2010 Nisan Anneleri

ya bende dün biraz iş yapayımdedim akşam belimden kalçama kadar ağrı oldu yormadan kendimizi yapmamız lazım ben biraz fzl yordum oturmakata değilde bence dengesiz hareketten oluyo
rüyalar tesine dönermiş derler yaa sende gidecen ve bebeğini çok sağlıklı görecen inşallah

ya okalp atışını duydumu insan zaten bitiyo sanki zaman duruyo ben duymadım ama gördüm yinede kalkmak istemiyodum benimde 12 ekime randevu verdi ama ikililer için erken dedi ben şimdi 10 haftalık olamam lazım ama 2 hafta geriden geliyo ondanmı acaba

aminnn bitanem .inşallah hepimiz nisan sonu burada bebişlerimizin resmini koyacağız. ha buarada ben pazartesı gıttıgımde kendi doktoruma gitmedim. ay sonuna ikili test için gün vemişti zaten.
sağlık ocağına gittim ben . soranlarada aşı kaydımı yaptıracağım dedim:sm_cool: ama bir arkadaşımdan duymuştum gidince doktor muayenede ediyormuş bebişin kalp atışlarınada bakıyormuş. gerçektende öyle oldu gittim hemen muayene etti. resmini çekip verdi yavrumun

dediğin gibi dünya duruyor o anda valla :)
ben de daha sesini duymadım, doktorum zararlı diyor, sadece görüyorum ekranda.. ama öyle atmasını görmek bile dünyalara bedel..

ah bi de kucağımıza aldığımızda neler hissedicez hayal bile edemiyorum :) Allah'ım o günleri de göstersin hayırlısıyla inşallah..

benim randevum da 13 ekimde sanırım. 12. haftamın ortasında olucam, ikili test için en ideal zamanmış.
senin doktor da geriden geliyor oluşunu baz alarak söylemiştir tarihi muhtemelen. ferah tut içini.. güzel güzel atlatıcaz bu testleri de inşallah :)

kızlar herkese günaydın nasılsınız? valla benim alerjim başladı sabah ama hiç birşey moralimi bozamaz bugünü de bitirip 4 günlük tatilime başlıcam. oh be tatil hiç gelmicek sanıyordum bugünü de atlattıkmı 4 gün yan gel yatkaydirigubbakcemile3 gerçi yarın temizlik yapacam ama olsun tatil tatildir:)

valla canım bebişin sana gereken mesajı vermiş oruç tutmamaktan daha büyük bi günah değilmidir onu aç susuz bırakmak? bence de geç bile kalmışsın. bütün ömür senin 30 gün oruç tutamıcakmısın ilerde? bebişin vücunda sadece 9 ay misafir oysa lmaz:lmaz:lmaz:

Son düzenleme:
kızlar yaaa ben 2 kere bebişimin kalp atışını dinledim. gerçi hep çok kısa 3-5 saniye dinlettiler ama zararlı diyip durmayın korkuyorum. bu konuda kimisi zararlı kimisi değil diyor :gitme:

kızlar yaaa ben 2 kere bebişimin kalp atışını dinledim. gerçi hep çok kısa 3-5 saniye dinlettiler ama zararlı diyip durmayın korkuyorum. bu konuda kimisi zararlı kimisi değil diyor :gitme:

ya o konuda doktorlar ikiye ayrılıyor gerçekten.
benim doktor da "ilk 3 ay asla dinletmem" dedi
ama bence kanıtlanmış bişey falan yok, vesvese ediyor bizimkiler.

ciddi bir zararı olsa, doktorların yarısı neden dinletsin ki hastalarına ?
bence pipirikli doktorların seçtiği bir yol, tedbirin tedbiri gibi bir şey..

endişelenme tarhancım.. bişeycik olmaz...

bende çarşamba günü gitmiştim doktora kalp atışlarını gösterdi duyabilirmiyim dedim şimdi olmaz dedi bir daha geldiğinde dinlersin dedi zararlı demedi ama olmaz dedi
oğlumda 6 haftalık kaen dinlemiştim onun doktoru farklıydı oğlum sap sğlam maşalllah kendini üzme

saolun kızlar valla zararlı olmasa iyi olur o iki doktoru da paralarım o zaman klava:kaydirigubbakcemile3

niye dert ediyosun ki o kadar zararlı bişi olsa drlar dinletir mi hiç. Mutlaka vardır zararı yoktur demiyorum ama dr o riske girer mi hiç??? Rahat ol:1hug:

niye dert ediyosun ki o kadar zararlı bişi olsa drlar dinletir mi hiç. Mutlaka vardır zararı yoktur demiyorum ama dr o riske girer mi hiç??? Rahat ol:1hug:

zaten zararlısa hepimiz paralarız ama dımı klava:

kızlarrr hadi toplanıp çete kuralım doktorlara karşı sonrada bir ultrason cihazını rehin alalım sırayla bebişlerimize bakarız kaydirigubbakcemile3

bu arada kızlar benim eşim beni ne zaman internet başında görse yinemi kadınlar kulubündesin diyordu. dün karar verdi ben de erkekler kulubünü kuracam o sitedeki bütün arkadaşlarına duyur eşlerini davet ediyorum erkekler kulubüne dedi. elçiye zeval olmaz eşlerinize davet var kaydirigubbakcemile3

ahaha benimki koşa koşa gelir valla :)

kızlarrr hadi toplanıp çete kuralım doktorlara karşı sonrada bir ultrason cihazını rehin alalım sırayla bebişlerimize bakarız kaydirigubbakcemile3
çookk komiksin yaa ne güzel olur yaa beklemek yok hemen istediğimiz kadar görebiliriz ultrason zararlı değilde ama yararlıda değil çok fazla girilmiyo yoksa drlar kazanmak için her hafta çağırırlardı

benmkinin hiç haberi yok söylemedim söylesem sizinkiler gibi olcak kesin gelir valla

Selam kızlar günaydına.s.

Sabah sabah kalvaltı etmeden türk kahvesi yaptım içtim biliyoırum zararlı ama çok canım çekti napayımşakkıdı. Sizler nasılsınız??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…