2010 Nisan Anneleri

hayır canım ayrıca birşey yapman gerekmiyo..herkes katılabilir sohbete.
nisan annesiysen eğer satı kilonu yaz jnaz tabloya eklesin...mesajlarını da isminin üzerine tıklarsan orda kullanıcıya ait mesajlar linkinden takip edebilirsin..
iyi paylaşıımlar...
vereliniortak

Kızlar kalp atış sesini kaydettirme gibi bir lükse sahip miyiz ki?
Kaydedebilir miyiz istesek?

ben angelsounds diye bir alet varya ondan aldım. Hoş daha duyamadım bu aletle kalp atışlarını ama. Arkadaşım 7 aylık gebe onunkini duyabiliyoruz. Ayrıca bir kablosu var biraz eski bi teknolojimiş galiba ama kayıt yapabiliyorsun.

günaydın kızlarrrrrrrr
sor şekerim

günaydın....
sormuştum aslında ama siteyi henüz çözemedim bu konuda yardımcı olurmusunuz dicektim.az önce tatu da sormamı istedi ama sonra cvp vermedi heralde müsait olamadı.bide herkes birbiriyle çok samimi görünüyo ama ben 2 yada 3 oldu yazıyorum kimse cvp vermiyo.neden?

Günaydın arkadaşlar nasılsınız ben iyi sayılırımopuyorumnanaktan. pazartesilerden nefret ediyom ama kaydirigubbakcemile

çok teşekkür ederim ya ama okuyamıyorum msjları daha yeni buluyorum yazdığını az öncede biri daha sor dedi ve ben seninde sor dediğini ama cvp yazmadığını sölemiştim çok özür dilerim..:kedi:

sulecim bizler hamileliğimizin başından beri yazışıyoruz arkadaşlarla samimiyet ordan geliyor. fakat bu telefon yada msn değil forum sayfası kim ne zaman okursa yazıları veya ne zaman müsait olursa o zaman yazıyor. o yüzden yazdıklarına anında cevap alamayabilirsinopuyorumnanaktan

Onu bende gördüm geçen nette hatta şey diyordu sesleri kaydedebilirsiniz ve çocuğunuza dinletebilirsiniz , kolik gibi rahatsızlıklarda etkili oluyormuş..

Günaydın arkadaşlar nasılsınız ben iyi sayılırımopuyorumnanaktan. pazartesilerden nefret ediyom ama kaydirigubbakcemile

Günaydınn opuyorumnanaktan

Bu göğüslerle nasıl hareket edicez gerçekten de ?
Çok can yakıcı ya Daha da büyürler mi acaba?

benim göğüsler ilk hamileliğimde bir şişti pir şişti kocaman oldular ve 3aydan sonra çatlamaya başladılar.benneyaptımkidayanılır gibi değildi.kırmızı kırmızı çatlakjlar oluştu.südyen takamıyordum artık.doğumdan sonra da sönük balon gibi oldular.oğlum emmeyi bırakıncada sarkık yaşlı memesi gibi oldular.küçüçük,muntazam memişlerimden eser yok şimdi.:hulya:tıpkı sönük balon gibi ve çatlak patlaksenağlamahayırlısıyla 2.kuzumuda doğurayım da göğüslerime estedik düşünüyorum.:hulya:

arkadaşlar birşey sorcam 2-3 gündür sık sık hıçkırıyorum benim bildiğim bebek anne karnında hıçkırır. ama ben ondan çok hıçkırıyorum galiba kaydirigubbakcemile3 benim gibi hıçkırmaya başlayan varmı aranızda?

deme canım yaaaaaaa , elveda taş gibi memeler o zaman :gitme:
sutyen takıyorum sürekli sarkma olmasın diye ama bu galiba onların kaderi..

akannehir:bbo: amaninnn ben bunu hiç düşünmemiştim yaşlı memesimi yandıkkkk valllaaa delikafadulden

uffff yaa bu kötü haberr akannehircanımm sıkıldı şimdiimafoldumben

deme canım yaaaaaaa , elveda taş gibi memeler o zaman :gitme:
sutyen takıyorum sürekli sarkma olmasın diye ama bu galiba onların kaderi..
cnm bir süre sonra takamadım ben südyen.hani şu sporcuların taktığı byd şeklinde atletler var ya yarım onlardan takıyordum.aynen elveda taş gibi memişler iyi bakın memişlerinize bu hallerinden eser kalmayacak.

akannehir:bbo: amaninnn ben bunu hiç düşünmemiştim yaşlı memesimi yandıkkkk valllaaa delikafadulden

aynen bacım yaşlı memesi gibi.inan doğum yapalı 3 yıl oldu ve ben hala eşimden çekinirim memişler yüzünden.ama kararlıyım kesinlikle estedik yaptırmam lazım.
bu hamileliğimde ilki kadar açımıyor sebebide çok fazla deforme olması sanırım.artık memişler hiç bişi etkilemiyor.etkileneceği kadar etkilendi zaten.bundan daha kötüsünüde hayel edemiyorum.

merhaba kızlar günaydın.dün yazmıştım size ama dün bütün akşam elektrikler kesik olduğu için daha yeni okuyabildim.hoşbulduk arkadaşlar.nasılsınız bugün bakalım.bende aacaayip bir mide bulantısı vardı ama doktorumun verdiği ilacı aldım geçti artık.daha 8 haftalık hamişim ama karnım sanki 4-5 aylık gibi.şimdiden bebek yağı kullanmaya başladım karnıma.yalnız memelerde de hassasiyet var.çatlayacak gibi.acep mememede ullansam mı?öptüm hepinizi hamişler.bebeklere iyi bakın

of ya bende de göğüs acıması var...
hele çamaşırımı çıkarınca sanki gülle koymuşlar gibi acıyo....
napalım evlat hatrına katlanıyoruz....
bebişlerimiz sağlıklı olsun da...

eyvahhhhh.... benimkiler zaten vucuduma göre büyüktü. o aşamasını düşünmek istemiyorum. Küçücük muntazam memişler böyle olduysa ben yandım... Neyse başa gelen çekilir. Şimdiden estetik parasını biriktirmek lazım.:gitme:

tabiki samimiyetin nedenini anlayabiliyorum...
sadece biraz bozuldum açıkcası, üye olduğum günde yazıma cvp alamamıştım o yüzden bugun hepten bozuldum
hamilelik diyelim geçiştirelim
teşekkür ederim

canımcım cevap alamamanın nedeni samimiyet değilki sadece herkes heran yazamıyor müsait oldukça alınma bu kadar. sütlü gayfenin de dediği gib foruma alışınca böyle problemler yaşamazsın canımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…