tarhan cım boşver kuzum rahatına bak ya zorlama kendini akşama kayınvalidem iftara misafir çağırdı yardıma çıkıcam birazdan canım hiç istemiyor zaten sürekli uyukluyorum sinir oldum duruma..
slm kızlar ben geldim :))))
Kizlar sabah doktordaydim bebisim 3,5 cm olmus hersey gayet iyi gelisimi ayaklarini ellerini sirtini ve kafasini gördüm harika bir duygu ya harika haa birde kordonunuda gördüm. Melis esra nin bebeginin kalbinin durdugunu ögrendikten sonra hem korkmus hemde cok üzülmüstüm melisesra icin acaba benimde diye gerci benim tüp bebek degil ama Tüp bebekle olanlarda risk daha mi fazla bilmiyorum kimsenin kalbinede ates düsürmek istemem cünkü inanin ki hep acaba bebegim sagliklimi diye o kadar cok merak ediyorum ki elimden gelse hergün doktora gidip ultrasonda bebege bakarim sonrada millet bana deli der.
slm kızlar ben geldim :))))
HOŞGELDİN CANIMopuyorumnanaktan
meraba kızlar bende geldim biraz temizlik yaptım ohh bee ama belim ağrıdı ne yapim ben temizlikçinin yaptığı hiç bir işi beğenmiyorum peşinden bidaha yapanlardanım o yüzden az olsun kendim yapimzemuszemus
hoşbuldum bebeğim opuyorumnanaktan a.s.
ohh miss kokmuştur evin.. ama dikkat et sen yine de canım.. ben de geçen gün yaptım biraz ama akşama kadar dinlene dinlene.. sağolsun kocicim süpürüp siliyo ama vitrinlerim fln silincekti. yavaş yavaş yaptım bende... geçen yıl temizlik sonucu düşük yaptığım için gözüm korkmuş durumda :sinifsinif: rabbim bi daha yaşatmasın inşallah :Saruboceq:
bende bayram için temizlikçi alıyım diyorum.zemuszemus
bende ev işinden tiksindim.:1hug:
başka hiç bişiden tiksinmedim.-tatlicadiarzu-
ev işi denilince miğden bulanıyor.kaydirigubbakcemile
biz yine iftara davetliyiz zeyracım :) yemek derdim yok bu akşamda... anneanneme gidicez.. ama geçen çarşambada bendeydi millet... görümcemler..eltimler.. fln.. 20 kişi fln olmuştu.. öldüm o gün valla.. yarında aynen dayımlar fln gelicek. ama bu kez akıllandım annemi çağırdım sabahtan gelicek :)) :dance: annelerimiz de olmasa naparız biz :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?