evet ya hala gelmedi.Güzel haberlerle gelir inşallah.
bende geldim kızlar slm
hayırlısı olsun inşallah. hepimiz için.
bana da erkek olacak gibi geliyor, çok eminim hatta. etrafımdaki herkes de erkek olacak diyor. sağlıklı olması tabi öncelikli dileğim ALLAH tan. bakalım, ilerleyen haftalarda ne hissettik ne çıktı moduna mı gireceğiz,aaaa ben biliyodum mu diyeceğiz. bu arada ben erkek istiyorum zaten :)
merhaba arkadaşlar benim de ilk hamileliğim ama ben kısmet olursa normal doğum yapmak istiyorum bunu bebeğim ve daha sonradan rahat kilo verebileceğim düşüncesiyle istiyorum. korkuya gelince o anı hiç düşünmek istemiyorum ağrıya dayanırım belki ama bir şeyin içinden çıkması o his korkutuyor :)
hosgeldin canım.
canım nasıl anlıyosun yani içine mi doğuyor yoksa emin olduğun bunun bir belirtisi mi var?
hoşbulduk canım nasılsın?
hiçbir belirtisi yok tabi ki şu aşamada arkadaşım. ben zaten öyle ekşi, acı, tuzlu aşerme vs gibi efsanelere de pek inanmam. sadece neredeyse %100 beni emin kılacak şekilde içime doğuyor. doğru olup olmadığını zaman gösterecek:teytey:
hiçbir belirtisi yok tabi ki şu aşamada arkadaşım. ben zaten öyle ekşi, acı, tuzlu aşerme vs gibi efsanelere de pek inanmam. sadece neredeyse %100 beni emin kılacak şekilde içime doğuyor. doğru olup olmadığını zaman gösterecek:teytey:
kaçıncı haftada belli oluyo kızmı erkekmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?