vajinal ultrasondansa karşı konulamaz biçimde korkuyorum. bebeğimi görememe çılgınlığına rağmen yaptıramadım bugün...
sağolun arkadaşlar teker teker hepinize teşekkür ediyorum, bebeklerinize sağlıklar diliyorumsabah on dakika içinde içtiğim 1,5 lt su ve dakikalar sonra 1,5 lt istifra etmem ve bugün yaşadığım hayalkırıklığı yüzünden hala kendime tam gelemedim. yatacağım biraz... bundan sonra da gelişmeleri yazarım. ALLAHA EMANET OLUN, SAĞLICAKLA KALIN. ALLAHTAN GELENE RAZIYIM ELBET AMA İNŞALLAH BEBEĞİMİ VE BEBEKLERİMİZİ KORUSUN...
canım hoşgeldin öncelikle o çatala ben varya sayısını hatırlamıyorum ilk zaten oturuşum tamamen rezaletti kadın benim canımı öyle bir yaktıki anlatamam ama ben her defa gitmemde bebişim için onun olması için oturuyordum ve inan alışmıştım bile evet çok zor oraya oturmak ama ne yapalım akannehircanım öncelikle inşallah herşey yolundadır canım bende çok korkuyordum hatta doktor bana ayıp olcak ama nasıl ilişkiye giriyorsun diye sormuştu ( yalnız benim gidişim yumurtalıklarımda filan bir sorun var mı bunu öğrenmek içindi yani daha hamile değildim haziranda gitmiştm) bende utanarak o işte de korkuyorum zaten demiştim sonra doktorum ,hemşirede vardı başımda beni yatıştırdı işte sorular sordu işim ile ilgili filan ben de derin bir nefes alarak ve de bebek artık çok isteyerek hazırım dedim çok kısa sürdü muane ama tabi bebek için bakmak biraz daha uzun sürebilir 5 dak belki olabilir doktorun el çabukluğuna bağlıdır herhalde bunu niye anlatıyorum sırf bebeğin için değil Allah korusun yarın birgün hepimizin başına gelebilir bir hastalık belirtisi sezdiğimizde mecburen korkularımızı bir kenara atıcaz güven bana hiç kimse benim kadar o çatal denilen şeye oturmaktan korkmuyordur. beni o çatala oturtmak biraz zaman alıyor da ve ben o zaman ağlamaya başlıyorum istemeden
canım yazdıklarım çok uzun ama inşallah ne bileyim bu korkuda yalnız olmadığını hisset diye yazdım.
canım hoşgeldin öncelikle o çatala ben varya sayısını hatırlamıyorum ilk zaten oturuşum tamamen rezaletti kadın benim canımı öyle bir yaktıki anlatamam ama ben her defa gitmemde bebişim için onun olması için oturuyordum ve inan alışmıştım bile evet çok zor oraya oturmak ama ne yapalım akannehir
oohh ya böyle güzel haber almak çok hoş maşallah bebeişineopuyorumnanaktan ben geldimm kızlar doktordan,Allah'a şükür bebiş gayet sağlıklıydı,bayramlaştık kuzumla,içime su serpildi,nasıldı büyümüş ya görmeyeli,en son gittimde sadece kalp atışını görmüştüm,şimdi bebişimin elleri ayakları oluşmuş hemde kıpır kıpır,boyuda büyümüş kuzumun....keyfi gayet yerindeymiş....çok sevindim kızlar anlatamam,ultrasona girince bahane buluyorum biraz daha uzun kalayım diye,neyapayım doyamıyorum.....
rahim denişliyo ya ondanda ağrıo olabilir tatlımKızlar yaa.Benim şimdiden belim inanılmaz ağrıyor.Duramıyorum.Oturamıyorum.Şimdiden böyle ise sonlarda ne olacak böyle
merhaba canım allah nasip ederse bizde senin gibi olcaz ilerdeselam kizlar cagla ben 2009 nisan annesiyim smdi bi basligi ve muhabbetinizi gorunce icim bi tuhaf oldu daha dun biz yapiyorduk bu muhabbetleri dogdularda kocaman oldular bile.. umarim hepiniz saglikla bebislerinize kavusursunuz opuyorumnanaktan
amin inş allah hayrlısını versin inş çok şükür böle haberlere çok sviniyok yaaarkadaşlar şimdi dr um aradı 2 li test kan tahlillerin normal çıkmış. Çoookkkk şükür. Ense kalınlığımızda iyiydi. Darısı başınıza inşallah....hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
teşekürler canım sen nasılsın sanada hayırlı cumalarbu arada hayırlı cumalar kızlar nasılsınız
benim yaşadıklarımı yaşamışsın caım bende öle oldu ama bebeğimin kalp atışlarınıda gördüm 2 hata sonra belki bebeğin küçüktür bana dr um öle dedi 2 hafta geriden geliyomuşselam kızlar. bugünün iyi olmasını istedim ama ne yazık ki benim için iyi değil, umarım sizlerin keyfi yerindedir. bugün korktuğum başıma geldi ne yazık ki ve karın ultrasonundan bebeğim maalesef görünmedi. kalp atısı da duyulmadı. dr vajinal ultrasonla bakmalıyız dedi ama belki yersiz ama karsı konulamaz bir biçimde korktuğum çılgınlık ama için reddettim. 1,5 lt su içmemi ve iyice sıkışınca tekrar bakmayı önerdi, çıktım üç küçük şişe su içtim fakat nafile yine görünmedi. ekstrem bir durum olsa kanama olur ağrı olur değil mi diye sordum içimi rahatlatmak için, haklısın dedi. dönüş yolunda arabada o kadar kötü oldum ki tüm suyu çıkardım.... kızlar, bana akıl verin bugün sat ın ilk gününden itibaren 8. hafta. siz ilk ne zaman duydunuz, endişelenmeli miyim? kafam karmakarısık. on gün sonra başka doktora gitmeye karar verdim. bu arada dr internete mümkün mertebe az girmeye çalış dedi. tabi girmeden durabilirsem ve senağlamapek sık görüşemesek de bundan sonra hayırlı haberlerle tekrar konuşmayı diliyorm. ALLAH sizi ve bebeklerinizi korusun, bağışlasın...
yat dinlen tatlım allah bebeğine sağlık versin hepimizinkinekızlar benımde 1.5hafta önce ultrasonda kesede bıraz kan gördu doktor kanaman oldumu dedı bende yok dedım hıc olması kanamam ıns da olmaz yatcaksın dedı hep yatıyorum annem bakıyor bana bayramdan sonrada tekrar gıtcem cok korkuyorum ıns kötu bırsey yoktur
canım hoşgeldin öncelikle o çatala ben varya sayısını hatırlamıyorum ilk zaten oturuşum tamamen rezaletti kadın benim canımı öyle bir yaktıki anlatamam ama ben her defa gitmemde bebişim için onun olması için oturuyordum ve inan alışmıştım bile evet çok zor oraya oturmak ama ne yapalım akannehir
canım benim hoşbulduk benim anlattığım ilk oturduğum zamandı daha sonra ki ayda hamile kalmıştım bir daha yaptırmadım inşallah gerek kalmaz ama insan bebeği için herşeye katlanıyor ne tuhaf şey... şu an sadece dua ediyorum bütün annelere de fazla gerilmek ayy ne olacak diye strese girmekte iyi değil Allah bir yoluna koymuştur herşeyi canım öpüyorum seni inşallah sen de iyisindir...
ya evet yap yap bitmiyor. Bebiş olunca nasıl başedicem bilmiyorum
delikafadulden
opuyorumnanaktan ben geldimm kızlar doktordan,Allah'a şükür bebiş gayet sağlıklıydı,bayramlaştık kuzumla,içime su serpildi,nasıldı büyümüş ya görmeyeli,en son gittimde sadece kalp atışını görmüştüm,şimdi bebişimin elleri ayakları oluşmuş hemde kıpır kıpır,boyuda büyümüş kuzumun....keyfi gayet yerindeymiş....çok sevindim kızlar anlatamam,ultrasona girince bahane buluyorum biraz daha uzun kalayım diye,neyapayım doyamıyorum.....
ne güzel sende bebeğini gördün inş bi sorun çıkmaz ikilitesttede bol bol dinlen geçecek
canını isteiğini yşyince çıkarmıyosun bende tuzlu salatalık çok yiyorum bide yoğurdu tuzluyorum yiyorum hiç atmıyom osaman
aç gezince bişey olmuyoda yemek yşyşnc ehemen mide bulantısı başlıyo bende de ben 9 ay boyunca çıkardım oğlumda ama maşalllah 4 kilo doğdu ne kadar çıkarsanda yediğinden faydalanıyo bebek 10 dk midednde kalsın yeter
ohh snii adına sevindim darısı benim başıma
selam kizlar cagla ben 2009 nisan annesiyim smdi bi basligi ve muhabbetinizi gorunce icim bi tuhaf oldu daha dun biz yapiyorduk bu muhabbetleri dogdularda kocaman oldular bile.. umarim hepiniz saglikla bebislerinize kavusursunuz opuyorumnanaktan
sagol canım güzel dileklerin için allah senınkınede uzun omurler versın
arkadaşlar şimdi dr um aradı 2 li test kan tahlillerin normal çıkmış. Çoookkkk şükür. Ense kalınlığımızda iyiydi. Darısı başınıza inşallah....hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
kızlar hepinizin bayramı şimdiden mübarek olsunn :)
bi kaç gündür yazamıyorum bayramdan sonra görüşmek ümidiyle. bebişlerinizin ve sizin bayramınızı kutluyorum iyi bakın kendinize ve meleklerinize.
sağolun kızlar yardımlarınız için. çoklu alıntı yapmayı bilmediğim için tek bir mesj da anlatayım olanları.öncelikle moralim ne yazık ki çok bozuk. doktor, keseyi bana gösterdi. zaten 15 gün öncesinde de keseyi görmüştüm. o zaman küçücüktüş bugünse kese büyümüştü. doktor da kese büyümüş dedi. ama kalp atışına ve bebeğe dair bişey göremedik. doktora gebeliğin boş kese olabilirliğini ya da ALLAH korusun kalbi durmuş olabilirliğini sordum. o da öyle bişey olsa şiddetli ağrı, kanama vs. belirtiler olur dedi. bu belirtilerin hiçbiri bende şimdilik yok. bayrama annemlere gideceğim. ve çook iyi bir doktor olan dalga dalgıçoğluna gideceğim. bakalım. inşallah sorun çıkmaz ve ne yazık ki bugün tekrar doktora gitme ihtimalim yok. ALLAH tan sağlık diliyorum ve sükunet...
Merhaba kızlar.Nasılsınız?Biz doktordan geldik az önce.Miniğim çok şükür iyi.Bize el salladı.Satla uyumlu büyümesi maşallah.Bayramlaşmış olduk:lepi:
ENNN BUYUK bebek kiminki kızlar jnazınki mi?
karnında hissediyor musun? Çok merak ediyorum ya acaba nasıl bir duygu
kızlar hepinizin bayramı şimdiden mübarek olsunn :)
bi kaç gündür yazamıyorum bayramdan sonra görüşmek ümidiyle. bebişlerinizin ve sizin bayramınızı kutluyorum iyi bakın kendinize ve meleklerinize.
Merhaba kızlar.Nasılsınız?Biz doktordan geldik az önce.Miniğim çok şükür iyi.Bize el salladı.Satla uyumlu büyümesi maşallah.Bayramlaşmış olduk:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?