merhaba nisan anneleri.. uzun zamandır takip ediyorum ama ilk kez yazıyorum, bende nisan annesı sayılırım oglum 29 mart dogumlu.. mart annelerını takıp edıyordum ama mart bebeklerinin yürüyor, hatta neredeyse kosuyor olmaları yuzunde acaba benım oglumda bır sorun mu var daha emeklemıyor bılenın derdıne dustum, o zaman annem senın bebegın nısan bebegı sayılır uzulme dıyınce sızlere yazmaya karar verdım.. oglum 7.500gr dı gecen aykı aylık kontrolumuzde, bana hep zayıf gıbı gelıyor sızce nasıl? bız ek gıdaya 6 ay dolunca gectık o zamana kadar sadece emzırdım.. ıstahı normal sayılır fakat hala corbalarımız blendırdan gecıyoryoksa yemıyor ama elıne ekmek bıskuvı meyve vs verınce yıyıor ufak ufak.. daha 2 haftadır basıyor bıraz bu benı cok dusunduruyordu cok gec degıl mı sızce? kollarından desteklersek basıyor 5 dk kadar.. ama kendı bır yere tutunup kalkamıyor hıc bır emekleme belırtısıde yok.. alttan 2 tane dısımız var (cıkarken cok ıstahsız ve ateslıydı) o donem kılomuzu etkıledı sanrım.. uyku konusuna gelınce.. 7. aya kadar yatagına koyar muzıgını acardım kendı uyurdu cok rahattım.. gecede 1 kere emmeye kalkardı. ne olduysa 7. aydan sonra oldu.gecelerı cok sık uyanıyor, kucagımda uyumak ıstıyor, bır doktor bu cok normal artık sana baglanıyor dedı.. ama uykusuzlukta cok zor..genel olarak bızde durumlar boyle.. hepımızın bebeklerıne allah saglık versın dıyorum.. gorusmek uzere arkadaslar...
günaydın güzel nisan anneleri....
o kadar çok özlemişim ki buraya yazmayı.bizden haberler şöyle oğlum 79 cm ve 12 kilo.....sağlığı yerinde rabbime şükür......gece sık kalkar oldu benmde sütüm yetmiyor hıpp ın mamasını aldım günde 1 defa vermeye başladım.sevdi Allahtn......bazen 6-7 kere bazende 4 efa kalkıyor gece ve hepsinde de meme istiyor.....daha emeklemiyo geri geri gidiyor poposunun üzerine her tarafa gidiyor.ileriye gitme çabası var ama beceremiyor.4 tane dişimz var üstler önce çıktı ve üst dişler ayrık birbirinden.....tavşan oldu oğlum.....bense gebe kalmadan önceki kiloma döndüm şükür...hatta 4-5 kilom daha var vereceğm ama olmuyo burada.....
mayıs döneminde alese girip tezs,iz yapmak istiyorum ders çalışmam lazım.yeni hazırlanan ünversite not düzenlenmesinde notum 15 puan düştüğü için yüksek puan almam lazım.eğer bunu yaparsam öğretmenlik ormasyonu alcam inşallah giresunda alabilirm sonrada işe girmek istiyorum burada bi yer var özel eğitim için.orda işe başlarsam iyi olacak bakalım Allahtan hayırlısıysa olsun inaşallah.....
KEDİİ cm senin soruna gelince tatlm her bebek farklı bizim oğlanda çoğu şeyi yapmıyor yapmak istemiyoe ellerinden tutunca yürümüyor mesela ama koltuk altından tutym yürüyo kendini çok yormak istemiyo ve korkuyor.ayrıca normal bi bebek senin yavrun bende benm oğlum neden 12 kilo diye düşünüyorum oğluma anne sütü yarıyor.bende bu kilonun altında ne yatıyor neden kilolu diye dertleniyorum ama dr lar boyu iyi anne sütüde alıyor o yüzden sıkıntı yok diyorlar.dediğim gbi her bebek farklı Allahım sağlıklı olsunlarda gerisi boş tatlım.bu arada aramıza hoşgeldin:80:
Slm herkese,herkes ve bebekler iyidir umarım.
Bizimki şuaralar yerinde durmuyoo sürekli ayakta durmak istiyoo,tabi biz de yanında yoksam kafasını carpabiliyo...bakalım ne zaman yürüycek..o zaman işimiz daha zor...ben de feci bi bel agrısı başladı...10 kg üzerinde bizimki gece kaldır indir...feci agrıyo dogrulamıyorum 3 gün oldu..bugünü kendime ayırdım dinlencem,oglumu sevcem...
fundacıgım hakkında hayırlısı neyse o olsungünaydın güzel nisan anneleri....
o kadar çok özlemişim ki buraya yazmayı.bizden haberler şöyle oğlum 79 cm ve 12 kilo.....sağlığı yerinde rabbime şükür......gece sık kalkar oldu benmde sütüm yetmiyor hıpp ın mamasını aldım günde 1 defa vermeye başladım.sevdi Allahtn......bazen 6-7 kere bazende 4 efa kalkıyor gece ve hepsinde de meme istiyor.....daha emeklemiyo geri geri gidiyor poposunun üzerine her tarafa gidiyor.ileriye gitme çabası var ama beceremiyor.4 tane dişimz var üstler önce çıktı ve üst dişler ayrık birbirinden.....tavşan oldu oğlum.....bense gebe kalmadan önceki kiloma döndüm şükür...hatta 4-5 kilom daha var vereceğm ama olmuyo burada.....
mayıs döneminde alese girip tezs,iz yapmak istiyorum ders çalışmam lazım.yeni hazırlanan ünversite not düzenlenmesinde notum 15 puan düştüğü için yüksek puan almam lazım.eğer bunu yaparsam öğretmenlik ormasyonu alcam inşallah giresunda alabilirm sonrada işe girmek istiyorum burada bi yer var özel eğitim için.orda işe başlarsam iyi olacak bakalım Allahtan hayırlısıysa olsun inaşallah.....
KEDİİ cm senin soruna gelince tatlm her bebek farklı bizim oğlanda çoğu şeyi yapmıyor yapmak istemiyoe ellerinden tutunca yürümüyor mesela ama koltuk altından tutym yürüyo kendini çok yormak istemiyo ve korkuyor.ayrıca normal bi bebek senin yavrun bende benm oğlum neden 12 kilo diye düşünüyorum oğluma anne sütü yarıyor.bende bu kilonun altında ne yatıyor neden kilolu diye dertleniyorum ama dr lar boyu iyi anne sütüde alıyor o yüzden sıkıntı yok diyorlar.dediğim gbi her bebek farklı Allahım sağlıklı olsunlarda gerisi boş tatlım.bu arada aramıza hoşgeldin:80:
Slm herkese,herkes ve bebekler iyidir umarım.
Bizimki şuaralar yerinde durmuyoo sürekli ayakta durmak istiyoo,tabi biz de yanında yoksam kafasını carpabiliyo...bakalım ne zaman yürüycek..o zaman işimiz daha zor...ben de feci bi bel agrısı başladı...10 kg üzerinde bizimki gece kaldır indir...feci agrıyo dogrulamıyorum 3 gün oldu..bugünü kendime ayırdım dinlencem,oglumu sevcem...
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende nisan annesyim 24 nisan doğumlu bir kızım var.
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende nisan annesyim 24 nisan doğumlu bir kızım var.
ama benim face im yok kıssslaaar geri dönün nolur! Topiğimiz bomboş kalmış!
merhaba nisan anneleri, umarım herkes ıyıdır.. ben ve oglum grip olduk 1 haftadır onunla ugrasıyoruz..bırde oglumuzun odasını 2 aylıkken ayırmıstık, cok rahattı gece 2 kere falan kalkardı emzırırdım uymaya devam ederdı, son 1 aydır neredeyse gecede 10-15 kere kalkıyordu belkı sutum yetmıyor dıyıcem ama sanırım olay sutte degıl, kucagımda uyumak ıstıyor artık dayanamayıp yanıma yatırıyordum, oyle olunca horul horul sabaha kadar uyanmadan uyuyor ama alısır dıyede cok korkuyordum.. bızde artık yenılgıyı kabul edıp beşigini bızım odaya gerı tasıdık ınsanlar 10 aylıkken cocugun odasını ayırır bız tam tersını yaptık boyle olunca hemen sesını duyuyorum, kalkıyorum uykusu daha acılmamıs oluyor sanırım , ben odasına gıdınceye kadar korkuyordu. dun bızım odada cok guzel uyudu.. sızın bebekler nasıl uyku konusunda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?