2010 Nisan Anneleri

opuyorumnanaktan ben geldimm kızlar doktordan,Allah'a şükür bebiş gayet sağlıklıydı,bayramlaştık kuzumla,içime su serpildi,nasıldı büyümüş ya görmeyeli,en son gittimde sadece kalp atışını görmüştüm,şimdi bebişimin elleri ayakları oluşmuş hemde kıpır kıpır,boyuda büyümüş kuzumun....keyfi gayet yerindeymiş....çok sevindim kızlar anlatamam,ultrasona girince bahane buluyorum biraz daha uzun kalayım diye,neyapayım doyamıyorum.....

gözün aydın canım keyfin yerindedir şimdi senin zemuszemus ben artık bayramdan sonra görecem

Kızlar yaa.Benim şimdiden belim inanılmaz ağrıyor.Duramıyorum.Oturamıyorum.Şimdiden böyle ise sonlarda ne olacak böyle

bu zamanlardaki bel ağrıları daha çok kendini yorduğun, çok ayakta kaldığın ya da yanlış pozisyonda ve yanlış sandalyede çok oturduğun zaman olurmuş. ilerdeki ağrılar ise bizim ağırlaşmamızdan kaynaklanacakmış. bunlara dikkat edersen belki ağrıların azalır. inşallah azalır yani opuyorumnanaktan

merhaba kızlarr
evi topla çamaşırdı bulaşıktı derken bu saati buldu girmem ama eşim aradı çıkacağım yine
keyifler yerindedir inşallah geçmiş sayfaya baktım güzel haberler var çok sevindim
dün misafir gelince alışverişe çıkamadık bugüne inşallahh:)

merhaba jnazcım hoşgeldin iyi alışverişler yalnız heryer çok kalabalık biz de dün gece çıktık ama çok yoruldum dikkat et sen yorulma emi opuyorumnanaktan

selam kizlar cagla ben 2009 nisan annesiyim smdi bi basligi ve muhabbetinizi gorunce icim bi tuhaf oldu daha dun biz yapiyorduk bu muhabbetleri dogdularda kocaman oldular bile.. umarim hepiniz saglikla bebislerinize kavusursunuz opuyorumnanaktan

merhaba 10 yaşında bir kedim var doğduğundan beri benimle ondan vazgeçmem düzenli olarak 2 ayda bir parazit aşısı oluyor bu onu toksoplazmaya karşı da koruyor. hiç dışarı çıkmaz. hiç çiğ et yemez ve hiç bir hayvan ile ilişkisi yok bu şatlar altında risk taşımıyoruz ayrıca toksoplazma sucuk sosis gibi gıdalardan da geçer tek sorumlu kediler değil. sık sık kan tahlilini yaptır. burada önmli olan kedinini dışkısını senin temizlememen gerekiyor. bu önlemleri aldığın sürece kedinle güvenle oynayabilirsin. bunları bana hem doktorum hem de veteriner söyledi sevgiler

arkadaşlar şimdi dr um aradı 2 li test kan tahlillerin normal çıkmış. Çoookkkk şükür. Ense kalınlığımızda iyiydi. Darısı başınıza inşallah....hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

merhaba jnazcım hoşgeldin iyi alışverişler yalnız heryer çok kalabalık biz de dün gece çıktık ama çok yoruldum dikkat et sen yorulma emi opuyorumnanaktan
merhaba tatlım aslında bende çıkmak istemiyorum ama eşim ısrar ediyor
bide kaç gündür evden çıkmıyorum o yüzden kızdı bana hava almam için
bende onu dinliycem yoksa bu sıcakta hiç çıkasım yok
selam kizlar cagla ben 2009 nisan annesiyim smdi bi basligi ve muhabbetinizi gorunce icim bi tuhaf oldu daha dun biz yapiyorduk bu muhabbetleri dogdularda kocaman oldular bile.. umarim hepiniz saglikla bebislerinize kavusursunuz opuyorumnanaktan
a.s canım hoşgeldin inşallah canımyaa ne güzel bebeğin yanında şimdi bende onun hayalini kuruyorum

benimde tum gebeligim boyunca kedim vardi evimde koynumda bile uyurdu eger kedi saglikliysa hicbi sorun olmaz..

evet sizde bi bakcaksiniz dogmusta aylar gecmis.. hamileyken hic gecmicekmis gibi geliyor ama

teşekkür ederim, bizim de kedimiz dışarısı ile ilişkisi olmayan, kuru mamayla beslenen ve dışarısı ile ilişkisi olmayan bir kedicik olduğu için tereddütüm yok artık. tekrar tekrar teşekkürler. içim rahat. sağlıcakla kalkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…