teşekkür ederim çok sevindim birini bulduğuma opuyorumnanaktan
ben yeni üyeyim de, bu panele ayrıca üye olmakmı gerekiyo yani başka bişey yapmakmı gerek çünkü geçen günde bi msj yazdım ama sonra göremedim kimsede cvp vermedi bu yüzden merak ettim hani msjları falan cvp olarak yazıyorum ben ama doğrumu yapıyorum bilmiyorum
henüz siteyi çözemedim de yardımcı olursan çok mutlu olucam
Kızlar kalp atış sesini kaydettirme gibi bir lükse sahip miyiz ki?
Kaydedebilir miyiz istesek?
günaydın kızlarrrrrrrr
sor şekerim
hayır canım ayrıca birşey yapman gerekmiyo..herkes katılabilir sohbete.
nisan annesiysen eğer satı kilonu yaz jnaz tabloya eklesin...mesajlarını da isminin üzerine tıklarsan orda kullanıcıya ait mesajlar linkinden takip edebilirsin..
iyi paylaşıımlar...vereliniortak
günaydın....
sormuştum aslında ama siteyi henüz çözemedim bu konuda yardımcı olurmusunuz dicektim.az önce tatu da sormamı istedi ama sonra cvp vermedi heralde müsait olamadı.bide herkes birbiriyle çok samimi görünüyo ama ben 2 yada 3 oldu yazıyorum kimse cvp vermiyo.neden?
ben angelsounds diye bir alet varya ondan aldım. Hoş daha duyamadım bu aletle kalp atışlarını ama. Arkadaşım 7 aylık gebe onunkini duyabiliyoruz. Ayrıca bir kablosu var biraz eski bi teknolojimiş galiba ama kayıt yapabiliyorsun.
Günaydın arkadaşlar nasılsınız ben iyi sayılırımopuyorumnanaktan. pazartesilerden nefret ediyom ama kaydirigubbakcemile
çok teşekkür ederim ya ama okuyamıyorum msjları daha yeni buluyorum yazdığını az öncede biri daha sor dedi ve ben seninde sor dediğini ama cvp yazmadığını sölemiştim çok özür dilerim..:kedi:
Bu göğüslerle nasıl hareket edicez gerçekten de ?
Çok can yakıcı yaDaha da büyürler mi acaba?
benim göğüsler ilk hamileliğimde bir şişti pir şişti kocaman oldular ve 3aydan sonra çatlamaya başladılar.benneyaptımkidayanılır gibi değildi.kırmızı kırmızı çatlakjlar oluştu.südyen takamıyordum artık.doğumdan sonra da sönük balon gibi oldular.oğlum emmeyi bırakıncada sarkık yaşlı memesi gibi oldular.küçüçük,muntazam memişlerimden eser yok şimdi.:hulya:tıpkı sönük balon gibi ve çatlak patlaksenağlamahayırlısıyla 2.kuzumuda doğurayım da göğüslerime estedik düşünüyorum.:hulya:
benim göğüsler ilk hamileliğimde bir şişti pir şişti kocaman oldular ve 3aydan sonra çatlamaya başladılar.benneyaptımkidayanılır gibi değildi.kırmızı kırmızı çatlakjlar oluştu.südyen takamıyordum artık.doğumdan sonra da sönük balon gibi oldular.oğlum emmeyi bırakıncada sarkık yaşlı memesi gibi oldular.küçüçük,muntazam memişlerimden eser yok şimdi.:hulya:tıpkı sönük balon gibi ve çatlak patlaksenağlamahayırlısıyla 2.kuzumuda doğurayım da göğüslerime estedik düşünüyorum.:hulya:
cnm bir süre sonra takamadım ben südyen.hani şu sporcuların taktığı byd şeklinde atletler var ya yarım onlardan takıyordum.aynen elveda taş gibi memişler iyi bakın memişlerinize bu hallerinden eser kalmayacak.deme canım yaaaaaaa , elveda taş gibi memeler o zaman :gitme:
sutyen takıyorum sürekli sarkma olmasın diye ama bu galiba onların kaderi..
akannehir:bbo: amaninnn ben bunu hiç düşünmemiştim yaşlı memesimi yandıkkkk valllaaa delikafadulden
sulecim bizler hamileliğimizin başından beri yazışıyoruz arkadaşlarla samimiyet ordan geliyor. fakat bu telefon yada msn değil forum sayfası kim ne zaman okursa yazıları veya ne zaman müsait olursa o zaman yazıyor. o yüzden yazdıklarına anında cevap alamayabilirsinopuyorumnanaktan[/QU
tabiki samimiyetin nedenini anlayabiliyorum...
sadece biraz bozuldum açıkcası, üye olduğum günde yazıma cvp alamamıştım o yüzden bugun hepten bozuldum
hamilelik diyelim geçiştirelim
teşekkür ederim
sulecim bizler hamileliğimizin başından beri yazışıyoruz arkadaşlarla samimiyet ordan geliyor. fakat bu telefon yada msn değil forum sayfası kim ne zaman okursa yazıları veya ne zaman müsait olursa o zaman yazıyor. o yüzden yazdıklarına anında cevap alamayabilirsinopuyorumnanaktan[/QU
sadece biraz bozuldum açıkcası, üye olduğum günde yazıma cvp alamamıştım o yüzden bugun hepten bozuldum
teşekkür ederim
sende henüz forumu tanıma aşamasındasın diyelim geçiştirelim.
umarım en kısa zamanda foruma tanırsın,alışırsın
teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?