ayy canım.. ne de güzel yazmışsın..
o günleri de görücez inşallah...
kızlar ya, böyle benim gözyaşım gözümün ucunda duruyor sanki.
herrr şeye ağlıyorum
şimdi ruzenin'in mesajı okudum pıtır pıtır başladım gene ağlamaya
dünyanın en sulugözlü hamilesi gibi bir ödül verilse, açık ara birinci olur, ödülü de kapar evime getiririm kesinlikle..
Günaydınlar kızlar, nasılsınız bugün?
ben bişey sormak istiyorum göbişi ve göğüsleri kaşınan var mı aranızda benim çok kaşınıyo yaa
günaydın kıslar nasılsınız?
ben ehh işte bu sabahta istifra ettim.
allahtan aç karnına ediyorum.bi de tok karnına istifra etsem allaaahhh bayılır kalırım oracıkta.
evim lwş gibin oldu,ne temizlik yapabildim,ne cam silebildim.hiç bişe yapamıyorum.kadın almayı düşünüyorum ama tam bayram üstü boş olurlarmı ki yaa.daha önce hiç almadım ama şimdi almak zorundayım.bayramdada evdeyiz gelen giden olur.koçişle yaparım dedim temizlik oda işi gereği şehir dışına gitti daha dün gelmişti konyadan.bügün başka yere getti.ooff offff
bu arada bayram günü ikram olarak ne yapsam telaşındayım siz neler yapacaksınız.
kızlar bacak ve genital bölgenin ağdasını dışardan kaça yaptırıyosunuz ben hiç yaptırmadım da öğrenmek istiyorum...
kızlar bacak ve genital bölgenin ağdasını dışardan kaça yaptırıyosunuz ben hiç yaptırmadım da öğrenmek istiyorum...
evet ben onun için üzüm çekirdeği yağı aldım hakkaten ii geliyor.
evet ben onun için üzüm çekirdeği yağı aldım hakkaten ii geliyor.
tüylenme yapmaz bu degil mi badem yapıyor çünkü
Kızlar ya benim karnım şimeye başladı kaşınmaya başladı ama daha erken değil mi.Dışarıdan baklıdıgında hamile oldugum anlaşıyor.Pazartesi alışveriş merkezinde bir arkadaşımı gördüm deniz hamile misin dedi.Çok şaşırdım.Artık zaten kot pantolonda giyemiyorum hamile kotu aldım.Gögüslerde de şişme başladı hemde bayagı.Kocaman oldular.Tabi kaşınıyorlar çok fena onlarda.Normal mi yani daha erken değil mi?
tüylenme yapmaz bu degil mi badem yapıyor çünkü
:teytey:
şeker benimde şişti hele akşamları tam anlamıyla patlıcak gibi oluyorum normal kıyafetlerimin içine girmiyorum zaten yeni bi iki tane leke den pantolon aldım onlarla rahat ettim valla :teytey:
nazlıcım bende kakao yağı kremi kullanıyorum yanına günde bir kez de üzüm çekirdeğini eklemeyi düşündüm,bendede kaşıntılar oluyor,ama şöle bişide var bu bitkisel ürünler kişiden kişiye çok değişiyor,bakalım nası olsa herşey elimin altında,hemde tavsiyeler daima işe yarar,benim bacaklarım çok kaşınıyordu vede çatlamış dün gördüm üzüldümmm(((
leke de hamile kotu var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?