2010 Nisan Anneleri

canım benimde belim aşırı derecede ağrıyo sırtıma vuruyo ağrısı canım sorma zaten çok fazla oturuncada öyle oluyo bakalım canım hayırlısı ne yapıcaz çok fazla yormamak lazım yinede kendimizi canım sen hala folik asit kullanıyomusun acaba hamilelik bitene kadar kullancakmıyız folik asiti canım:uhm:

ii akşamlar jnazcım;listeye eklediğin için saol canım.....
rica ederim tatlım ne demekk

hayırlısı güzelimya bide benim son 2 haftadır sağ bacağım ve sağ kalçamda ağrıyor özellikle uzun süre oturduğumda
folik asiti de bıraktım hayatım doktor içme dedi onun yerine demir ilacı ve calsiyum verdi

o ağrı canım bendede var bacağımda bazen sanki yürüyemez gibi oluyorum ama ben çok uyuyorum 12 yi buluyo kalkmam:kedi: ondandır diyorum uyuşukluk falan ben doktoruma sormayı unuttum neyse canım bende 2 hafta sonra gidince sorarım artık :hulya:

canım ben 10 dk otursamda oluyor
doktoruma sordum ama bişey demedi zaten daha iyi bi doktor bulsam buralarda gitmeyeceğim kadına ama kaç doktora gittim beğenmedim
sanki kerpetenle alıyorsun lafı ağzından bide o kadar soğukki

Hoşbuldum canım.Nasılsın?

iyiyim canım şükürler olsun şimdi bugün baya bir midem bulandı hiç böyle olmamıştım sen nasılsın canım yarın minik kuşunu göreceksin canım sende şimdi heyecan vardır ben çok heyecan yapıyorum doktora giderken acaba bişey oldumu varmı diye rabbim bebişlerimizi korusun inşallah canım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Heyecan yok desem yalan olur.İnşallah sağlıklıdır.Aminnn canımm.Sen dün gecikince öyle korktum ki Allah korusun

niye ki bana geç kalmışsın dediler çok ilginçkafamçokkarıştı

Arkadaşlar ben bir sağlık ocağında hemşireyim.KESİNLİKLE GELEN GEBEYE YOK BEN SENİ TESBİT ETMİYORUM GİT 12 HAFTADAN SONRA GEL DENİLMEZ.Şaşırıyorum gerçektenlmaz:lmaz:

Arkadaşlar ben bir sağlık ocağında hemşireyim.KESİNLİKLE GELEN GEBEYE YOK BEN SENİ TESBİT ETMİYORUM GİT 12 HAFTADAN SONRA GEL DENİLMEZ.Şaşırıyorum gerçektenlmaz:lmaz:

yok mu bunun bi yönetmelik numarası falan gidip carlayayaım. aynen kovuldum. git 3 hafta sonra gel dediler...

Nisan Anneleri, nasılsınız bakalım?
Kızlar aman kendinizi yormayın bugün hamile bir arkadaşımla konuştum oda subat annesi olacak ins.:Saruboceq:
Bebeği çok aşağı inmiş. Kendime hiç dikkat etmedim diye acaip morali bozuk. Doktor risk var deyince tabi acaip morali bozulup, ağlamış. Onun bebeğin sağlığı için dua ettim.
Hatta bugün bende temizlik yapmıştım. Ama şimdi düşününce herkes kendine çok dikkat etsin. Ağır kaldırmak ve yukarı uzanmak aman aman kaçınalım.

yok mu bunun bi yönetmelik numarası falan gidip carlayayaım. aynen kovuldum. git 3 hafta sonra gel dediler...

Var tabiki canım.Eğer ilçedeyseniz sağlık grup başkanlıkları, ildeyseniz il sağlık müdürlükleri ve direk bakanlığın numarası da var.Biz arkadaşlarla evleri geziyoruz hamile var diye onlar ayaklarına gelen gebeyi gönderiyorlar.lmaz:

herkese iyi akşamlar yaa geçmişi fazla okuyamadım ama sanırım elif arkadaşımız bahsetmişti şu ZENCEFıL den.benim karnımı görseniz çatlıycak gibi.zencefil iyi geliyor şişkinliğe demişti,yaa ben bugün denedim tozunu ama bir işe yaramadı.acaba ben mi yanlış yaptım,deneyip faydasını gören arkadaşlar çayını nasıl yaptılar??bir de doktoruna soran var mı zencefili?

Bebek çok aşağıdaysa çok ayakta kalmayacak bol istirahat edecek.Haklısın çok dikkat etmemiz lazım özellikle bu aylarda.Hayırlısıyla bebişlere bişey olmadan atlatırız bu ayları da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…