bi güzel uyudum uyandım. midem bulanıyor diye yatmıştım uyumuşum ama hala bulanıyor. Bugün hepten nazlıyım ben yaa:teytey::teytey:
sırnaşık şey valla alemsin canım yaaaa çok güldüm harbi iyi fikir kocişime bende diyeyim ev işinden midem bulanıyo yapmasam daha diye zaten o ALLAH tan arıyo yapmamamı alemsin canım ya tuttum bu sloganı ev işinden midem bulanıyo uykuya aş eriyorum:roflol:
benim her yıl sabit olarak 3 kez alıyorum yemeğe...
1. posta-- eltimler,görümcemler v.s
2.posta---- dayılarım,teyzemler,annemler,anneannem fln..
3.posta---- annemler ve amcamlar :sm_cool: posta posta... şu an 2. deyim.. yarın onu da atlatınca amcamlar kalıyo tek :roflol: bu yıl almamam konusunda aşırı ısrar oldu aslında ama ben gezipte kendim alamayınca sıkılıyorum :1hug: allah yardımcımız olur inş..
İyi akşamlar canım.Az önce girdim sayfalara bakıyordum.a.s.kızlar nerdesiniz kimse uğramıyo artık buraya sanırım:gitme:
iyilik yosuncuğum ne yapıyosun canım nasılsın opuyorumnanaktan
Yemek yaparken fena oldum ama şükür şimdi iyiyim.Nerdeyse bayılacaktım.
geçmiş olsun canım tiksinmemi geldi yoksa dünde ben öyle oldum birazcık burnuma bişey sardım öyle yemek yaptım artık et tavuk balık üçlüsünden tiksiniyorum bu bebiş beni vejeteryan yapıcak sanırımdelikafadulden
ben geldim.... anca acıktım kocaman bir makarna yaptım şimdi onu yemeğe çalışıyorum:))
ben geldim.... anca acıktım kocaman bir makarna yaptım şimdi onu yemeğe çalışıyorum:))
Bilmiyorum aniden sıcak basnması gibi başım döndü midem bulandı kendimi sandalyeye zor attım.Dinlenince rahatladım şükür.
canım keşke tansiyonuna falan baksaydınız düşmüştür belki bugün yorucu bişey yaptınmı canım dikkat et kendine bende biraz temizlik yapmıştımya belimin ağrısına oturamıyorum şimdi çok ağrıdı belim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?