ya aslında şöyle oluyor ben 2 ayrı doktora gittim biri özel muayenehanesiydi. ikiside ikili teste kadar acil bir durum olmazsa görüşmeyelim dedikaydirigubbakcemile3 bütün doktorlar ayda bir çağırıyor ama çoğu kişi bir bahane bulup bebişini görmeye gidiyorkaydirigubbakcemile3
ben de bakayım leke ye.gerçi ben aldım hamile pantolonu ama yine de lazım oluyo. valla cuk oturdu benim hamiş pantolonu.sanki 4-5 aylık gibiyim ne olacak.cevahirden gebe den aldım.çok da güzel duruyo. kendi pantolonlarım hepsi dar olduğu için olmuyo malesef...yerimseniben
günaydın arkadaşlar hayırlı günler olsun oku oku yeni bitti valla yine sabahtan bu yana dolmuş sayfalar bende bugün bebişimi görmeye gideceğim saat ikide randevum var canlarım
hoşgeldin zeyra
ne şanslısın :) bebeğini göreceksin birkaç saat sonra :)
ben de gün sayıyorum çok şükür yarın üçte benim randevum da...
iyi haberlerini al da bizimle de paylaş inşallah :)
yav ne çabuk çıktı göbekler. ben son 10 senedir göbekli olduğum için daha bende bi şey yok.
ya canım yarın ben de cevahir'e gitmeyi düşünüyorum da... bayram için belime olan bir pantalon alayım diye :)
gebe'nin kalıpları nasıldı ??
yani 9 aylık hamile kıyafetleri bile anca 44 beden bi kadına olacak gibiyse ben kapısından bile geçmeyeyim de :)
bana şöööyle kalıpları geniş bir yer lazım :)
ayyy kıyamam sana canım bak seninde yarınmış sorma canım ben özel muayahanesine gidiyorum izinden döndü doktorum bugün sekreteri aradım dolu diyo bende olmaz gelicem ben 1 ay oldu nerdeyse ultrasyona girmedim diye kıyamet koparınca tamam gel o zamn arada alırız dedi eşimde yarın gidelim o zamn diyo bende olmaz dedim çok özledim kuzucuğumu bayramlaşalım gideyimde:Saruboceq::1hug:
ya kızlar dün bir soru sordum sanırım kaçırdınız okurken namaz kılarken ayakta eğilip kalkamıyorum oturarak kıldım dün gece günah olurmu yaa oturarak kılınırmı
neyse teyzoşlar ben kaçar hazırlanım bari doktor yoluna düşelim görüşürüz canlarım dua edin teyzoşları bebişim el sallasın bana :Saruboceq:
canım cevahirde sadece gebe giyim var. ben kumaş da bile dar kalıp aldığım için bana çok da bol gelmedi.yani daha sonra bacaklarımın da kalınlaştığını düşündüm o yüzden aldım.çok bol değil kalıpları ama bol kesim olanlar da var. dar kesim olanlar da var.
sanırım kilolu old ima ettin kaydirigubbakcemile3 ben alırken çok kilolu bir bayan da alışveriş yapıyordu 6 aylık hamile.4-5 tane aldı valla pantolon.pantolon çeşidi çok bedenler de 1 2 3 4 diye gidiyo.ayarlama yerleri yani lastikleri tam düğme hizasında ve çift tarafta.üstteki göbeği saran esnek kısımda 9 ay kullanılabilecek şekilde imiş.bence de esner yani. mesela ben bi tane de ebru giyimden kot almıştım onun ayarlama lastği göbeği saran kısımda.daha sonraları kasık kısmından dolayı olmayabilir. :bbo:
göbişlerden bahsetmişsiniz valla benim artık dışardan baya belli oluyo kızlar gören hemen kız bişeymi var demeye başladı süzer vaziyetteakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?