2010 Nisan Anneleri

valla ağzımdan aldın, ben de tam yaşım gözümün ucunda duruyor dicektim, dün bebek odası vs. intirnetten bakarken başladım ağlamaya, geçen gün LÖSEV afişini görünce de ağladım, akşam eşime nasıl ağladığımı anlatırken yine ağladım, ha bi de fitre zekat verirken yine ağladım, ne olacak benim sonum böyle :)

Kızlar ya benim karnım şimeye başladı kaşınmaya başladı ama daha erken değil mi.Dışarıdan baklıdıgında hamile oldugum anlaşıyor.Pazartesi alışveriş merkezinde bir arkadaşımı gördüm deniz hamile misin dedi.Çok şaşırdım.Artık zaten kot pantolonda giyemiyorum hamile kotu aldım.Gögüslerde de şişme başladı hemde bayagı.Kocaman oldular.Tabi kaşınıyorlar çok fena onlarda.Normal mi yani daha erken değil mi?

ben patatesli börek, yaprak sarma bi de revani yapcam, belki bi de mercimekli köfte yaparım

evet ben onun için üzüm çekirdeği yağı aldım hakkaten ii geliyor.

nazlıcım bende kakao yağı kremi kullanıyorum yanına günde bir kez de üzüm çekirdeğini eklemeyi düşündüm,bendede kaşıntılar oluyor,ama şöle bişide var bu bitkisel ürünler kişiden kişiye çok değişiyor,bakalım nası olsa herşey elimin altında,hemde tavsiyeler daima işe yarar,benim bacaklarım çok kaşınıyordu vede çatlamış dün gördüm üzüldümmm(((

tüylenme yapmaz bu degil mi badem yapıyor çünkü

kesinlikle tüğlenme yapmaz ,için rahat olsun,hatda bende başlıycam yüksek oranda E vitami,mineral ve protein içermekte hemde cilde canlılık ve güzellik veriyo,şölee güzel güzel hamişler oluruz zemuszemus

:teytey:
şeker benimde şişti hele akşamları tam anlamıyla patlıcak gibi oluyorum normal kıyafetlerimin içine girmiyorum zaten yeni bi iki tane leke den pantolon aldım onlarla rahat ettim valla :teytey:

tüylenme yapmaz bu degil mi badem yapıyor çünkü

aktar o yüzden bunu verdi badem tüylenme yapar bide onunla uğraşırsın dedi. Artık dr larda bunu öneriyormuş bide dün dr um yazdı bi krem ama çatlamaya engel değil dedi. Ne sürersen sür cildi elastikiyeti ile ilgili dedi. Sadec bu tür yağlar ve kremler kaşıntıyı ve gerginliği alır dedi.

kızlar bişey dicemmmm
ne zaman göbişlerimizin resmini koymaya başlıcaz zamanı gelmedi mi daha şimdiden başlayalım ki ilerleyen zamanlarda bu günkü halimize bakar kendimize moral veririz :roflol::roflol:

benimde bütün cildim çok kuru nasıl yapıcam bilmiyorum. bacaklar hele pul pul dökülüyor(

ben kaçtım arkadaşlar çıkıp dükkana gitmem lazım. Yoksa koca beni işten atıcak:)) görüşürüz ordan devam ederim artık..

ben sadece hamile tuniği aldım göbüşüm baya çıkıyo,ama pantolon bulamamıştım,birde leke ye bakayım ,hamile pantolonları çok kaba durdu denedim,heralde başka çözüm bulucam bari bayrama şöle düzgün bişiler bulsam peki kızlar leke mağazası dışında önerebileceğiniz yerler varmı???

leke ye bakmanızı tavsiye ederim orda ki kıza 2 aylık hamileyim rahat bişeyler istiyorum dedim pantolonları gösterdi denedim gayet de güzel durdu zaten hamile pantolonuna da benziyor rahat edersiniz

ay kızlar, konuyu azcık kaçırmışım ama sorayım yine de, belki cevap yazanınız olur..

halkalı tarafında oturanınız, bana bi ağdacı tavsiye edebilecek olanınız var mı? bakırköy, florya, yeşilyurt, yeşilköy, ataköy taraflarında da olur. bi ayağım oralarda hep..

bugüne kadar bir kez bile gitmedim ağdacıya.. hem utanırım hem de mikrop kapıcam diye korkarım ama hamilelik ilerledikçe başıma bela olacak bu kıl tüy işleri. şimdiden gideyim alışayım diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…