2010 Nisan Anneleri

sütlü gayfe dr dediyse emir büyük yerden tabi. bana daha kanımdaki değerleri, vitamin stoğumu -ki folik asit vücutta depolanmıyor- bilmeden günde 3 tane al dedi sanırım bu doktorun standardı , standart bir takviye. yine sormanızı önerirm bu arada sat ımız aynı gün :lepi:

günaydın almina, ben kendi adıma iyiyim. sabah tost ve karpuz, yumurtadan tiksinme sürüyor, bulantı yok dance::dance:

nekadar güzel maşallah

günaydın almina, ben kendi adıma iyiyim. sabah tost ve karpuz, yumurtadan tiksinme sürüyor, bulantı yok dance::dance:

hıım tıksınmen kotu olmuş güzelim ya ama bulantının olmaması güzel hayatım bendede bugun acayıp bı uyku var dun aksam 8.30da yattım sabah 7.15 te kalktım ama halen uykum var mirmirmirmirmirmirmirmir

selam kızlar nasılsınız pembehera aynen bende yumurta yiyemiyorum artık ( napıcaz biz böle ya ama hafif bulantılarım oluyor halsizlik ve uyku hali hat safada eşim uykucu diyor artıkın sabah akşam uyuyorum yaaaa

kızlar benim yavaş yavaş aşırı uyumu durumum geçiyor artık. tabi yine eskisine göre çok uyuyorum ama ilk haftalardaki gibi sürekli uyuklamıyorum zemuszemus

Elifçim çok güzel haberler getirdin bize , darısı başımıza alkisalkisalkis
Melis esra için üzüldüm , sağlık sıhhat versin Allah..
Son zamanlarda o kadar çok duyuyorum ki dış gebelik , kalp atışının duyulmaması , gelişimde problem :sinifsinif: Eskiden anneannelerimiz babaannelerimiz tarlada doğuruyorlarmış çocuklarını çoğuda sapasağlam doğuyormuş doktor yüzü görmeden , mutlaka ölümlerde oluyormuş ama salgın hastalık yüzünden oluyormuş genelde. Yiyeceklerdeki hormonlar , hava kirliliği vs. yüzünden biz zayıf nesil olduk çıktık maalesef..
İnşallah hepimizin hamileliği yolunda gider sağ salim sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız
:Saruboceq:

evet ya uykudan başka düşünecek bişeyim kalmadı sanki habire uyku bek yine esniyorum ve uyklu bastıııı

uyku hali bende pek olmuyor.başta deterjan kokusu ve daha pek çok hoş koku burnuma kötü geliyor.bunun dışında ağzımın tadı on gündür çok farklı ne yesem sanki tadını tam alamıyor gibyim. hiç istifra etmedim ve mide bulantısı değil de tiksinme gibi hafif bulantı gibi değişik semptomlar oluştu midede. yumurta zaten malum. sabredin kızlar, sabrın sonu mucizevi bir ödül olacak hepimize inşallah:lepi:

amin cnm umarım .. aynen bende istifra etmedim hafif bulantılar oluyor sabahları.. bazı kokular rahatsız ediyor.. ve uyku hali fazla bende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…