2010 Nisan Anneleri

banada erkek gibi geliyor bakalım özellıkle ıstedıgım bır cınsıyet yok sadece saglıklı ve uslu olsun tek dılegım bu:Saruboceq:

normal doğummu yoksa sezeryanmı sizce ben ilk doğumum olcak nasıl bi sancıdır bilmediğim için korkuyorum

merhaba. benim de ilk doğumum olacak inşallah ve ilk hamileliğim. kesinlikle sezeryan düşünüyorum. sezeryanı övmek, norma doğumu yermek veya bunun tam tersi hiçbir iddiam yok. sadece kendi bedenimle ilgili tasarrufum, tercihimdir.:hulya:

Selam kızlar nasılsınız kaç gündür uğrayamadım...
Bende artık bir ev hanımıyım....p.tesi işten ayrıldım...
dünden beri yatıyorum evde hiç tadım yok

bende çok korkuyorum normal doğumdan.sanırım sezaryan olacak.hamile kalmadan öncede doktorum normal olmaz demişti.derler ya çatım darmış

bende normal doğum düşünüyorum normal doğumda korkutuyo benibakalım zaman ne göstercek

merhaba arkadaşlar benim de ilk hamileliğim ama ben kısmet olursa normal doğum yapmak istiyorum bunu bebeğim ve daha sonradan rahat kilo verebileceğim düşüncesiyle istiyorum. korkuya gelince o anı hiç düşünmek istemiyorum ağrıya dayanırım belki ama bir şeyin içinden çıkması o his korkutuyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…