cok gec degıl mı sızce? kollarından desteklersek basıyor 5 dk kadar.. ama kendı bır yere tutunup kalkamıyor hıc bır emekleme belırtısıde yok.. alttan 2 tane dısımız var (cıkarken cok ıstahsız ve ateslıydı) o donem kılomuzu etkıledı sanrım.. uyku konusuna gelınce.. 7. aya kadar yatagına koyar muzıgını acardım kendı uyurdu cok rahattım.. gecede 1 kere emmeye kalkardı. ne olduysa 7. aydan sonra oldu.gecelerı cok sık uyanıyor, kucagımda uyumak ıstıyor, bır doktor bu cok normal artık sana baglanıyor dedı.. ama uykusuzlukta cok zor..genel olarak bızde durumlar boyle.. hepımızın bebeklerıne allah saglık versın dıyorum.. gorusmek uzere arkadaslar...
merhaba nisan anneleri.. uzun zamandır takip ediyorum ama ilk kez yazıyorum, bende nisan annesı sayılırım oglum 29 mart dogumlu.. mart annelerını takıp edıyordum ama mart bebeklerinin yürüyor, hatta neredeyse kosuyor olmaları yuzunde acaba benım oglumda bır sorun mu var daha emeklemıyor bılenın derdıne dustum, o zaman annem senın bebegın nısan bebegı sayılır uzulme dıyınce sızlere yazmaya karar verdım.. oglum 7.500gr dı gecen aykı aylık kontrolumuzde, bana hep zayıf gıbı gelıyor sızce nasıl? bız ek gıdaya 6 ay dolunca gectık o zamana kadar sadece emzırdım.. ıstahı normal sayılır fakat hala corbalarımız blendırdan gecıyoryoksa yemıyor ama elıne ekmek bıskuvı meyve vs verınce yıyıor ufak ufak.. daha 2 haftadır basıyor bıraz bu benı cok dusunduruyordu cok gec degıl mı sızce? kollarından desteklersek basıyor 5 dk kadar.. ama kendı bır yere tutunup kalkamıyor hıc bır emekleme belırtısıde yok.. alttan 2 tane dısımız var (cıkarken cok ıstahsız ve ateslıydı) o donem kılomuzu etkıledı sanrım.. uyku konusuna gelınce.. 7. aya kadar yatagına koyar muzıgını acardım kendı uyurdu cok rahattım.. gecede 1 kere emmeye kalkardı. ne olduysa 7. aydan sonra oldu.gecelerı cok sık uyanıyor, kucagımda uyumak ıstıyor, bır doktor bu cok normal artık sana baglanıyor dedı.. ama uykusuzlukta cok zor..genel olarak bızde durumlar boyle.. hepımızın bebeklerıne allah saglık versın dıyorum.. gorusmek uzere arkadaslar...
meltemcim merhaba,
daha önce önerdiğin mamayı alıp denedim
birkez denedim ama olsun ilk denememde severek yedi
ve de mamauzun süre tok tuttu.
ama tabi önce biberonla denedim içmedi
sonra biraz daha kıvamlaştırarak kaşıkla verdim yedi
teşekkürler canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?