2010 Nisan Anneleri

saolun kızlar şuanda çok şükür iyiyiz verilcek sadakamız varmış melisesra başın sagolsun cnm bundada vardır bir hayır üzülme herşey güzel olcak

melisesracım, başınız sağolsun. İnan çok üzüldüm çok zor bir durum. İns en kısa sürede toparlanırsın. Ve ins hayırlısıyla bebişlerin olur.

günaydın kızlar..
bu sabahı ben açıyorum sanırım..

kadın doğumcum ve endokrinoloğum bir sürü tahlil istediler benden..
sabahın köründe kalktım hastaneye gidip aç karnına onları yaptırıcam şimdi..
ben normalde kalkar kalkmaz hemen yiyordum, şimdi içim kalktı valla aç açına.
yolda iyice alabora olucam..

doktorlarınız sizden de istediler mi tahlilleri ?
benimki,miniğin kalp atışını duyduğumuz muayeneden sonra istedi bir sürü şey.

Günaydın canım benden de kan ve idrar tahlili istemişti kalp atışlarını gördükten sonra. Ama sorun çıkmadı hepsi normalmiş ve ek bir ilaç vermedi :) seninkini de ondan yapıyordur tahminimce. Demir, kalsiyum, kan eksikliğine felan bakıyolar birsürü şeyyy...

hepinize günaydın kızlar.ben yarın dr gidecektim ama dr izindeymiş pazartesi başlayacakmış.
ama ben daha bebeğimin kalp atışlarını duymadım yarın kalp atışları için gidecektim.şimdi pazartesiye kadar nasıl beklicem yaa.diyorum burda başka bi dr var onamı gitsem kalp atışlarını duymaya.pazartesi gene kendi dr giderim.

evet canım dediğin gibi yapabilirsin. İnsan zor dayanıyor zaten bende bayramdan sonrayı beklicem :sinifsinif:

merhabalar.bu topiğe ben de kaydımı yaptırabilirim herhalde:)))
inşallah nasip olursa nisanda anne olmayı bekliyorum.2 aylık şu an bebişim. bi aksilik olmaz inşallah. çok zor bi dönem benim için.

Günaydın Güzel nisan anneleri....Hoşgeldin aramıza ysmnshn...Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini...hepimizinkini inşallah:)))

günaydın arkadaşlar çok merak ediyorum çok aşırı kusması olan varmı sabah akşam farketmeden. inanın benim artık boğazım kanıyor kusmaktan. hiç birşey fayda etmiyor.. offff offf...

merhabalar.bu topiğe ben de kaydımı yaptırabilirim herhalde:)))
inşallah nasip olursa nisanda anne olmayı bekliyorum.2 aylık şu an bebişim. bi aksilik olmaz inşallah. çok zor bi dönem benim için.

Hosgeldin canim Allah sana ve bebegine saglikli huzurlu mutlu 7 daha nasip etsin insallah.Allah dan hayirli saglikli dogum:CüvCüv: haberlerinide paylasmak üzere tekrar hosgeldin opuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlar çok merak ediyorum çok aşırı kusması olan varmı sabah akşam farketmeden. inanın benim artık boğazım kanıyor kusmaktan. hiç birşey fayda etmiyor.. offff offf...

kusma eylemi tam gerceklesmiyor ama herhalde saliversem biraz kendimi kusarimda ama mide bulantisi cok bende canim.

eger kusma seni cok rahatsiz edici boyutta ise bence doktoruna bu konuyu söylemelisin direk vücuda karismayan haplar veya eriyik sekilde ilaclar derdine care olabilir belki

hoşbulduk arkadaşlar...herkes rahat ve huzurlu bir hamilelik geçirir de bebeğini hayırlısından kucağına alır inşallah.
ben de bulantı 2 hafta oldu ve çok hafif hiç bişi yiyemedim ve zayıfladım.ama şimdi hiç yok gibi bişey. arada bir ve bazı şeylere oluyo.doktoruma bulantım yok dediğinde korktu hemen bebeğin kalp atışlarına baktı.bulantının ilk 3 ayda olması normalmiş ve iyiymiş dediğine göre.çok bulantı olursa ilaç bile yazmıştı bana. çok bulantı ve kusma yaşayan arkadaşlar ilaç isteyin doktorunuzdan...
valla beniz çok az olmasına rağmen çok kötü oluyordum.Allah yardımcınız olsun.

Sabahlar benim için çok zor geçiyor artık
Kusmuyorum ama kusmaktan beterim elim ayağım titriyor midem hop oturup hop kalkıyor , doktor 12. haftaya kadar olucak bunlar dedi , beyaz leblebi yiyorum yatışıyor biraz ama içim dışım leblebi oldu.. Doktor susuz bırakma vücudunu dedi , su içince daha kötü oluyor dedim başta olur ama sonra o denge düzelir dedi. Kasık ağrılarım azaldı arada sırada oluyor artık , bunun dışında gazman oldum çıktım , gazdan ölüyorum heryerim gaz olmuş yaa niye anlamadım.. Miskinlik abidesiyim koca gün yatıyorum yine yorgunum ve hala uyuyabilirim saatlerce.. Karnım doymak bilmiyor , sürekli bi açlık hissi..
Haftaya kalp atışı duymaya gidicez kısmetse , herşey yolunda gider inşallah.

Ayyyy canım yaaa ne zordur kimbilir , doktoruna danış ilaç versin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…