2010 Nisan Anneleri

kızlar bacak ve genital bölgenin ağdasını dışardan kaça yaptırıyosunuz ben hiç yaptırmadım da öğrenmek istiyorum...

aynen bende anneme gidicemm cuma günü
ne ev nede ikramlıkları düşünmüyorumm bu bayramm :umursamaz:

inaşşallah öyledir canım... Bence de gez eğlen boşver işi kaydirigubbakcemile2
ysmshn hoş geldin canım

angelcım, geçmiş olsun hepimiz dert yanıyoruz amma çürük olduk çıktık -tatlicadiarzu-

angel ve yazgülümmm teşekkür ederim cevaplarınız için :)
yaa ben ablama yaptırdım dün o önceden kuaförde çalışmıştı şimdi bilmiyo tabi fiyatları o benden almadı ama benim içim rahat etmedi yapmak zorunda değil sonuçta bende hayatta ağda ile genital bölgeyi alamam kıyamam çok acır... Bütün Bacaklarımı da sir ağda ile aldı sağ olsun canım acıcak diye çok korktum kastım kendimi ama kasmasam acımazmış, kastığım halde az acıdı çok şükür :) bende içim rahat etmediği için 20 kağıt vermiştim kazıklandım mı kendi kendime yoksa normal mi verdim öğrenim diye sordum canlarım

Günaydın kızlarr ,
Bugün oldukça kalabalık forum .
Ben çalıştığım için her zman okuyorum fakat hep yazamıyorum .
10+6 dayım şuan .Çok şükür sıkıntım yok sadece 65 ile başladım boyum 1,70 hala 65 im çok fazla yemeklerler aram yok . Seçiyorum .Onun dışında kusma vs yok .Uyku zaten galiba hepimizin ortak konusu mirmirmirmir
Dün akşam bebeğimi görmeye gittim ,bu sefer eşime cep telefonuna kaydettirdim . Çünkü çok özlüyorum :1rolleyes:
Genel olarak çok şükür iyiyim bazen okurken çok fazla endişeye kapıldıgınızı düşünüyorum .Çok takıntılı olmayın bence. Aslında esas takıntılının önde gideni benimdir ama anladım kii daha şimdiden bu kadar herşeyde panik yaparsam bebek doğunca kimbilir nolur. Bebeklerimiz allaha emanet
Bebeğim 3,75 cm olmuş, kendiisi iyiymiş yerinden memnun takılıyo orda ööle :1closedeyes: saolsun iki üç kıpırdadı sevindirdi bizi. El ve ayaklarını tomurcuk halinde gördük . Ben sizin bazen anlattıgınız kadar net göremedim. Sanırım sizin gittiğiniz ultrason cihazları daha gelişmiş.Bazılarımızın zor geçiyor hamileliği özellikle zor geçirip çalışanlara allh kolaylık versin evde olanlar bol bol yatsınlar,güzel bir fırsat. Bana soracak olursanız ben işyerinde daha rahatım , evde olunca kendimi dinleme başlıyorum ay acaba orammı ağrıdıı burammı bişi oldu derken gün geçmiyor haftasonları .Ama işyerinde zmanaın nasıl geçtiğini anlamıyorum. Evde olsam bol bol dışarı cıkar temız hava alır ve gezerdim .Allh hepimize bu dönemi sağlıklaa geçirme şansını versin sağlıklı olalım . Öpüyorum sizi.

günaydın kızlar herkes iyidir inşallah benim iki gündür kasıklarımda karnımda sancı var sebebi ne olabilirki sadece başlarda böyle sancım vardı kaç haftaydı yoktu seviniyordum şimdi sanki heran adet olacakmışım gibi sancım oluyor aranızda böyle olan varmı

ben devlet hastahanesıne gıttıgımden heralde benı hıc ıkı haftada caırmadı hep ayda cagırdı o yuzden ben gormeyı beklerken sız ıkncıye gormuş oluyomuşsunuz demekkı :))

selam gecmiş olsun canım üşütmüş olabılırmısın acaba belkı ondandır ??

ya aslında şöyle oluyor ben 2 ayrı doktora gittim biri özel muayenehanesiydi. ikiside ikili teste kadar acil bir durum olmazsa görüşmeyelim dedikaydirigubbakcemile3 bütün doktorlar ayda bir çağırıyor ama çoğu kişi bir bahane bulup bebişini görmeye gidiyorkaydirigubbakcemile3

yaaa sorma bende öleyim,aslında çok sert bi yapım olmasına rağmen artık hiç zorlanmadan ağlayabiliyorum,şaka bile kaldıramıyorum,ne olcak bu halimiz böle ,anneme kızardım bende onun gibi oldum......:gitme:

Güncel konuya da hemen cvp yazayım ,komple sir ağdayı 60 Liraya yaptırıyorum .Her zman gittiğim ve alıştığım bir kuaför var. Hep aynı kadına yaptırıyorum çok rahat . Çok fazla tüylü olmadığım için 1,5 bazen 2 ayda gitmem yeterli oluyorr. Çıkan yerleri de biraz epilasyon aleti ile idare ediyorum. Ama bikini bölgem çok azaldı. Şimdi hamileliğimn 3.ayı olmasını bekliyorum .ıyicene tutunsunn ağda yapılırken falan sarsıntılardan etkilenmesinn opuyorumnanaktan Temiz hijyenik olan bir yerde çok fazla baskı vs uygulanmadıgı sürece hiç bir problem olmayacagını söyledi doktorum. Aaa napalım ama tüylüü tüylü dolaşılmazkii vereliniortak Ben esas size bir konu açayımm şimdii uzarrrrr giderr hihiihi. KIZLAR SAÇINIZI KESTıRECEKMıSıNıZZZZZ? benden size bir soruu şuan çalısüpürgesi giibiyim ve kestirmek istiyorumm sonunda kestırecegım de ama işte gene insan duyduklarını kulak ardı edemiyorr bazenn a.s Ben saçma buluyorum ve kesitrmeyi düşünüyorum . Ama kim ne derse desin kesinlikle boyatmam sırf hamıle kalıcam dıye 1 yıldır sacımı kendı rengıne bırakmışştım zaten .gayet saglıklı görünüyor boyamayı düşünmüyorum ne şimdi ne de ilerleyen hamılelık zmaanındaa. Ama tabı sonra mevlütt için falan bir imaj değişikliğii yapmayı planlıyorum a.s

ben saçlarımı hamile kalmadan hemen önce kestirmiştim şimdi uzamalarını bekliyorum. ama kestirme ihtiyacım olsaydı hiç düşünmeden kestirirdim çünkü hurafelere kulak asmam pek. boya konusunda da istemediğim bir renkle yakalandım bebişime ama bende boyatmayı düşünmüyorum. belki hamileliğin sonlarında iyice araştırıp bitkisel boyaların bir mahsuru yoksa onlarla boyayabilirim moral olsun diye.

canım ağrının sebebi adet günün yakınsa olabiliyormuş sanki adet olmakmışsın gibi sancıların oluyor geçenlerde ben bu yüzden doktora gittim çok fazla ağrım vardı dr bana ilk sorduğu adet günündemisin gerçekten de adet günüme 1 gün vardı her ay bu dönemde bu şekilde ağrıların olabilir dedi

bu arada arkadaşlar 2 yaşında kızı olan bir arkadaşım benim bu halsizlik ve uykusuzluk mızırdanmalarımdan sonra bana dediki: 4.aydan sonra enerji patlaması yaşıcaksın sabret. ha gayret kızlar az kaldı:lepi:

kızlar ağda konusunda yoğunlaşmışsınız,ben kimseye yaptıramam,gecenlerde zorlanarakta olsa kendim ağda yaptım nerdeyse bir saatimi aldı,kendim yaptığım içinde çok zorlamadım baskı yapmadım yani,kuaförler belki daha tecrübeli bu konuda ama canım çok yanıyor zaten,hem şunu düşündüm bi insan kendi canını daha az yakar,başkası benim kadar temkinli davranmayabilir,ama kuaförlerde zamandan tasarruf ....saç kestirme konusunda bende çok kararsızım benim kuaförümde kesmiyor valla neymiş bebeğin ömrü kısalırmış diye yaygın bi inanış varmış,o hamilelerin saçını kesmiyormuş,şaşırdım ilk kez duydum....valla benim annem üç evladında da kestirmiş gayet sağlıklıyız.....

saolun kızlar adet sancısı olabilir çünkü adet zamanım inşallah bir an önce geçer beni çok rahatsız ediyor peki rahim büyümesi ne zaman başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…