2010 Nisan Anneleri

kedili cim banada herkes erkek olacak diyordu ve kız istesemde hiç kızım olacakmış gibi hissetmiyordum
dün doktorumda erkeğe benziyor diyince inandım valla:)

bize herkes erkek diyor benimm de her ne kadar kız istiyor olsam da erkek doğuyor içimee bakalımm hayırlısı

hayırlısı olsun angel cım
akar cım nasıl yapıldığına dair bi link vardı 2-3 sayfa öncesinde bi bak istersen güzelim

banada herkez senin kızın olacak diyor ve benim içimden de öle geçiyor,bakalım hayırlısı ve ev halkının% 90 nı kız olsun diyor bakalım yaşayarak görücez amannn sağlıkla gelsin de kelebeğim hiç sorun değil.....

baktım da canım ben kiminizein tickerını göremiyorum iş yerinin yasaklarından dolayı ama bazılarınızın kini görüyorum mesela lily olan siteninkileri görüyorum yaptım ama X çıkıyor... Ben göremiyorum ki anlamı kalmıyor o zman.

aynen öyle canım eli ayağı düzgün olsun hayırlı evlat olsunda başka bi isteğim yok

bana da erkek olacak gibi geliyor, çok eminim hatta. etrafımdaki herkes de erkek olacak diyor. sağlıklı olması tabi öncelikli dileğim ALLAH tan. bakalım, ilerleyen haftalarda ne hissettik ne çıktı moduna mı gireceğiz,aaaa ben biliyodum mu diyeceğiz. bu arada ben erkek istiyorum zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…