Hoşbulduk canım...nasılsın?benim bulantılarım başladı yaaa.....
yok yok diye ağlıyordum gördüm şimdi:)))
kesinlikle erkek dr.dişçiye gideceğim zamanda erkek dr,kadın doğuma gideceğim zamanda erkek dr.insan çok çekiniyor kadın doğumcu erkek olunca ama,yapacak bişi yok.banamı denk geldi bilemiyorum kaç tane kadın doğumcuya gittim bayan.ilk hamileliğimde falanda acayip bilgisiz,beceriksiz,takıntılı,kibirli,geldi bana.hani şu alttan bakmak için uzun bi cihaz varya onu bile sokana kadar kadının caaaanıı çıkmıştı.delikafadulden:roflol::roflol:bi kerede kadın diş hemine gitmiştim salak dişimi oyacağı yerde dilimi deliyordu neredeyse.:mymeka:
cnm içini ferah tut çok iyi bir hastaneye denk gelmişisin.alkisalkisalkis
geçmiş olsun canım valla ben hiç bulantı yaşamadım nerdeyse. bende niye bulanmıyo diyodum da herkes kızıyodu daha ne istiyon diye. inşallah çok fazla sürmez bulantın:CüvCüv:
kıslarrr merhabaaa nasılsınız...cuma doktora gıttım şükür hersey yolunda ama doktorumu kesın degıstırıyorum ..uyuz edıyo benı 1 dakıka da başından savıyo ya.sizinkilerde bölemı yoksa benmı abartıyorum bişey sormaya fırsat vermıyo acelesınden ölüyo ya.
canım ben yaklaşık 1.5 yıldır aynı doktora gidiyorum.doktorum daha 33 yaşında ve bekar.eşim o kadar çok kıskanıyoduki beni.ilk doktora gittiğimde kistim vardı.doktorumda hep alttan bakıyodu.odadan çıkınca eşimde bir karış surat oluyodu.hep bana hiç iyi kadın doğumcu yok falan diyordu.gerçektende öyle ama hemcinslerimiz ama öyleler.tabi birkaç istisna vardır ama onlarıda biz tanımıoz
cnm o kremlerin hiç faydası yok bebe yağı ve badem yağımıydı o kıslar neydi.ayy asklıma gelmedi.dr bana bi kerem vermişti göğüslerim çok acıyo diyince.oda çok çatlayacaksın bu verdiğim kremi kullan dedi bana.verdiği krem kozmetiğe giriyor.her eczanede yok depodan getirtmiştim ozaman 80 tl falandı.inanın onu kullanmama rağmen bu hale geldi.keşke bebe yağı kullansaymışım ozamanda.ooo çok iyi denilen kerem bi halta yaramadı yanii.[/B]evet cnm janson
hoşgeldin canım...çok sevindim iyi olduğunuza:)))
sen nereye gidiyorsun doktora?
ya gülüm ethıcaya gıdıyodum nur hanıma ama ıııh degıstırmem lazım...beylıkduzu cıvarında arıyorum sımdı bılgısı olan varmı arkadaslar acaba.. düzgün bi doktor bulmam lazım benım((
canım bende Beylikdüzünde oturuyorum ama doktorum ikitellide ...o civarda avcılar hospital de suat bey varmış arkadaşım gidiyor ama o hastane pek iyi değilmiş diye duydum bikaç kişiden...
ya gülüm ethıcaya gıdıyodum nur hanıma ama ıııh degıstırmem lazım...beylıkduzu cıvarında arıyorum sımdı bılgısı olan varmı arkadaslar acaba.. düzgün bi doktor bulmam lazım benım(([/QUOT
beylikdüzü gürpınarda kolan hastanesi oraya gidebilirsin ama dr. servet hanım hariç.hastane çok güzel muayene ücretide 12 tl ben memnun kaldım.bi dene istersen
Günaydın güzel hamişler.Maşallah bir meme muhabbeti sarmış sabah sabah.kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin yosuncum hiç sorma bu sabah sütlügayfe bize kötü haberler verdi hepimiz panikledik gitti memişler diye :roflol::roflol:anneminkilerde 3 çocuktan sonra çok büyümüşlerdi, birazda sarkmışlardı oda hep estetik yaptırsam diyodu. gerçi diye diye 50 yaşına geldikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?