2010 Nisan Anneleri

hehe ne güzel söylemişsin :) bayramlaşmak benim aklıma gelmemişti :)

ben de yarın gidicem doktora inşallah.. saatleri sayıyorum, miniğimi göreyim de ben de bayramlaşayım bari :)

yaaa evet bazen hayal ediyorum ;bayram sabahı koşarak boynuma sarılan bi yaramazım olacak mı diye??? şimdi ben onun ayağına gideyim hele bir büyüsün bende annelik tavrımı koycam valla ortaya;ahhh ahhh kızlar bayramlıklarını giydiripte gururla gezdiğimiz günleride görürüz inşlhh.....:gitme:

evet ağrı gibi bişeyy aynen ..böle bacaklarmı düz uzatıp yatamıyorum sola yatıp kendıme dogru cektıgımde ancak rahat edıyorum

bende de oluyor o kadarı. bence olağan ağrılar ama kafanı kurcalıyorsa doktora bir sor istersen..

yeni doktorun kim bu arada ? hastane mi, özel muayenehane mi?
içine siner inşallah..

yok canım benım ıkıncı bıtane kızım var 3,5 yasında ama onda boyle seyler yasamamıştım ben...

ayy canım.. ne de güzel yazmışsın..
o günleri de görücez inşallah...

kızlar ya, böyle benim gözyaşım gözümün ucunda duruyor sanki.
herrr şeye ağlıyorum
şimdi ruzenin'in mesajı okudum pıtır pıtır başladım gene ağlamaya
dünyanın en sulugözlü hamilesi gibi bir ödül verilse, açık ara birinci olur, ödülü de kapar evime getiririm kesinlikle..

merak etme canım güzel şeyler söylicek tabiii hihoyyyt

hayırlı haberlerle donersın ınsallah

günaydın nisan anneleri...

yine ne kadar kaynatmışınız yaaa :))) oku oku bitmiyo. herkes bebişini görmeye gidiyo. ben de özledim yaa merak ediyorum. hemen bayram ertesi gidiyorum valla.

bende de oluyor o kadarı. bence olağan ağrılar ama kafanı kurcalıyorsa doktora bir sor istersen..

yeni doktorun kim bu arada ? hastane mi, özel muayenehane mi?
içine siner inşallah..

beylıkduzunde medınacada aysun hanım...normalde tüp bebek merkezıymıs orası ama tanıdık koyduk araya bakıcak bakalım...umarım ıyıdır canım ya...artık içime sinen bı doktorum olsun ıstıyorum

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yaaa arkadaşlar siz iki hafatada birmi gıdıyonuz bebişleri görmeye benım daha bu ay bıtecekte oyle doktor oyle dedı

günaydın kıslar nasılsınız?
ben ehh işte bu sabahta istifra ettim.
allahtan aç karnına ediyorum.bi de tok karnına istifra etsem allaaahhh bayılır kalırım oracıkta.
evim lwş gibin oldu,ne temizlik yapabildim,ne cam silebildim.hiç bişe yapamıyorum.kadın almayı düşünüyorum ama tam bayram üstü boş olurlarmı ki yaa.daha önce hiç almadım ama şimdi almak zorundayım.bayramdada evdeyiz gelen giden olur.koçişle yaparım dedim temizlik oda işi gereği şehir dışına gitti daha dün gelmişti konyadan.bügün başka yere getti.ooff offff
bu arada bayram günü ikram olarak ne yapsam telaşındayım siz neler yapacaksınız.

yaaa arkadaşlar siz iki hafatada birmi gıdıyonuz bebişleri görmeye benım daha bu ay bıtecekte oyle doktor oyle dedı

yok gülüm normalde aslına iki haftada bır falan...benım bu ekstra bi durum oldu doktor degısıklıgı yuzunden...3 aydan sonrada zaten ayda 1 e ındırıyolarmıs heralde...1ay nasıl dayanacaksak artık.

ismi yanlış hatırlamıyorsam, aysun hanım'dan memnun olan bir arkadaşım daha vardı diye hatırlıyorum.
inşallah senin de içine siner.. hayırlısı olsun..

günaydın yeni gelen arkadaşlar :)

canım ben bayram da ne sunarım diye hiç düşünmüyorum eşimde ben de en küçüğüz gelecek olmaz diye düşünüyorum ev temizliğine gelince benimde evim aynen birde işten çıkınca yaparım diyorum gündüz ama akşama halim tam bir vasat oluyor yatıp kalıyorum nolcak bana ve eve bilmiyorum

almina canım, benim doktorum 2 haftada bir çağırıyor ama 3. aydan sonra ayda bir çağırır herhalde öyle diye biliyorum

günaydın kızlarrrr
ay güzelim bunu bugün ben soracaktım bende aynı dertten yakınıyorum aynı şeyler bende de oluyor

günaydın nisan anneleri...

yine ne kadar kaynatmışınız yaaa :))) oku oku bitmiyo. herkes bebişini görmeye gidiyo. ben de özledim yaa merak ediyorum. hemen bayram ertesi gidiyorum valla.

herkeslere günaydın. nasılsınız. ben çok yorgunum dün iftara misafirlerimiz vardı. gerçi bütün hazırlığı ben gelene kadar kayınvalidem yapmıştı ama servisi de ben yaptım. yoruldum valla.

akarcım kaşıntıdan bahsetmişsin geçenlerde ben de söylemiştim göğüs uçlarım öyle kötü kaşınıyor ki. çatlamasından korkuyorum ama deneyimli anneler bu kaşıntının çatlamadan değil göğüslerin süt üretimine hazırlanmasından olduğunu sölediler. inşallah öledir:)

valla bayramdan sonra biz ev bulup taşınacaz o yüzden öyle derin bir temizlik yapmayı düşünmüyoruz tatlıyı hazır alıcam bayramda dinlenmeyi ve gezmeyi düşünüyorumzemuszemus

benimmde bu gün karnımm ağrıyorr yaa :sinifsinif:
isimlerden knuşulmuşş dünn bende sölimmm
oğlumm olucak gibi hissediyorumm ismi bellii EYMEN BERA
tabi kayın pederler limon sıkmazsaa lmaz:
kıza karar veremedikk henüzz eşimm babasının adını
koymak istemiyorr sende kendi babanı istersin diyeeee
yaşasınn kötülükk kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…