2010 Nisan Anneleri

selam hanımlar bende birazdan bebeğimi görmeye gidecem bakalım inş hayırlı haberler alırım gelişimi geriden geliodu yada geç döllenme olmuştur demişti doktorum şimdi bakalım artık ne olcak oğlumuda götürecem kardeşinin kalp atışlarını duysun en azından yavaş yavaş benimsemeye başlasın hiç kıskanç bi çocuk değil ama nasıl olur bilmiyorum her uyandığında anne göbeğin ne zaman büyüyecek diyor ama nasıl olur hiç bilmiyorum neyse ben şimdilik çıkıyorum bebeğimi bi göreyim

sagol canım çok sagol hepsı allahıma emanet ınsallah....bol bol dua edın kızlar...

aminn canım aminnn hepımızınkını ınsallah......

evet doktor cok ama cok önemlıııı..

Hadi gözün aydın canımm.Çok sevindim:teytey:

mart ayı erkek ayı sanırım.mart annişlerine bktımda 4 kızları var diğerleri erkek.
tabi henüz belli olmayanlarda var.erkekler arayı bayağı açmış yanlız.nisan ayıda kız ayımı yoksam:)))

http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...z/124354-gebelik-cizelgesi-nasil-yapilir.html

kızlar gebelik çizelgesi ile ilgili yardım konusu açılmış.ilgilenenler buraya bi baksın :)))

yani teesüf ediyorum ysmnshn , ben yarım saat tickerlarla cebelleşirken söyleyeydin ya şurayı :)))
uzun uzadıya şemalarla falan anlatılmış bi de.. ben bi başıma kabir azabı çektim , iki dakikalık işi yapamadım otuz saate..
tüh :)

yeni yapacaklar baksın bari, pek güzel anlatılmış..

mart ayı erkek ayı sanırım.mart annişlerine bktımda 4 kızları var diğerleri erkek.
tabi henüz belli olmayanlarda var.erkekler arayı bayağı açmış yanlız.nisan ayıda kız ayımı yoksam:)))

bana benimki hep erkekmiş gibi geliyor valla :)
çok şaşırıcam kız olduğunu öğrenirsem :)
hayatımda 4 kişi fal baktı bana bugüne kadar, dördü de oğlun olacak dedi..
şimdi de haberi aldığımdan beri hep erkek kıyafetlerine bakıyorum, erkek isimleri geçiyor aklımdan..niyeyse haberi almışım da erkek olacağını biliyormuşum gibiyim..
içten içe kız istesem de, nedense hep erkek olacakmış gibi geliyor işte..

ama bakalım ne olacak hepimizin durumu :) üç beş haftaya dökülmeye başlar bebişlerin cinsiyetleri :)

bende oturarark kılıyorum dinimiz kolaylık dini gözlerinle bile kılabirsin mecbur kalırsan

Ben 3 aylık olana kadar bulantılarım yüzünden eğilip doğrulamamıştım. Onun için de çoğunlukla oturarak kılmıştım..
Dediğin gibi dinimiz zaten kolaylık sağlıyo..

öğrendinmi ki bebeğin cinsiyetini nasıl tutu:uhm:
nisan annesimisin sen de ilk kez mi ne gördüm.:1hug:

Kız benim bebek. Zaten hep içime öyle doğuyodu.
Ben Mart annesiyim. Bizim topiği erkek bebekler bastı valla! Ama ben hep hissediyodum kız olduğunu :lepi: Asıl cinsiyet öğrenmek için doktor 16. haftaya randevu veriyo ama ben sabredemedim. Pazartesi gittim. Doktor kesin olmamakla birlikte kız gibi dedi... kaydirigubbakcemile2
Bi de bebek erkekse cinsiyeti daha erken seçilebiliyo. Bizim topikte bi çok arkadaş 2li teste gittiklerinde öğrendiler. Öğrenenlerin hepsininki de erkek çıktı..Kızlar yeni yeni ortaya çıkıyo...
Sizin için de Rabbim hayırlısını versin

doğduğum günden beri evimizde kedi vardır. evliliğim nedeniyle iki senedir kedim baba evinde kaldı fakat her hafta giderim, kediyle boğusurum. bunu neden sordum, topsoplazma diye kedilerin taşıyıcı olduğu ve dışkısıyla bulaşabilen bir parazit var ve bulaştığı takdirde hamileler için son derece zararlı. kedim hiç dışarı çıkmaz, aşılıdır ama yine de ben de aşılansam mı diyorum...bu konuda bilgisi olan arkadaşlar var mı yardım edebilecek. :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…