2010 Nisan Anneleri

bi güzel uyudum uyandım. midem bulanıyor diye yatmıştım uyumuşum ama hala bulanıyor. Bugün hepten nazlıyım ben yaa:teytey::teytey:

hoşgelmişen canım tuzlu bişeyler ye bitanem kendine gel biraz opuyorumnanaktan

ben koçişe öyle diyorum 'hayatım bu hamilelik beni ev işinden tiksindir,miğdem bulanıyor
nolur bi el atıver'delikafaduldenuykuya aşermekte güzelmiş birazda ukkuya aşeriyom diim oğlanın kahvaltısını yaptır noooluuurrr:icecream:lülülülülülü

benim her yıl sabit olarak 3 kez alıyorum yemeğe...
1. posta-- eltimler,görümcemler v.s
2.posta---- dayılarım,teyzemler,annemler,anneannem fln..
3.posta---- annemler ve amcamlar :sm_cool: posta posta... şu an 2. deyim.. yarın onu da atlatınca amcamlar kalıyo tek :roflol: bu yıl almamam konusunda aşırı ısrar oldu aslında ama ben gezipte kendim alamayınca sıkılıyorum :1hug: allah yardımcımız olur inş..

kolay gelsin canım

kızlarr neden kimse konuşmuyo..lmaz: sayfada 7 kişi online görünüyo oysa :))

neyse terkedilmiş topik :)) bende çıkıyım barii.. kimseler yok muhabbet edicek :))

iyi günler hayırlı ramazanlar.. bebişlerinize ve kendinize iyi bakın opuyorumnanaktan

kızlar nerdesiniz kimse uğramıyo artık buraya sanırım:gitme:

iyilik yosuncuğum ne yapıyosun canım nasılsın opuyorumnanaktan

Yemek yaparken fena oldum ama şükür şimdi iyiyim.Nerdeyse bayılacaktım.

geçmiş olsun canım tiksinmemi geldi yoksa dünde ben öyle oldum birazcık burnuma bişey sardım öyle yemek yaptım artık et tavuk balık üçlüsünden tiksiniyorum bu bebiş beni vejeteryan yapıcak sanırımdelikafadulden

Bilmiyorum aniden sıcak basnması gibi başım döndü midem bulandı kendimi sandalyeye zor attım.Dinlenince rahatladım şükür.

canım keşke tansiyonuna falan baksaydınız düşmüştür belki bugün yorucu bişey yaptınmı canım dikkat et kendine bende biraz temizlik yapmıştımya belimin ağrısına oturamıyorum şimdi çok ağrıdı belim

Bilmiyorum aniden sıcak basnması gibi başım döndü midem bulandı kendimi sandalyeye zor attım.Dinlenince rahatladım şükür.

iki gündür bende de oluyor özellikle ellerim yanıyor sanki 5-10 dk dinl:1hug:enince geçiyor. Hormonlarla alakası vardır diye düşünmüştüm.

Yok gülüm hani dedim ya biraz psikolojimi rahatlatayım bir gün oruç tutayım dedim.Ondan olabilir belki de.Tansiyon düşmüştür ayakta kalıncada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…