hehe ne güzel söylemişsin :) bayramlaşmak benim aklıma gelmemişti :)
ben de yarın gidicem doktora inşallah.. saatleri sayıyorum, miniğimi göreyim de ben de bayramlaşayım bari :)
evet ağrı gibi bişeyy aynen ..böle bacaklarmı düz uzatıp yatamıyorum sola yatıp kendıme dogru cektıgımde ancak rahat edıyorum
valla ara ara mide bulantılarım oluyor da, sürekli bulantı yaşayanlar ne fenadır diye düşünüp halime şükrediyorum... Allah yardım etsin bulantısı olanlara..
bu arada senin de ilk bebeğin mi almina yerimseniben
yaaa evet bazen hayal ediyorum ;bayram sabahı koşarak boynuma sarılan bi yaramazım olacak mı diye??? şimdi ben onun ayağına gideyim hele bir büyüsün bende annelik tavrımı koycam valla ortaya;ahhh ahhh kızlar bayramlıklarını giydiripte gururla gezdiğimiz günleride görürüz inşlhh.....:gitme:
aaa tabı bakkk bayramlasmak lazım dımı amaaa..bende bırazdan yenı buldugum doktora gıdıcem kızlar bakalım nasıl bırı ıyı dedıler ama...ınsallah guzel seyler söler... böle her doktora gıdıste heyecan yapmasam nolur sankı...
aaa tabı bakkk bayramlasmak lazım dımı amaaa..bende bırazdan yenı buldugum doktora gıdıcem kızlar bakalım nasıl bırı ıyı dedıler ama...ınsallah guzel seyler söler... böle her doktora gıdıste heyecan yapmasam nolur sankı...
bende de oluyor o kadarı. bence olağan ağrılar ama kafanı kurcalıyorsa doktora bir sor istersen..
yeni doktorun kim bu arada ? hastane mi, özel muayenehane mi?
içine siner inşallah..
ayy canım.. ne de güzel yazmışsın..
o günleri de görücez inşallah...
kızlar ya, böyle benim gözyaşım gözümün ucunda duruyor sanki.
herrr şeye ağlıyorum
şimdi ruzenin'in mesajı okudum pıtır pıtır başladım gene ağlamaya
dünyanın en sulugözlü hamilesi gibi bir ödül verilse, açık ara birinci olur, ödülü de kapar evime getiririm kesinlikle..
hayırlı haberlerle donersın ınsallah
yaaa arkadaşlar siz iki hafatada birmi gıdıyonuz bebişleri görmeye benım daha bu ay bıtecekte oyle doktor oyle dedı
beylıkduzunde medınacada aysun hanım...normalde tüp bebek merkezıymıs orası ama tanıdık koyduk araya bakıcak bakalım...umarım ıyıdır canım ya...artık içime sinen bı doktorum olsun ıstıyorum
canlarımmm günaydınnn nasılsınızz....bende idare edıyorum işte ...
kızlar ya hiç derdın bıtmıyo senınde dıyeceksınız bana...böle rahmınızın oldugu yerde yanma gıbı gerılme gıbı bı hıs varmı sızdede bazen tedırgın edıyo bu durum benı yıne var mesela gerılıyo gıbı yanıyo gıbı nedır acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?