ya bende dün biraz iş yapayımdedim akşam belimden kalçama kadar ağrı oldu yormadan kendimizi yapmamız lazım ben biraz fzl yordum oturmakata değilde bence dengesiz hareketten oluyoo ağrı canım bendede var bacağımda bazen sanki yürüyemez gibi oluyorum ama ben çok uyuyorum 12 yi buluyo kalkmam:kedi: ondandır diyorum uyuşukluk falan ben doktoruma sormayı unuttum neyse canım bende 2 hafta sonra gidince sorarım artık :hulya:
rüyalar tesine dönermiş derler yaa sende gidecen ve bebeğini çok sağlıklı görecen inşallahgünaydın kızlar;ben bu sabah çok endişeliyim,bebeğimi rüyamda gördüm hiç te iyi görmedim sinirlerim bozuldu ;bugün bi şekilde dükkana birini bulup gitmem farz oldu,hayır olsun inşlh ama etkilenmemek elde değil,aklım bebeğimde şimdi hayırlı haberlerini almadanda geçmiycek,en iyisi ben bi randevu alayım....
ay kızlar bu arada ben dün doktora gittim, gördüm miniğimi :)
kocaman olmuş :)
kalbi de güp güp atıyor maşallah..
ah doktor git demese, sabahtan akşama o koltukta oturur seyrederim vallahi, öyle büyülüyor beni görüntüsü..
3.5 hafta sonrasına da randevu aldım, ikili test için..
onca zaman özlicem mercimeğimi ama ne yapalım artık çekicez evlat hasretini
aynen öle canım ya hep ona bişey olursa korkkusa var içimde ,aslında aklıma getirmek istemesemde bi tedirginlik işte,beni anlıyorsun sende ,bende ya hissetmezsem diyorum,inşlh canım benim bebeğimde gittiğimde büyümüş ve sağlıklı olur,bu bana bayram hediyesi gibi gelecek inan ki,anne olmak böle bişi demek,çocuğunun ufacık bi haberi bile seni havalara uçurabiliyo,küçük şeylerden mutlu olmayı öğretiyor insana,rabbim hepimizin bebişlerini korusun sağlıkla dünyaya gelmelerinide nasip etsin inşlh....
ya okalp atışını duydumu insan zaten bitiyo sanki zaman duruyo ben duymadım ama gördüm yinede kalkmak istemiyodum benimde 12 ekime randevu verdi ama ikililer için erken dedi ben şimdi 10 haftalık olamam lazım ama 2 hafta geriden geliyo ondanmı acaba
kızlar hepinize günaydın :CüvCüv:
Dun akşam iftara doğru kusmamla daha doğrusu midemde bişey olmadığı için kusamamamla boğazımdan kan gelmesi ile beraber bende oruç tutmayı bıraktım. Allah tutabildigim kadarını kabul eder inşallah.
Sabah kalktım kahvaltı ettim ama gene midem bulanmaya başladı ya mide hiç bişey istemiyor.
çalıştığım otelin mutfağına gideim de nane limon alayım bari belki iyi gelir.
tuzlu kraker de yedim ama ııh nafile
niye sakıncası olsunki canım
kızlar yaaa ben 2 kere bebişimin kalp atışını dinledim. gerçi hep çok kısa 3-5 saniye dinlettiler ama zararlı diyip durmayın korkuyorum. bu konuda kimisi zararlı kimisi değil diyor :gitme:
kızlar yaaa ben 2 kere bebişimin kalp atışını dinledim. gerçi hep çok kısa 3-5 saniye dinlettiler ama zararlı diyip durmayın korkuyorum. bu konuda kimisi zararlı kimisi değil diyor :gitme:
ya o konuda doktorlar ikiye ayrılıyor gerçekten.
benim doktor da "ilk 3 ay asla dinletmem" dedi
ama bence kanıtlanmış bişey falan yok, vesvese ediyor bizimkiler.
ciddi bir zararı olsa, doktorların yarısı neden dinletsin ki hastalarına ?
bence pipirikli doktorların seçtiği bir yol, tedbirin tedbiri gibi bir şey..
endişelenme tarhancım.. bişeycik olmaz...
bende çarşamba günü gitmiştim doktora kalp atışlarını gösterdi duyabilirmiyim dedim şimdi olmaz dedi bir daha geldiğinde dinlersin dedi zararlı demedi ama olmaz dedi
oğlumda 6 haftalık kaen dinlemiştim onun doktoru farklıydı oğlum sap sğlam maşalllah kendini üzme
nebileyimm ceanımm yaa gitmiyorumm bişey
olmuşmudur gidiyorumm yok fazla ulturasona girmet zararlımıdırr
kurup kurup kendimi yemeyi başarıyorumm her durumda :sinifsinif:
saolun kızlar valla zararlı olmasa iyi olur o iki doktoru da paralarım o zamanklava:kaydirigubbakcemile3
niye dert ediyosun ki o kadar zararlı bişi olsa drlar dinletir mi hiç. Mutlaka vardır zararı yoktur demiyorum ama dr o riske girer mi hiç??? Rahat ol:1hug:
zaten zararlısa hepimiz paralarız ama dımıklava:
bu arada kızlar benim eşim beni ne zaman internet başında görse yinemi kadınlar kulubündesin diyordu. dün karar verdi ben de erkekler kulubünü kuracam o sitedeki bütün arkadaşlarına duyur eşlerini davet ediyorum erkekler kulubüne dedi. elçiye zeval olmaz eşlerinize davet var kaydirigubbakcemile3
ayy süper olur hergün görmek fasulyemii hihoyyytkızlarrr hadi toplanıp çete kuralım doktorlara karşı sonrada bir ultrason cihazını rehin alalım sırayla bebişlerimize bakarız kaydirigubbakcemile3
kızlarrr hadi toplanıp çete kuralım doktorlara karşı sonrada bir ultrason cihazını rehin alalım sırayla bebişlerimize bakarız kaydirigubbakcemile3
ahaha benimki koşa koşa gelir valla :)
çookk komiksin yaa ne güzel olur yaa beklemek yok hemen istediğimiz kadar görebiliriz ultrason zararlı değilde ama yararlıda değil çok fazla girilmiyo yoksa drlar kazanmak için her hafta çağırırlardıkızlarrr hadi toplanıp çete kuralım doktorlara karşı sonrada bir ultrason cihazını rehin alalım sırayla bebişlerimize bakarız kaydirigubbakcemile3
bu arada kızlar benim eşim beni ne zaman internet başında görse yinemi kadınlar kulubündesin diyordu. dün karar verdi ben de erkekler kulubünü kuracam o sitedeki bütün arkadaşlarına duyur eşlerini davet ediyorum erkekler kulubüne dedi. elçiye zeval olmaz eşlerinize davet var kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?