2010 Nisan Anneleri

günaydın kızlar;ben bu sabah çok endişeliyim,bebeğimi rüyamda gördüm hiç te iyi görmedim sinirlerim bozuldu ;bugün bi şekilde dükkana birini bulup gitmem farz oldu,hayır olsun inşlh ama etkilenmemek elde değil,aklım bebeğimde şimdi hayırlı haberlerini almadanda geçmiycek,en iyisi ben bi randevu alayım....

ay kızlar bu arada ben dün doktora gittim, gördüm miniğimi :)

kocaman olmuş :)
kalbi de güp güp atıyor maşallah..
ah doktor git demese, sabahtan akşama o koltukta oturur seyrederim vallahi, öyle büyülüyor beni görüntüsü..

3.5 hafta sonrasına da randevu aldım, ikili test için..
onca zaman özlicem mercimeğimi ama ne yapalım artık çekicez evlat hasretini

aa kötü yorma be tatlım.
iyidir bebeğin, niye iyi olmasın...

insan vesvese yapmaya meyilli oluyor hamileyken. psikolojimiz de bir tuhaf zaten..
kafandan kovmaya çalış rüyanı..

doktoru da boşver falan dicem ama, rutin muayenen yakınsa, doktor da çok uzakta bir yerde değilse, git gör kuzunu, için rahatlar en azından...

günaydın herkese bende gecmışı okuyup geldım aksam 19.30 dan sonra gırmeyınce aksam olanları kacırıyom bende sabah once onları okuyorum hepınıze hayırlı cumalar ve bulantısız bırgun gecırmemız dılegımlehihoyyyt

yakın canım ya aradım daha gelmemiş,ne olursa olsun içim rahat etsinde,sorma psikoljimi zaten berbat,evham küpü oldum çıktım,

günaydınn arkadaşlarr
ben geçen cuma gitmiştimm dr'a yarın sabah
9 a başka bir dr dan randevu aldım
annemlerin ordan birde orda görünüyüm
ve göreyim diyorum inşallah bi sakıncası yoktur

hayatım bende sekizinci haftamdan sonra gitmemiştim. ay sonuna verdi doktor randevu. pazartesi senin gibi kötü bir rüya gördüm. o günün sabahı hemen doktora gittim. meleğim çok şükür büyümüş ve sağlıklıydı. ama benim üzülmem yanıma kar kaldı. yani biz sürekli kötü şeyler düşünüyoruz ya birşey olursa ben hissetmezsem vs. o yüzden için rahatlayacaksa git bence seni anlıyorum şuan ama emin ol meleğim çok sağlıklıdırhihoyyyt

bencede gıt gorki stresın gıtsın yoksa boyle daha kotu bebış ıcın

a.s.hoşgeldin canım.bende tam çıkıyordum.a.s.kaydirigubbakcemile5

dün akşam slm verip kaçmış gibi oldumm dimii şimdii diimm bendee as

estafurullah canım ne demek hoşgeldin canım a.s.x

mrb canım hoşgeldin

hoşbuldukk diyorummm a.s.

günaydın kızlaaar

uyanan yok mu dahaa :) nerelerdesiniz ?

günaydınnn canımmm :hulya:
günaydın iki kedilideli herkese günaydın ben bağımlısı oldum galiba uyanır uyanmaz pc ye koşuyom ne yazmışlar bizim kızlar diye tv ye hiç bakmıyom

günaydrınnn :hulya:

nane limonunu iç ve biraz rahatla tatlımm :içelim:yine iyi tutmuşsun maşallah bende hiç tutamadımm bu sene :sinifsinif:
hayırlı cumalar nisan anneleri.........

hayra yor hayır olsunn canımm rüyanıı :1hug: bende çook korkuyorumm bazenn yaa :gitme:

günaydın kızlarr bende geldimmmmm ayy gözümü açar açmaz kadınlar kulubündeyim

günaydınnnnnn :hulya: doğru adrestesinn tatlımmvereliniortak

günaydın herkese... uzun zmandan sonra mide bulantılarım geçti diye yatarken süt içtim. Ve içer içmez hooop tuvalete. sabahta şiddetli mide bulantısıyla tuvalete koştum. ılk defa bu kadar oldu. 3 aydan sonra daha mı kötü olacak bu böyle yaaa

aynen öle canım ya hep ona bişey olursa korkkusa var içimde ,aslında aklıma getirmek istemesemde bi tedirginlik işte,beni anlıyorsun sende ,bende ya hissetmezsem diyorum,inşlh canım benim bebeğimde gittiğimde büyümüş ve sağlıklı olur,bu bana bayram hediyesi gibi gelecek inan ki,anne olmak böle bişi demek,çocuğunun ufacık bi haberi bile seni havalara uçurabiliyo,küçük şeylerden mutlu olmayı öğretiyor insana,rabbim hepimizin bebişlerini korusun sağlıkla dünyaya gelmelerinide nasip etsin inşlh....

acaba sanada sütmü böle yapıyor canım ya ben süt içtiğim zaman aynı oluyorum ve bir haftadır içmiyorum onun yerine süt ürünlerini fazla tüketiyorum,bugün gidince unutmazsam bi sorucam doktora süt böle yaparmı diye.....

amin insallah hayırlı haberlerını beklıyoruz

geçmiş olsun canım a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…