2010 Nisan Anneleri

Kızlarrr uyuklamıyom ama halsizlik tam gaz devam ediyo zemuszemus akşama arkadaşları çağırmak istiyom ama eve gidip kim evi toplayacak diye üşeniyomkaydirigubbakcemile3

tarhan cım boşver kuzum rahatına bak ya zorlama kendini akşama kayınvalidem iftara misafir çağırdı yardıma çıkıcam birazdan canım hiç istemiyor zaten sürekli uyukluyorum sinir oldum duruma..

tarhan cım boşver kuzum rahatına bak ya zorlama kendini akşama kayınvalidem iftara misafir çağırdı yardıma çıkıcam birazdan canım hiç istemiyor zaten sürekli uyukluyorum sinir oldum duruma..

Kolay gelsin canım yaaa iş çıkmış başına. bizde evde çok bunaldık ev müsait olmuyo diye hep biz gidiyoz 2 aydır. artık utanıyom çay içmeye gelcez demeye ama evde de bunalıyoz otur oturdelikafadulden

meraba kızlar bende geldim biraz temizlik yaptım ohh bee ama belim ağrıdı ne yapim ben temizlikçinin yaptığı hiç bir işi beğenmiyorum peşinden bidaha yapanlardanım o yüzden az olsun kendim yapimzemuszemus

maşallah canım kuzucuğuna canım rabbim sağlıcakla kucağına almanı nasip eğler hepimizn inşallah canım bende artık görmek istiyorum bebişimi yaaa doktorum izinde dönmesini bekliyoruz çbuk gelsin yavrumu göresim geldi bak şimdi
slm kızlar ben geldim :))))

hoşgeldin canım

HOŞGELDİN CANIMopuyorumnanaktan

hoşbuldum bebeğim opuyorumnanaktan a.s.

meraba kızlar bende geldim biraz temizlik yaptım ohh bee ama belim ağrıdı ne yapim ben temizlikçinin yaptığı hiç bir işi beğenmiyorum peşinden bidaha yapanlardanım o yüzden az olsun kendim yapimzemuszemus

ohh miss kokmuştur evin.. ama dikkat et sen yine de canım.. ben de geçen gün yaptım biraz ama akşama kadar dinlene dinlene.. sağolsun kocicim süpürüp siliyo ama vitrinlerim fln silincekti. yavaş yavaş yaptım bende... geçen yıl temizlik sonucu düşük yaptığım için gözüm korkmuş durumda :sinifsinif: rabbim bi daha yaşatmasın inşallah :Saruboceq:

kızlar iftara ne pişirceksiniz yaa valla hergün değişik ne yapıcağımı şaşırdım yaaa sizden bir fikir alayım cokacimcoook

bende bayram için temizlikçi alıyım diyorum.zemuszemus
bende ev işinden tiksindim.:1hug:
başka hiç bişiden tiksinmedim.-tatlicadiarzu-
ev işi denilince miğden bulanıyor.kaydirigubbakcemile​

canım süpürme işi kocişin meraketme yerlerin silinmesi falanda ondazemuszemus ben sadece dediğin gibi toz alıyorum lavaboyu banyoyu yıkayıp cifledim o kadar otura otura yapıyorum ne yapim canım heleşükür bitti kaydirigubbakcemile2

bende bayram için temizlikçi alıyım diyorum.zemuszemus
bende ev işinden tiksindim.:1hug:
başka hiç bişiden tiksinmedim.-tatlicadiarzu-
ev işi denilince miğden bulanıyor.kaydirigubbakcemile​

sırnaşık şey valla alemsin canım yaaaa çok güldüm harbi iyi fikir kocişime bende diyeyim ev işinden midem bulanıyo yapmasam daha diye zaten o ALLAH tan arıyo yapmamamı alemsin canım ya tuttum bu sloganı ev işinden midem bulanıyo uykuya aş eriyorum:roflol:

bi güzel uyudum uyandım. midem bulanıyor diye yatmıştım uyumuşum ama hala bulanıyor. Bugün hepten nazlıyım ben yaa:teytey::teytey:

biz yine iftara davetliyiz zeyracım :) yemek derdim yok bu akşamda... anneanneme gidicez.. ama geçen çarşambada bendeydi millet... görümcemler..eltimler.. fln.. 20 kişi fln olmuştu.. öldüm o gün valla.. yarında aynen dayımlar fln gelicek. ama bu kez akıllandım annemi çağırdım sabahtan gelicek :)) :dance: annelerimiz de olmasa naparız biz :teselli:

ohh ne güzel canım yaaa bende bu sene iki kez iftara davet edebildim dışardan ilki kalabalıktı baya annem yakın benimde şükürler olsun bütün anneler bir melek yaa valla onlarda olmasa ne yaparız sorma canım a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…