2010 Nisan Anneleri

Hoşbulduk canım...nasılsın?benim bulantılarım başladı yaaa.....
yok yok diye ağlıyordum gördüm şimdi:)))

geçmiş olsun canım valla ben hiç bulantı yaşamadım nerdeyse. bende niye bulanmıyo diyodum da herkes kızıyodu daha ne istiyon diye. inşallah çok fazla sürmez bulantın:CüvCüv:

canım ben yaklaşık 1.5 yıldır aynı doktora gidiyorum.doktorum daha 33 yaşında ve bekar.eşim o kadar çok kıskanıyoduki beni.ilk doktora gittiğimde kistim vardı.doktorumda hep alttan bakıyodu.odadan çıkınca eşimde bir karış surat oluyodu.hep bana hiç iyi kadın doğumcu yok falan diyordu.gerçektende öyle ama hemcinslerimiz ama öyleler.tabi birkaç istisna vardır ama onlarıda biz tanımıoz

geçmiş olsun canım valla ben hiç bulantı yaşamadım nerdeyse. bende niye bulanmıyo diyodum da herkes kızıyodu daha ne istiyon diye. inşallah çok fazla sürmez bulantın:CüvCüv:

sağol canım yaa..vallahi annemde bana kızıyordu şimdi al işte gördünmü diyorkafamçokkarıştı
bence hiç şikayet etmezemuszemuszemuszemuszemuszemus

hoşgeldin canım...çok sevindim iyi olduğunuza:)))
sen nereye gidiyorsun doktora?

evet onlarda bize denk gelmez.bendede endometrio var hep altan bakıyor dr.eşimde hemen dışarı kaçıyor.ama gayet normal karşılıyor.dr görevi bu diyor.niye kaçıyon ozaman diyorum.ee bırakta bi zament çıkıym diyoo:roflol:

çok sagol tatlım alayım bu aksam iş çıkısı hemen

hoşgeldin canım...çok sevindim iyi olduğunuza:)))
sen nereye gidiyorsun doktora?

ya gülüm ethıcaya gıdıyodum nur hanıma ama ıııh degıstırmem lazım...beylıkduzu cıvarında arıyorum sımdı bılgısı olan varmı arkadaslar acaba.. düzgün bi doktor bulmam lazım benım ((

canım bende Beylikdüzünde oturuyorum ama doktorum ikitellide ...o civarda avcılar hospital de suat bey varmış arkadaşım gidiyor ama o hastane pek iyi değilmiş diye duydum bikaç kişiden...

işte uzak olsunda ıstemıyorum ama bu cevrede ne düzgün bı hastane nede doktor var sanırım

selam kızlar
yeni hastaneden geldim.idrar kültürü vardı. verdim geldim ama öldüm yaa.off devlet hastanelerinden nefret ediyorum ama elimiz mahkum.dışarda bi test dünya para yaa

bu arada ne kadar yazmışınız yaaaww.oku oku bitmiyy.:)))

erkek doktor iyi demişsiniz kadınlara göre genelde öyle ama istisna vardır muhakkak. biraz da insanla alakalı bişey.

ben de özel levent hastanesi şebnem hn. a gidiyorum çok memnunum gerçekten. kadın bi başlıyor konuşmaya senin bişi sormana gerek kalmıyo. tahlilleri de devlette yaptırıyom napalım. memnunum doktorumdan.bana da şu an 8 aylık hamile bi arkadaşım var o önermişti. ordan da tanıyorum doktoru çok rahatlatıyo gerçekten. ve ayrıntıya giriyor seviyorum doktorumu.

benim de karnım hep davul gibi ne yapcaz bilmiyorum hamileyim desem bi türlü demesem bi türlü. kaç aylık old sölesem gülerler haa :))) hep ilaçlardan oluyo...

benim dr. çatlak kremi hep lierac öneriyomuş. bakalım ne dicek. kullandığınız diğer yağların bi zararı olur mu acaba.?? badem yağı, bebe yağı vs.

canım bende Beylikdüzünde oturuyorum ama doktorum ikitellide ...o civarda avcılar hospital de suat bey varmış arkadaşım gidiyor ama o hastane pek iyi değilmiş diye duydum bikaç kişiden...

avcılar hospitalde doğum yaptım çok iyi bir hastane ben çok memnun kaldım oradan.dr faruk bey var çok yoğun , çok hastası var.rendavu alımı zor olabilir.bu hastanenin nesini kötülüyorlar anlamış değil.gayet temiz ve ilgili bir hastane.ozaman annemin yanında doğum yapmıştım.ama bunu allah izin verirse burada doğuracam.

Günaydın güzel hamişler.Maşallah bir meme muhabbeti sarmış sabah sabah.kaydirigubbakcemile3

Günaydın güzel hamişler.Maşallah bir meme muhabbeti sarmış sabah sabah.kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin yosuncum hiç sorma bu sabah sütlügayfe bize kötü haberler verdi hepimiz panikledik gitti memişler diye :roflol::roflol:anneminkilerde 3 çocuktan sonra çok büyümüşlerdi, birazda sarkmışlardı oda hep estetik yaptırsam diyodu. gerçi diye diye 50 yaşına geldikaydirigubbakcemile3

Evet oluyor canım.Ama şimdiden badem yağı-bebe yağı ile başlarsanız bişey olmaz inş.Geç başlarsanız önlemiyor malesef Ama süt vermeyi kestikten sonra memişler çirkinleşiyor:))

günaydınlar güzel nisan anneleri ooo yeni bitirdim önceki sayfaları okumayı nasılsınız keyifler nasıl

HOŞGELDıN ZEYRACIM ıYıYıZ SENı SORMALI BUGÜN HEPıMıZı ESTETıK GÖĞÜS KAYGISI ALDIkaydirigubbakcemile2

selam kızlar. ben de hamilelik başından bu yana göğüs bölgemde pamela anderson moduna girdim. acıma ağrı sızı vs yok. olağan şeyler bunlar gebelikte:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…