hayili cumalar herkesea.s.
haceroguz işallah :)) sende duyarsın minişinin kalp atışlarını..
doğduğum günden beri evimizde kedi vardır. evliliğim nedeniyle iki senedir kedim baba evinde kaldı fakat her hafta giderim, kediyle boğusurum. bunu neden sordum, topsoplazma diye kedilerin taşıyıcı olduğu ve dışkısıyla bulaşabilen bir parazit var ve bulaştığı takdirde hamileler için son derece zararlı. kedim hiç dışarı çıkmaz, aşılıdır ama yine de ben de aşılansam mı diyorum...bu konuda bilgisi olan arkadaşlar var mı yardım edebilecek. :bbo:
merhaba tatlım aslında bende çıkmak istemiyorum ama eşim ısrar ediyormerhaba jnazcım hoşgeldin iyi alışverişler yalnız heryer çok kalabalık biz de dün gece çıktık ama çok yoruldum dikkat et sen yorulma emi opuyorumnanaktan
a.s canım hoşgeldin inşallah canımyaa ne güzel bebeğin yanında şimdi bende onun hayalini kuruyorumselam kizlar cagla ben 2009 nisan annesiyim smdi bi basligi ve muhabbetinizi gorunce icim bi tuhaf oldu daha dun biz yapiyorduk bu muhabbetleri dogdularda kocaman oldular bile.. umarim hepiniz saglikla bebislerinize kavusursunuz opuyorumnanaktan
merhaba 10 yaşında bir kedim var doğduğundan beri benimle ondan vazgeçmem düzenli olarak 2 ayda bir parazit aşısı oluyor bu onu toksoplazmaya karşı da koruyor. hiç dışarı çıkmaz. hiç çiğ et yemez ve hiç bir hayvan ile ilişkisi yok bu şatlar altında risk taşımıyoruz ayrıca toksoplazma sucuk sosis gibi gıdalardan da geçer tek sorumlu kediler değil. sık sık kan tahlilini yaptır. burada önmli olan kedinini dışkısını senin temizlememen gerekiyor. bu önlemleri aldığın sürece kedinle güvenle oynayabilirsin. bunları bana hem doktorum hem de veteriner söyledi sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?