2010 Nisan Anneleri

Selam kızlarr....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan2 gün yoktum nekadar birikmiş yine...oku oku bitmiyor:=))))))
Sütlü gayfecim hastane olarak Batı Bahat Hospıtal iyi demişsin...ben şuan oraya gidiyorum...doktorum komşumun doktoru ordan buldum....çok iyi bi doktor...ama hastaneyi pek gözüm tutmamıştı nedense(sadece görüntü açısından yoksa bi problem olduğundan değil)...sen nerden duydun iyi olduğunu canım?

ya benim göğüslerimde ağrı ve dolgunluğun dışında bir de kaşıntı var. uçları öyle bir kaşınıyo ki kaşısam çatlıcak diye korkuyom birde acıyo zaten kaşıyınca. kesin çatlıcaklar kesinnn elveda güzel göğüslerim :gitme:

bulantılı bir güne merhaba diyorum.siz nasılsınız?
bügün miğdem çok kötü.istifra edemiyorum etsem bukadar rahatsız etmez sanki.
yarın dr gidiyorum bakalım kuzum neler yapıyor.

merhaba ben bugün 8+5 haftalıkım doktorum sabah kahvaltı etme istersen işe gittiğinde canın isterse o zaman yersin demişti, zorlama istersen, ben de bulanıp bulanıp oturuyorum çıkaramıyorum, sevgiler bütün nisan annelerine

valla benimkilerde zaten büyüktü şimdi ağzıma girecekler nerdeyse....daha ileriki zamanlarını hiç düşünemiyorum....

cnm benim kuzenim orada yaptı doğum ikiz bebeklerini dünyaya getirdi.erken doğumdu onunki ama müthiş ilgilendiler.başka bi hastanede olsaydı yaşamayabilirlerdi bence.7 aylık doğdular.dr çok memnundu.ilkinide orda yapmıştı zaten.dr adıı serdar bey dı sanırım.

bende hep normal büyüklükte memelerimin olmasını istemiştim.gzel de oluyolar ama acıyolar.dün misafirim gelmişti içten sarılayım derken mememi fena halde acıttım : ) şu dün konuştuğunuz bir konu vardı bende düşüncemi paylaşayım istedim.gerçekten arkadaşlar erkek kadın doğumcular daha iyi.benim doktorum erkek....bende ilk başlarda çok utanmıştım ama bilgisi ve tecrübesi artı insanlığını görünce budur dedim.inşallah içinize sine doktorlar bulursunuz

valla benimkilerde zaten büyüktü şimdi ağzıma girecekler nerdeyse....daha ileriki zamanlarını hiç düşünemiyorum....

:roflol::roflol::roflol:

içinizi karartmak gibin olması ama bu acı gerçekler karşılaşacaktınız zatii.
benim karnımda çok çatladı göğüslerimi taktığım kadar karnımdaki çatlakları hiç takmadım.şimdi normal bir südyen takamıyorum com un südyenleri ancak oluyor.onlar doğru dürüst topluyor ve yalandan küçük gösteriyor işte.tavsiyem göğüs kısmınıza bol bol bebe yağı kullanın.birde aktarlarda satılan ne yağıdı o yaa aklıma gelmedi birde ondan her gün masaj yaparak kullanın.

kıslarrr merhabaaa nasılsınız...cuma doktora gıttım şükür hersey yolunda ama doktorumu kesın degıstırıyorum ..uyuz edıyo benı 1 dakıka da başından savıyo ya.sizinkilerde bölemı yoksa benmı abartıyorum bişey sormaya fırsat vermıyo acelesınden ölüyo ya.

üfff şimdiden baslayalımmı yanı gülüm bu bebe yagına falan...ben organıc bı çatlak kremı almıstım ama eczaneden..daha baslamadım sürmeye.. dikkat edelım ozaman bebe yağı janson dımı.

kesinlikle erkek dr.dişçiye gideceğim zamanda erkek dr,kadın doğuma gideceğim zamanda erkek dr.insan çok çekiniyor kadın doğumcu erkek olunca ama,yapacak bişi yok.banamı denk geldi bilemiyorum kaç tane kadın doğumcuya gittim bayan.ilk hamileliğimde falanda acayip bilgisiz,beceriksiz,takıntılı,kibirli,geldi bana.hani şu alttan bakmak için uzun bi cihaz varya onu bile sokana kadar kadının caaaanıı çıkmıştı.delikafadulden:roflol::roflol:bi kerede kadın diş hemine gitmiştim salak dişimi oyacağı yerde dilimi deliyordu neredeyse.:mymeka:

üfff şimdiden baslayalımmı yanı gülüm bu bebe yagına falan...ben organıc bı çatlak kremı almıstım ama eczaneden..daha baslamadım sürmeye.. dikkat edelım ozaman bebe yağı janson dımı.

cnm o kremlerin hiç faydası yok bebe yağı ve badem yağımıydı o kıslar neydi.ayy asklıma gelmedi.dr bana bi kerem vermişti göğüslerim çok acıyo diyince.oda çok çatlayacaksın bu verdiğim kremi kullan dedi bana.verdiği krem kozmetiğe giriyor.her eczanede yok depodan getirtmiştim ozaman 80 tl falandı.inanın onu kullanmama rağmen bu hale geldi.keşke bebe yağı kullansaymışım ozamanda.ooo çok iyi denilen kerem bi halta yaramadı yanii.[/B]evet cnm janson

Son düzenleme:

canım bende o yağı kullanıyorum.birde doktorum badem yağını öneriyor.

açıkçası ben hiç orda yapmayı düşünmüyordum doğumu ama 1 kişiden daha duydum çok iyi diye...benim doktorum fuat bey aslında tüp bebek bölümünde normal doğuma bakmıyormuş ama bana tanıdık diye baktı sağolsun...benim başka seçeneğimde yoktu ben istanbullu değilim ve hiç bi doktor tanımıyorum burda...bir kez bi doktora gideyim dedim..bana neler neler söyledi...moralim altüst oldu tek hastanesine para kazandırsın diye:1no2nun için bende kadın doktor mağduru olarak çok yıprandım ozamanlar..şimdi çok şükür çok memnunum doktorumdan...

cnm içini ferah tut çok iyi bir hastaneye denk gelmişisin.alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…