2010 Nisan Anneleri

slm kızlar nasılsınız
bişey sorucam size çoğunuz kalp atışlarını görmüşsünüzdür peki aletle dinledinizmi ben sadece gördüm aletle dnletmedi neden acaba daha duyulmazmı yoksa

Ben dinledim. Şimdi çok şaşırdım. İlk dinlediğimde 7 haftalıktı. Hatta iki kere dinledim.
Bir zararı yok diye biliyorum. Biri hastanedeki ultrason çeken bir doktordu, biride sürekli gittiğim doktorum ve bilgisidende emin olduğum biri. Ama böyle birşey varsa çok kötü.
Hemen araştıracağım.

canım 3 aydan önce duymak sakıncalı diye biliyorum
bu yüzden sadece kalp atışını gördümmm her gittiğimde
ama 3 aydan sonra aile hekimliklerindede kalp atışı dinlenilebiliyor

merhaba kızlarrr
ezgicim bende sadece gördüm doktor istersen vajinal ultrasonla dinleteyim dedi ama istemedim
benimde hapşırınca kasıklarım ağrıyor bide öksürünce

teşekkür kızlar cvplar için bende bitek ben dinlemedim zannettim aile hekimlerinde dinlendiğini biliyorum yarın gidicektim bende dinlemek için gitmiyim o zaman
jnazcım bu arada benimde hapşırırken acayip ağrıyo kasıklarım kendimi sıkmamak için uğraşıyorum ama acıyo bide hamile olduktan sonra acayip hapşırmaya başladım zaten normaldede hapşırırdım ama arttı sinir oluyorum ya(

sanırım her doktorun standardı, tanı koyarken kullandığı yöntemler farklı. dediğim gibi benim doktorum ekstrem durumlar dışında vajinal usg yoluna başvurmazken bi başka doktorun muayenede tanı biçimi vjajinal usg olabiliyor. elbette biz bundan vasinal usg ye başvuran drların işinin erbabı olmadığı ve vajinal usg nin zararlı olduğu anlamını çıkarmıyoruz ki doktorumuz da baştan sona cinsel ilişki serbestisinin olduğu bir gebelikte usg aletinin zarar verme ihtimalinin olmadığını buyurdu.

Bende bilgisine çok güvenirim doktorumun.Rica ettiğimde banada dinletti ama bir sitede okudum bebeğin kalbine zarar verebilir diyorBu da beni çok üzdü:sinifsinif:

Bende bilgisine çok güvenirim doktorumun.Rica ettiğimde banada dinletti ama bir sitede okudum bebeğin kalbine zarar verebilir diyorBu da beni çok üzdü:sinifsinif:

Doktorlar çok kısa saniyeler arasında dinletiyorlar. Yosuncum bunu hangi siteden okudun bende aradım ama tam bir bilgi bulamadım. Bir sitede zararsız diye okudum. Ama böyle birşey varsa haberimiz olsun bazen ne kadar güvensekte doktorlar hata yapabiliyor.

Şikinlik sanırım birçoğumuzun ortak sorunu. Rahimlerimizde büyüme oluyor, birazda folik asitteki kalsiyum (üstüne her gün sürekli içilen süt ve yoğurt). Tabi birde meyve yenilince günlük düzenli. Benimde biraz fazla kaçırınca resmen midem şıkışıyor.
Az yesem çok daha rahat oluyorum ama bu seferde sanki bebişim beslenmeyecek korkusu başlıyor. İki arada kalıyorum. Diyorum ilk aylarda mide bulantısı yüzünden kilo kaybedenler var birşey olmaz az ye diyorum. Sonra hadi olurda ben az yedim diye bebişime birşey olursa.

Vajinal ultrasonda benim bildiğim kadarıyla bebek çok küçükken, karından görünemiyeceğinde genelde kullanılıyor. 6 haftalıktan sonra karından ultrason genelde sonuç vermeye başlıyor ama. 5,4 haftalıken bazen karından ultrasondan net sonuçlar alınamayınca vajinal ultrason kullanılıyor. Ama heryerde vajinal ultrasonda eğer gebelikte bir sorun yoksa zararsız olarak geçiyor.

GÜnaydın gÜsel hamıŞler. Bol vıtamınlı ve mutlu ve saĞlıklı bır hafta dılerım hepınıze. ÖpÜyorum sızlerı ve bebıŞlerı

ya niye kimse cevap vermiyo??????
bişey söylemek istiyorum tek başımamıyım burda
kimse yardımcı olmicakmi????????:sinifsinif:

teşekkür ederim çok sevindim birini bulduğuma opuyorumnanaktan
ben yeni üyeyim de, bu panele ayrıca üye olmakmı gerekiyo yani başka bişey yapmakmı gerek çünkü geçen günde bi msj yazdım ama sonra göremedim kimsede cvp vermedi bu yüzden merak ettim hani msjları falan cvp olarak yazıyorum ben ama doğrumu yapıyorum bilmiyorum
henüz siteyi çözemedim de yardımcı olursan çok mutlu olucam

bulantılı bir güne merhaba diyorum.siz nasılsınız?
bügün miğdem çok kötü.istifra edemiyorum etsem bukadar rahatsız etmez sanki.
yarın dr gidiyorum bakalım kuzum neler yapıyor.

günaydın herkese... bugünlerde hiç bulantım yok benimde. hoş zaten sabah bulantıları yaşamadım ben pek. genelde kahvaltıdan sonra. Neyse yarın bir doktora gidicem bende 2 haftadır görmedim hiç bebişimi. Karnımın alt tarafı baya şişti. Göğüsler aldı başını gidiyor. Bebişte büyüdü mü acaba? Hep bi korku var içimde ama yarın bi bakalım artık dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…