yosuncum elin değmişken bana da yazarmısın şöyle 9 aylık bir izin olsun amakaydirigubbakcemile3
kıslar ben bügün ağda yaptım inşallah bişi olmaz.çekerken sarsmamaya çalıştım ama ne kadar dikkat edersem edeyim genede sarsıldı.
Çalışırken hamilelik zor gerçekten kızlar
Yıllık izne çıktım ev gibisi yokmuş gerçekten de..
Kariyer evet önemli ama çocuk daha önemli :) Hayat şartları zorlamasa oturur ev hanımı olurdum belki de diyorum şimdilerde , çünkü Allah kısmet ederde kucağımıza sağ salim alabilirsek bebeklerimizi , bir zaman sonra işe geri dönme vakti gelicek , peki ben bebeğimin gülüşünü , anne diyişini göremiycek miyim ? Benim yerime ilk bakıcılar mı tanık olucak o güzel anlara
kızlarr allah kolaylık versin çalışan anne adaylarına... evdeyken bile ilk 3 ayın tatlı sıkıntıları zorluyo bazen... hele bide 7 yaşında bir de cadınız varsa evde :)) tahmin edebiliyorum çalışanların durumunu.. istediğiniz zaman uzanamamak ,yeteri kadar dinlenememek fln.. allah yardımcınız olsun :Saruboceq: bebeklerinizi de sizi de korusun :Saruboceq:
yosun teşekkürler canım allah razı olsun
teşekkür ederim arkadaşımŞeniz
Progestan insanı uçuruyor gerçektençİnsan sanki kendinde değil gibi oluyor.Ben yatarken alıyorum.KIZLAR BEN DE PROGESTAN KULLANIYORUM. DOKTOR İLACI VERİRKEN MEVCUT KABIZLIK ARTAR DEMİŞTİ.ZATEN VARDI YANİ.BOL BOL İNCİR VE KAYISI GÜNDE EN AZ 12 BARDAK SU İÇ DEDİ.ÇOK KÖTÜ OLUYORUM YAA.2 3 GÜNDE BİR ZORLA VALLA.Bİ DE ŞİKİNLİK OLDUĞU ZAMN HİÇ ÇEKİLMİYO HAYAT YAA. PROGESTAN A BAŞLADIKTAN SONRA İÇTİKTEN 1 SAAT SONRA ŞİDDETLİ BAŞ DÖNMESİ VE UYKU YAPIYO. SİZDE DE OLUOY MU.BEN SABAH 1 AKŞAM 2 İÇİYORUM.BİR DE DOKTOR KABIZLIK İÇİN ŞURUP VERDİ OSMALAK DİYE. O DA İ GELİYO AMA MÜMKÜN MERTEBE İÇMEMEYE ÇALIŞIYORUM.İLAÇ İÇİYORUM ZATEN BİRSÜRÜ. :bbo:
kızlarr allah kolaylık versin çalışan anne adaylarına... evdeyken bile ilk 3 ayın tatlı sıkıntıları zorluyo bazen... hele bide 7 yaşında bir de cadınız varsa evde :)) tahmin edebiliyorum çalışanların durumunu.. istediğiniz zaman uzanamamak ,yeteri kadar dinlenememek fln.. allah yardımcınız olsun :Saruboceq: bebeklerinizi de sizi de korusun :Saruboceq:
saol canım benim bütün gücümü iş alıp götürüyo eve halim kalmıyo evin halini siz düşünün artık kaydirigubbakcemile3
Saolasın canım.Allahtan benim işyerindeki arkadaşlarım çok anlayışlı.İdare edip gidiyoruz çokşükür.
Ev işlerinide beyler yapsın şekerim.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Kızlar benim doktorum bana her konuda serbest olduğumu söyledi , lazer epilasyonda yaptırabilirsin saçını da boyatabilirsin , manyetik kapılardan da geçebilirsin ama sigara içemezsin demişti. Çok şaşırdık önce nasıl yani olur mu öyle şey dedik. Olur dedi , sen hasta değilsin bebek bekliyorsun dedi , hani belki sakınan göze çöp batar misali vesvese yapmayalım diye söyledi :)
Ama sigaranın ne kadar zarar verdiğini böylelikle bize çok net izah etti.
Ben çok fazla kuruntu yapmamak için takılmamaya çalışıyorum , tabiki saçımı boyatmaya henüz karar vermedim lazer epilasyonda yaptırabileceğimi sanmıyorum manyetik kapılardan da geçmiyorum ama aman şu olmasın aman bu olmasın die kafa yorup aklıma kötü şeyler getirmiyorum. Yoksa düşünsenize bebeğimize zarar gelmesin die kılımızı kıpırdatmak istemezdik :)
Allah'a emanet onlar , biz gerekli tedbirlerimizi alalım yeter.
aynen katılıyorum canım kaydirigubbakcemile3 ... ben hiç bir işe dokunmuyorum desem yeri var.. sadece yataği toplama,yemek yapma :)) :teytey: temizlik kocişimin ellerinden öpüyo kaydirigubbakcemile3 benden iyi yapıyo valla... ama adamcağız 1 ayım kaldı diyo ve seviniyo.. ilk 3 ay riskli demişti ya doktorumuz.. zavallım öyle avutuyo kendini kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kendi yaptığım iş gibi içime sinmiyo ama napalım idare edicez yine de kaydirigubbakcemile3:icecream:
ne kadar rahat bi doktormuş o öyle canım yaa... benimki saç boyatmaya fln kesinlikle izin vermedi.. hele ilk 3 ay dedi.. ama manyetik kapı meselesini sormadım... aklıma gelmemişti valla hiçç..
hıı avatarımı değiştirdim bu arada :dance:
Bende öyleyim.Eşimin ellerinden öpüyor birçok şey.delikafaduldenOnlar bir ay kaldı diye kendini avutsunlar.9 ay devammm.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?