2010 Nisan Anneleri

neyse kızlar ben kaçtım bugün biraz temizlik yapayım yavaş yavaş artık valla bebiş tembel olacak otur otur kocamn öptüm sizleri görüşürüz bebiş annişleri

Kizlar sabah doktordaydim bebisim 3,5 cm olmus hersey gayet iyi gelisimi ayaklarini ellerini sirtini ve kafasini gördüm harika bir duygu ya harika haa birde kordonunuda gördüm. Melis esra nin bebeginin kalbinin durdugunu ögrendikten sonra hem korkmus hemde cok üzülmüstüm melisesra icin acaba benimde diye gerci benim tüp bebek degil ama Tüp bebekle olanlarda risk daha mi fazla bilmiyorum kimsenin kalbinede ates düsürmek istemem cünkü inanin ki hep acaba bebegim sagliklimi diye o kadar cok merak ediyorum ki elimden gelse hergün doktora gidip ultrasonda bebege bakarim sonrada millet bana deli der.

maşallahhhhhh inşallah bizde muayene dönüşerimizde hep böyle güzel şeyler yazarız:))

ya bende 10 haftalıkken gittim kafasından başka hiçbiryerini seçemedim bebişim. sanırım gebzede ki hastanelerin ultrason cihazları çok iyi değil bende artık kollarını falan görmek istiyom :gitme:

kızlarr ben pazara çıkıcam... dönüşte girmeye çalışırım yine... bi arkadaşımızın bebeğinin kalbi durmuş sanırım.. şimdi gördüm elifelif yazınca.. çok üzüldüm.. rabbim bi daha bu acıyı yaşatmasın ona.. hiçbirimize yaşatmasın rabbim.. hepimize sağlıklı, aklı fikri yerinde hayırlı evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin... :Saruboceq:

hadi ben kaçtım.. byyy..

merhaba kızlar. attaQue arkadaşım, benim de doktorum hamilelik süresince etafından bolca şehir efsanesi duyacaksın, herkes bişey söyleyecek demişti. hamileliğin bir hastalık olmadığının, her kadının başına gelen doğal bi süreç olduğunun altını çizmişti fakaaat saç boyası konusunda özellikle ilk aylarda kesinlikle yasak olduğunu üstüne basarak belirtmişti ki son aylarda bitkisel boya ile boyayabilirsiniz demişti fakat bu riski almaya değmeyeceğini düşünüyorum.boyamamayı amonyaksız bitkisel boya vs onu analiz etmeye tercih ederim. ben boyatma derim arkadaşım. kesinlikle boyatma...

bu arada folic plus kullanan arkadaşlarım, günde 3 tane alınıyor doktor bey böyle buyuruyor. folic plus kişiye özel bir takviye olmadığı için her gebenin başka türlü önerilmedikçe 3 tane alması gerekiyor. sabah öğle akşam tok karnına veya yemeklerle. folibol 1 tane alınıyormuş. bn folic plus kullanıyorum.kaydirigubbakcemile3

aaa bana 1 den fazla alma dedi amaa:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…