2010 Nisan Anneleri

İnan zencefil konusunu bilmiyorum.Elife iyi gelmiş.Doktoru önermiş.Bir bardak sıcak suya bir çay kaşığı zencefil demişti.Denemedim ben hiç.

arkadaslar bunu meraktan soruyorum
araniza yeni arkadaslar almakmi istemiyorsunuz görmezden geliyorsunuz yoksa gercekten
görmüyormusunuz yazanlari
merak ettimde ???

Önce yazdıysan bişey sayfaya düşmedi.Benden başkada sayfada kimse yok şu anda.

meraba kızlar ben yine geldim yattım tv izledim ama uykum var uyuyamadım bir bakayım dedim

ne bilim daha önce yazdim benden sonraki yazanlara cevap verildi bana verilmeyince aklima
baska bisey gelmedi
listeyede yazilmadik
neyse önemli degil

ne bilim daha önce yazdim benden sonraki yazanlara cevap verildi bana verilmeyince aklima
baska bisey gelmedi
listeyede yazilmadik
neyse önemli degil

canım listeyi jnaz arkadaşımız yapıyo şu an nette yok sanırım sen özelden msj at bitanem ekler hemen merak etme bitanem bazen yazılar msjlar bir diğerine cvb verirken kaynayabiliyor yoksa cvb verilir kesin burda biz bir aileyiz canım :1hug:

günaydın iki kedilideli herkese günaydın ben bağımlısı oldum galiba uyanır uyanmaz pc ye koşuyom ne yazmışlar bizim kızlar diye tv ye hiç bakmıyom

kızlar hepinize günaydın :CüvCüv:

Dun akşam iftara doğru kusmamla daha doğrusu midemde bişey olmadığı için kusamamamla boğazımdan kan gelmesi ile beraber bende oruç tutmayı bıraktım. Allah tutabildigim kadarını kabul eder inşallah.

Sabah kalktım kahvaltı ettim ama gene midem bulanmaya başladı ya mide hiç bişey istemiyor.
çalıştığım otelin mutfağına gideim de nane limon alayım bari belki iyi gelir.
tuzlu kraker de yedim ama ııh nafile

haceroguz, ben de senin gibi oldum, uyanır uyanmaz kaçırdığım sayfaları okuyorum sonra da yazmaya koyuluyorum hemen :)

gölgeler, çok geçmiş olsun canım..
ah bence geç bile kalmışsın oruç tutmayı bırakmakta.. ben çocuk yaşlarımdan beri aksatmadan otuz ramazan tutardım oruç, ama bu sene bebeği öğrenince Allah affetsin dedim, bıraktım. bu hamilelik, süt verme telaşlarımız falan geçsin, ramazan dışında orucumuzu tutar öderiz borcumuzu. Allah senin de tuttuğun kadarını kabul etsin inşallah..

vücut oruçtan çıkınca bi tuhaf oluyor, bugün sersemlemen doğal, dediğin gibi bi nane limon falan iç bari de iyi gelsin mideciğine..

günaydın arkadaşlar.
gölgeler bencede canım bırakman iyi olmuş.bende bu ramazan hiç tutamadım. bir kaç kez denedim ama sonuç vermedi. midem boş olunca direk bulanmaya başlıyor.inşallah bizde bebişlerimiz doğunca öderiz borcumuzu.

bu nedenlerden dolayımı asagıya ınmış canım ayrıca arkadasın adınada uzuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…