2010 Nisan Anneleri

bilmiyorumm cnmm
artıkk nedenn öylee yapıyorrr
bendede halsizlikk yorgunlukk vsss mevcutt ama
bulantılar başlamadı henüzz
çalışırkenn daha zorrr yaa naapcazz 9 ay bilmem ki

inşallah başlamazda güzelim bende 6. haftayı merakla beklemiştim ama ara ara oluyor sadece
çalışırken de rabbim verir kolaylığını inşallahh

[table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Güncel notları...........................................................
1|jnaz| 28 | 26 haziran | 2 nisan | 64 | | pıt pıt atıyor kalbi |
2|zümmin | 24 | 27 Haziran| 3 nisan | 60 | |pıt pıt atıyor kalbi
3|rabia fatma | 25 | 27 haziran | 3 nisan | 48 | | pıt pıt atıyor kalbi

4|gündoğduş | 32 | 29 haziran | 5 nisan | 74 | |
5|acer 28 | 29 | 3 temmuz| 9 nisan | 53 | | |
6|naz1982 | | | | | |
7|nuru_huda | | | | | |
8|birperi | | 15 temmuz |20 nisan | | |
9|ebram | 26 | 9temmuz | 15nisan | 57 | | kese görüldü|

10|kayserilim | 33 | 26 haziran | 2nisan | 52 | |
11|yazgülüm | |9 temmuz| 15 nisan | | 62 | | kese görüldü|

12|dtbernat | | | | | | |
13 |elifelif |35 |1 temmuz |8 nisan | 72| | kese görüldü|
14 |buket_asude | |1temmuz| 7nisan | 66 || kese görüldü|
15 | umudumsumbebeğim | 21 |28haziran| 4nisan ||| pıt pıt atıyor kalbi

16| angelsky |25| 16temmuz | |62| |
17 | eylül35 | 35 |12temmuz| | 75 |
18| esila@mısra | | | |
19 | nesli |31 | 7temmuz |13nisan| 56|| kese görüldü|
20 | tatu | 26 | 5temmuz |11nisan || 68|| kese görüldü|

21 | sena | 29 |6temmuz| 12nisan|54| |kese görüldü|
22 | buneya | 21 | 17temmuz|10nisan|71| |kese görüldü|

23 | viena |33 | 5temmuz |11nisan | 52|
24 | kokoşçum | | ||
25 | allegra |28 |25haziran| 8nisan|51,5|
26 | çilekli ... |26 |30haziran| 6nisan|64|
27 | rosemaria | 26 |1temmuz| 10nisan|70| |kese görüldü|

28 | mademoiselle | 26 |3temmuz|9nisan |65| |

29 | gülsümmmm | || || ||

30 | şevval | 30 |24haziran| 2nisan|57| |pıt pıt atıyor kalbi

31| naz1982 | 27 |11temmuz| 16nisan|57| |kese görüldü

32| masalsi | || || |
33| yosun_ | |9temmuz|16nisan |||kese görüldü
34| tülaysvs | 29 |3temmuz|10nisan |58| |kese görüldü

35| | || | |

[/table]

Bu listeti nasıl düzenliyorsunuz arkidişler beni de ekleyin beni deee
bugun kesecik görüldü son adet tarihim 10 Temmuz aranızda olmak süperr:) hamile kaldığım kilo 60

Son düzenleme:
kızlar benim de çok mide bulantım var...
bi de çok başım dönüyor...sersem gibiyim resmen...
hele kalabalık yerlerde gözüm dönüyor gibi oluyorum.
karnım acıkıyo ama yemek istemiyorum.bir de bi an sıcak basıyor her yerimden ter fışkırıyor sonra bir anda üşümeye başlıyorum...noluyo bana ben anlamıyorum walla...

tatu aynı belirtiler bende de var sinirlerim bozuluyo doğru dürüst bi şey yiyemiyom öyle halsizim ki bazen elim ayağım tutmuyor nasıl olacak böle çok merak ediyorum

bende çalışıyorum izindeydim bugun işe başladım çok çetrefilli yolum var en az 1 saatlik.
dpktor hafif pembe akıntım oldu doktor progestan verdi bir baş dönmesi yaptı ki off

Kullanan varmı aranızda günde kaç kere kullanıyorsunuz,?

kızlar ya özellikle bebeğinin kalp atışını öğrenen ler kaçıncı hafta da öğrendiniz ve karından ultrasonla mı yoksa pelviskden ultrasonlamı ben 6+5 iken gidicem acaba karından duyulur mu ki

ya birde bu doktor beni alttan muayene ediyor gıcıkk oldummm mafoldumben

canım benim doktorumda hep alttan muayene ediyooo bende başta çok sinir oldumda ilk üç ay bebeği yakından izlemek için yapıyolar dedi bi hemşire ablamız

canım bende kullanıyorum bünyem biraz zayıfmış onun için dr. 1 kez alacaksın dedi omu da yatarken içiyorum yan etkileri çokmuş özellikle uyku

canım ben kullanıyorum aynı ilacı hamile kalmadan öncede vermişti hala devam ediyorum günde üç kez benimde akıntım oldu düşük tehtidi demekmiş kendine dikkat et dinlen biraz sırt üstü yat dedi bana doktor ama yatamıyorum iğnede verdi iki tane yaptırdım ama dinlenmek lazımmış en çok ilaç başta yapıyo ama sonra geçiyo sen aksatma ve dinlen biraz

Bu listeti nasıl düzenliyorsunuz arkidişler beni de ekleyin beni deee
bugun kesecik görüldü son adet tarihim 10 Temmuz aranızda olmak süperr:) hamile kaldığım kilo 60
hemen eklerim canımm hayırlı olsun

kızlar ya özellikle bebeğinin kalp atışını öğrenen ler kaçıncı hafta da öğrendiniz ve karından ultrasonla mı yoksa pelviskden ultrasonlamı ben 6+5 iken gidicem acaba karından duyulur mu ki
canım ben tam 7. haftada gittim karından baktı doktor ve gördü

hemen eklerim canımm hayırlı olsun

canım ben tam 7. haftada gittim karından baktı doktor ve gördü

canım ya benimkinide görür demi 6+5 te açıkçası niye takıldım biliyomusun ramazan ın 2. günü olacak iyi olrsam oruç tutmayı planlıyorum ama oruçlu olursam muayene olmaz . ben çalışıyorum ve ilçede oturuyorum sadece hafta sonu il merkezine gidebiliyorum 1 hafta daha beklemek istemiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
canım bende kullanıyorum bünyem biraz zayıfmış onun için dr. 1 kez alacaksın dedi omu da yatarken içiyorum yan etkileri çokmuş özellikle uyku

Ben de öyle mi yapsam ya sadece dün 1-2 kere pembe akıntım olmuştu diye doktor progestan verdi günde 3 tane dedi zaten çalışıyorum bunu da içersem mahvolurum.
perspektifinde 2 tane diyor :uhm: kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…