Kizlar sabah doktordaydim bebisim 3,5 cm olmus hersey gayet iyi gelisimi ayaklarini ellerini sirtini ve kafasini gördüm harika bir duygu ya harika haa birde kordonunuda gördüm. Melis esra nin bebeginin kalbinin durdugunu ögrendikten sonra hem korkmus hemde cok üzülmüstüm melisesra icin acaba benimde diye gerci benim tüp bebek degil ama Tüp bebekle olanlarda risk daha mi fazla bilmiyorum kimsenin kalbinede ates düsürmek istemem cünkü inanin ki hep acaba bebegim sagliklimi diye o kadar cok merak ediyorum ki elimden gelse hergün doktora gidip ultrasonda bebege bakarim sonrada millet bana deli der.
günaydın almina, ben kendi adıma iyiyim. sabah tost ve karpuz, yumurtadan tiksinme sürüyor, bulantı yok dance::dance:
Kizlar sabah doktordaydim bebisim 3,5 cm olmus hersey gayet iyi gelisimi ayaklarini ellerini sirtini ve kafasini gördüm harika bir duygu ya harika haa birde kordonunuda gördüm. Melis esra nin bebeginin kalbinin durdugunu ögrendikten sonra hem korkmus hemde cok üzülmüstüm melisesra icin acaba benimde diye gerci benim tüp bebek degil ama Tüp bebekle olanlarda risk daha mi fazla bilmiyorum kimsenin kalbinede ates düsürmek istemem cünkü inanin ki hep acaba bebegim sagliklimi diye o kadar cok merak ediyorum ki elimden gelse hergün doktora gidip ultrasonda bebege bakarim sonrada millet bana deli der.
kızlar benim yavaş yavaş aşırı uyumu durumum geçiyor artık. tabi yine eskisine göre çok uyuyorum ama ilk haftalardaki gibi sürekli uyuklamıyorum zemuszemus
amin tarhan cım 11. haftadasın sanırım :)
evet ya uykudan başka düşünecek bişeyim kalmadı sanki habire uyku bek yine esniyorum ve uyklu bastıııı
piki almina sizin yerinizede uyurum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?