herkese iyi akşamlar yaa geçmişi fazla okuyamadım ama sanırım elif arkadaşımız bahsetmişti şu ZENCEFİL den.benim karnımı görseniz çatlıycak gibi.zencefil iyi geliyor şişkinliğe demişti,yaa ben bugün denedim tozunu ama bir işe yaramadı.acaba ben mi yanlış yaptım,deneyip faydasını gören arkadaşlar çayını nasıl yaptılar??bir de doktoruna soran var mı zencefili?
arkadaslar bunu meraktan soruyorum
araniza yeni arkadaslar almakmi istemiyorsunuz görmezden geliyorsunuz yoksa gercekten
görmüyormusunuz yazanlari
merak ettimde ???
slm kızlar
estafurullah canım ne demek hoşgeldin canım a.s.arkadaslar bunu meraktan soruyorum
araniza yeni arkadaslar almakmi istemiyorsunuz görmezden geliyorsunuz yoksa gercekten
görmüyormusunuz yazanlari
merak ettimde ???
slm kızlar
a.s.hoşgeldin canım.bende tam çıkıyordum.a.s.kaydirigubbakcemile5
ne bilim daha önce yazdim benden sonraki yazanlara cevap verildi bana verilmeyince aklima
baska bisey gelmedi
listeyede yazilmadik
neyse önemli degil
Nisan Anneleri, nasılsınız bakalım?
Kızlar aman kendinizi yormayın bugün hamile bir arkadaşımla konuştum oda subat annesi olacak ins.:Saruboceq:
Bebeği çok aşağı inmiş. Kendime hiç dikkat etmedim diye acaip morali bozuk. Doktor risk var deyince tabi acaip morali bozulup, ağlamış. Onun bebeğin sağlığı için dua ettim.
Hatta bugün bende temizlik yapmıştım. Ama şimdi düşününce herkes kendine çok dikkat etsin. Ağır kaldırmak ve yukarı uzanmak aman aman kaçınalım.
hayırlı cumalar nisan anneleri.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?