hoşgeldin canım valla ben içgüveysinden halliceyim kaydirigubbakcemile3
herkes geçen yılın annesi galiba ben 2010 nisan annesi olacam inş
Bişey olmaz inşallah.Bende halk arasında duydum ağdayı ama bana gerçekci gelmiyor.
kızlar yaaa ... ne bu ağda meselesi bana da söyleyin.merak ettim :1shok:
Kizlar sabah doktordaydim bebisim 3,5 cm olmus hersey gayet iyi gelisimi ayaklarini ellerini sirtini ve kafasini gördüm harika bir duygu ya harika haa birde kordonunuda gördüm. Melis esra nin bebeginin kalbinin durdugunu ögrendikten sonra hem korkmus hemde cok üzülmüstüm melisesra icin acaba benimde diye gerci benim tüp bebek degil ama Tüp bebekle olanlarda risk daha mi fazla bilmiyorum kimsenin kalbinede ates düsürmek istemem cünkü inanin ki hep acaba bebegim sagliklimi diye o kadar cok merak ediyorum ki elimden gelse hergün doktora gidip ultrasonda bebege bakarim sonrada millet bana deli der.
Kızlar benim doktorum bana her konuda serbest olduğumu söyledi , lazer epilasyonda yaptırabilirsin saçını da boyatabilirsin , manyetik kapılardan da geçebilirsin ama sigara içemezsin demişti. Çok şaşırdık önce nasıl yani olur mu öyle şey dedik. Olur dedi , sen hasta değilsin bebek bekliyorsun dedi , hani belki sakınan göze çöp batar misali vesvese yapmayalım diye söyledi :)
Ama sigaranın ne kadar zarar verdiğini böylelikle bize çok net izah etti.
Ben çok fazla kuruntu yapmamak için takılmamaya çalışıyorum , tabiki saçımı boyatmaya henüz karar vermedim lazer epilasyonda yaptırabileceğimi sanmıyorum manyetik kapılardan da geçmiyorum ama aman şu olmasın aman bu olmasın die kafa yorup aklıma kötü şeyler getirmiyorum. Yoksa düşünsenize bebeğimize zarar gelmesin die kılımızı kıpırdatmak istemezdik :)
Allah'a emanet onlar , biz gerekli tedbirlerimizi alalım yeter.
bu arada folic plus kullanan arkadaşlarım, günde 3 tane alınıyor doktor bey böyle buyuruyor. folic plus kişiye özel bir takviye olmadığı için her gebenin başka türlü önerilmedikçe 3 tane alması gerekiyor. sabah öğle akşam tok karnına veya yemeklerle. folibol 1 tane alınıyormuş. bn folic plus kullanıyorum.kaydirigubbakcemile3
aaa bana 1 den fazla alma dedi amaa:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?