2010 Nisan Anneleri

tühh desenıze bende bı bajanemı bulsaydım ne yapsaydım arkadaslar elınızde hazır bahane varmı?kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 şimdi ben bulamam

ben de bakayım leke ye.gerçi ben aldım hamile pantolonu ama yine de lazım oluyo. valla cuk oturdu benim hamiş pantolonu.sanki 4-5 aylık gibiyim ne olacak.cevahirden gebe den aldım.çok da güzel duruyo. kendi pantolonlarım hepsi dar olduğu için olmuyo malesef...yerimseniben

ben hamıle pantolonu denedım tekı tam oturdu ama bır ay sonra olmazdı o yuzden almadım dıgerlerıde kocaman durdu ustumde napacagız bakalım bulunmuyodo heryerde :))

ya canım yarın ben de cevahir'e gitmeyi düşünüyorum da... bayram için belime olan bir pantalon alayım diye :)

gebe'nin kalıpları nasıldı ??
yani 9 aylık hamile kıyafetleri bile anca 44 beden bi kadına olacak gibiyse ben kapısından bile geçmeyeyim de :)
bana şöööyle kalıpları geniş bir yer lazım :)

günaydın arkadaşlar hayırlı günler olsun oku oku yeni bitti valla yine sabahtan bu yana dolmuş sayfalar bende bugün bebişimi görmeye gideceğim saat ikide randevum var canlarım

bende gündüzz neycemm problemi o kaaa yokk
ama akşamlarııı akannehir eşofman anca paklayoooo :sinifsinif:

göbişlerden bahsetmişsiniz valla benim artık dışardan baya belli oluyo kızlar gören hemen kız bişeymi var demeye başladı süzer vaziyetteakannehir

günaydın arkadaşlar hayırlı günler olsun oku oku yeni bitti valla yine sabahtan bu yana dolmuş sayfalar bende bugün bebişimi görmeye gideceğim saat ikide randevum var canlarım

hoşgeldin zeyra
ne şanslısın :) bebeğini göreceksin birkaç saat sonra :)

ben de gün sayıyorum çok şükür yarın üçte benim randevum da...

iyi haberlerini al da bizimle de paylaş inşallah :)

hoşgeldin zeyra
ne şanslısın :) bebeğini göreceksin birkaç saat sonra :)

ben de gün sayıyorum çok şükür yarın üçte benim randevum da...

iyi haberlerini al da bizimle de paylaş inşallah :)

ayyy kıyamam sana canım bak seninde yarınmış sorma canım ben özel muayahanesine gidiyorum izinden döndü doktorum bugün sekreteri aradım dolu diyo bende olmaz gelicem ben 1 ay oldu nerdeyse ultrasyona girmedim diye kıyamet koparınca tamam gel o zamn arada alırız dedi eşimde yarın gidelim o zamn diyo bende olmaz dedim çok özledim kuzucuğumu bayramlaşalım gideyimde:Saruboceq::1hug:

yav ne çabuk çıktı göbekler. ben son 10 senedir göbekli olduğum için daha bende bi şey yok.

yav ne çabuk çıktı göbekler. ben son 10 senedir göbekli olduğum için daha bende bi şey yok.

canım bazılarında iç karını geniş oluymuş ondan sanırım bende yumurta gibi yuvarlak çıktısırnaşık şey:CüvCüv:

ya kızlar dün bir soru sordum sanırım kaçırdınız okurken namaz kılarken ayakta eğilip kalkamıyorum oturarak kıldım dün gece günah olurmu yaa oturarak kılınırmı

canım cevahirde sadece gebe giyim var. ben kumaş da bile dar kalıp aldığım için bana çok da bol gelmedi.yani daha sonra bacaklarımın da kalınlaştığını düşündüm o yüzden aldım.çok bol değil kalıpları ama bol kesim olanlar da var. dar kesim olanlar da var.
sanırım kilolu old ima ettin kaydirigubbakcemile3 ben alırken çok kilolu bir bayan da alışveriş yapıyordu 6 aylık hamile.4-5 tane aldı valla pantolon.pantolon çeşidi çok bedenler de 1 2 3 4 diye gidiyo.ayarlama yerleri yani lastikleri tam düğme hizasında ve çift tarafta.üstteki göbeği saran esnek kısımda 9 ay kullanılabilecek şekilde imiş.bence de esner yani. mesela ben bi tane de ebru giyimden kot almıştım onun ayarlama lastği göbeği saran kısımda.daha sonraları kasık kısmından dolayı olmayabilir. :bbo:

ay ağlamayana emzik yok valla, iyi ki bastırmışsın.. gider görürsün şimdi miniğini ne güzel :)

ben de 15 gündür ilk kez gidicem, tahlil sonuçlarımı da alıcam, doktorum ne diyecek, bebeğim nasıl, her şey yolunda mı diye, onun paniğindeyim...

önümüzdeki 7 ay hep böyle kalp çarpıntılarıyla geçecek herhalde..

ben denklemi kurdum zaten

boool bol vesvese + envai çeşit soru + merak + panik + endişe + 15 kilo = hamilelik'mişşş...

neyse teyzoşlar ben kaçar hazırlanım bari doktor yoluna düşelim görüşürüz canlarım dua edin teyzoşları bebişim el sallasın bana :Saruboceq:

ya kızlar dün bir soru sordum sanırım kaçırdınız okurken namaz kılarken ayakta eğilip kalkamıyorum oturarak kıldım dün gece günah olurmu yaa oturarak kılınırmı

yok be canım , niye günah olsun
hamileyiz sonuçta, eğilip kalkarken kendini kötü hissediyorsan ama ibadetinden de eksik kalmak istemiyorsan elbette oturarak kılacaksın..

yapabilsen ayakta kılardın, önemli olan niyet.. ha ayakta ha oturarak.

ben de dün oturarak kıldım valla, Allah'ım kabul etsin dualarımızı..korusun bebişlerimizi..

ay ben normal halimle bile her yerden giyinebilen biri değilim ne yazık ki. her yerin pantalonu olmaz popoma..
şimdi bi de iyice yusyuvarlak bir hal aldıkça, nerden giyinicem bakalım..

gebe'nin internet sitesine falan da baktım, kıyafetler süper. gidip bakayım en iyisi :)
dediğin gibi kilolu 6 aylık hamile bi bayan alabiliyorsa ben de alırım herhalde yaa :çok üzgünüm:

göbişlerden bahsetmişsiniz valla benim artık dışardan baya belli oluyo kızlar gören hemen kız bişeymi var demeye başladı süzer vaziyetteakannehir

ahhh kızlar siz ne diyosunuz benim son 4 yıldır hep fazla kilo ve göbeğim vardı zaten. hatta bekarken bi kere dolmuşta bir kadın bana hamile sanıp yer vermiştide dolmuşun ortasında ben hamile değilim diye bağıramıcağım için oturmuştumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 gerçi o zaman çok kızmıştım ama şimdi gülüyom:mymeka:
yani kısacası benim bebiş 4-5 aya kadar pek belli olmaz heralde. gaz şişkinliği var ama bebiş şişkinliği yok:asigim: bazıları göbeğinçıkmaya başlamış diyor bende o benim kendi göbeğim bebek değil diyom delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…