2010 Nisan Anneleri

kızlarr allah kolaylık versin çalışan anne adaylarına... evdeyken bile ilk 3 ayın tatlı sıkıntıları zorluyo bazen... hele bide 7 yaşında bir de cadınız varsa evde :)) tahmin edebiliyorum çalışanların durumunu.. istediğiniz zaman uzanamamak ,yeteri kadar dinlenememek fln.. allah yardımcınız olsun :Saruboceq: bebeklerinizi de sizi de korusun :Saruboceq:

kıslar ben bügün ağda yaptım inşallah bişi olmaz.çekerken sarsmamaya çalıştım ama ne kadar dikkat edersem edeyim genede sarsıldı.

Bişey olmaz inşallah.Bende halk arasında duydum ağdayı ama bana gerçekci gelmiyor.

Son düzenleme:

ekonomik şartlar olmasa bende çocuğum kreş çağına gelene kadar evde otururdum. tabi benim evde çalışma şansımda var ama iş geldiği sürece garantisi yok yani bi ay hiç iş gelmez bi ay iyi gelir belli olmaz. aslında eşim şu anda işsiz o iş bulursa ben yinede evden çalışmayı denerim.:Saruboceq:

saol canım benim bütün gücümü iş alıp götürüyo eve halim kalmıyo evin halini siz düşünün artık kaydirigubbakcemile3

Progestan insanı uçuruyor gerçektençİnsan sanki kendinde değil gibi oluyor.Ben yatarken alıyorum.

Saolasın canım.Allahtan benim işyerindeki arkadaşlarım çok anlayışlı.İdare edip gidiyoruz çokşükür.

Kızlar benim doktorum bana her konuda serbest olduğumu söyledi , lazer epilasyonda yaptırabilirsin saçını da boyatabilirsin , manyetik kapılardan da geçebilirsin ama sigara içemezsin demişti. Çok şaşırdık önce nasıl yani olur mu öyle şey dedik. Olur dedi , sen hasta değilsin bebek bekliyorsun dedi , hani belki sakınan göze çöp batar misali vesvese yapmayalım diye söyledi :)
Ama sigaranın ne kadar zarar verdiğini böylelikle bize çok net izah etti.
Ben çok fazla kuruntu yapmamak için takılmamaya çalışıyorum , tabiki saçımı boyatmaya henüz karar vermedim lazer epilasyonda yaptırabileceğimi sanmıyorum manyetik kapılardan da geçmiyorum ama aman şu olmasın aman bu olmasın die kafa yorup aklıma kötü şeyler getirmiyorum. Yoksa düşünsenize bebeğimize zarar gelmesin die kılımızı kıpırdatmak istemezdik :)
Allah'a emanet onlar , biz gerekli tedbirlerimizi alalım yeter.

Saolasın canım.Allahtan benim işyerindeki arkadaşlarım çok anlayışlı.İdare edip gidiyoruz çokşükür.

Ne mutlu sana canım..
Benim işte pestilim çıkıyor eve geliyorum yemek derdi , temizlik derdi offf işin içinden çıkamıyorum bir türlü . Birde insan şu zamanlarda daha bir yorgun hissediyor ya kendini , sürekli uyuma isteği , herşey öylece kalıyor valla.. Biri gelse de herşeyi yapsa keşke :)
Tabi bende de biraz miskinlik var , işler bekleye dursun ben burda çene çalmaya devam :)

Ev işlerinide beyler yapsın şekerim.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aynen katılıyorum canım kaydirigubbakcemile3 ... ben hiç bir işe dokunmuyorum desem yeri var.. sadece yataği toplama,yemek yapma :)) :teytey: temizlik kocişimin ellerinden öpüyo kaydirigubbakcemile3 benden iyi yapıyo valla... ama adamcağız 1 ayım kaldı diyo ve seviniyo.. ilk 3 ay riskli demişti ya doktorumuz.. zavallım öyle avutuyo kendini kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kendi yaptığım iş gibi içime sinmiyo ama napalım idare edicez yine de kaydirigubbakcemile3:icecream:

Doktorun sigaranın zararının önemini vurgulamak için öyle demiştir.Yoksa özelliklede saç boyatmak ilk 3 ayda çok zararlı.Çünkü boyanırken hem kimyasalları soluyorsun.Hemde tamamen kimyevi zaten boya.Senin doktorda fazla relaxmiş canım.kaydirigubbakcemile3

Bende öyleyim.Eşimin ellerinden öpüyor birçok şey.delikafaduldenOnlar bir ay kaldı diye kendini avutsunlar.9 ay devammm.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ne kadar rahat bi doktormuş o öyle canım yaa... benimki saç boyatmaya fln kesinlikle izin vermedi.. hele ilk 3 ay dedi.. ama manyetik kapı meselesini sormadım... aklıma gelmemişti valla hiçç..

hıı avatarımı değiştirdim bu arada :dance:

Güzel olmuş avatarın canım.İnşallah göbüşünün o halinide görürsün.:teytey:

kaydirigubbakcemile3 benim göbiş zaten şu an da ona yakın canım.. içindeki her ne kadar fasulye boyutunda olsa da göbişin maşallahı var.. :bbo: 7 yıldır inemedi... 2. den sonra ne olur bilmem valla.. allah yardımcım olsun :))))

Bende öyleyim.Eşimin ellerinden öpüyor birçok şey.delikafaduldenOnlar bir ay kaldı diye kendini avutsunlar.9 ay devammm.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

eee benim eşim sende yapma bende yapmam diyo ben napimmm benimki benden tembel kaydirigubbakcemile3 neyseki kayınvalidem almanyadan döndü o bize bakıyo valla saolsunopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…