2010 Nisan Anneleri

vajinal ultrasondansa karşı konulamaz biçimde korkuyorum. bebeğimi görememe çılgınlığına rağmen yaptıramadım bugün...

canım öncelikle inşallah herşey yolundadır canım bende çok korkuyordum hatta doktor bana ayıp olcak ama nasıl ilişkiye giriyorsun diye sormuştu ( yalnız benim gidişim yumurtalıklarımda filan bir sorun var mı bunu öğrenmek içindi yani daha hamile değildim haziranda gitmiştm) bende utanarak o işte de korkuyorum zaten demiştim sonra doktorum ,hemşirede vardı başımda beni yatıştırdı işte sorular sordu işim ile ilgili filan ben de derin bir nefes alarak ve de bebek artık çok isteyerek hazırım dedim çok kısa sürdü muane ama tabi bebek için bakmak biraz daha uzun sürebilir 5 dak belki olabilir doktorun el çabukluğuna bağlıdır herhalde bunu niye anlatıyorum sırf bebeğin için değil Allah korusun yarın birgün hepimizin başına gelebilir bir hastalık belirtisi sezdiğimizde mecburen korkularımızı bir kenara atıcaz güven bana hiç kimse benim kadar o çatal denilen şeye oturmaktan korkmuyordur. beni o çatala oturtmak biraz zaman alıyor da ve ben o zaman ağlamaya başlıyorum istemeden
canım yazdıklarım çok uzun ama inşallah ne bileyim bu korkuda yalnız olmadığını hisset diye yazdım.

amin canım bütün bebişleri ve annelerini rabbim korusun inşallah canım bol bol dinlen yat canım opuyorumnanaktan

canım hoşgeldin öncelikle o çatala ben varya sayısını hatırlamıyorum ilk zaten oturuşum tamamen rezaletti kadın benim canımı öyle bir yaktıki anlatamam ama ben her defa gitmemde bebişim için onun olması için oturuyordum ve inan alışmıştım bile evet çok zor oraya oturmak ama ne yapalım akannehir

canım benim hoşbulduk benim anlattığım ilk oturduğum zamandı daha sonra ki ayda hamile kalmıştım bir daha yaptırmadım inşallah gerek kalmaz ama insan bebeği için herşeye katlanıyor ne tuhaf şey... şu an sadece dua ediyorum bütün annelere de fazla gerilmek ayy ne olacak diye strese girmekte iyi değil Allah bir yoluna koymuştur herşeyi canım öpüyorum seni inşallah sen de iyisindir...

oohh ya böyle güzel haber almak çok hoş maşallah bebeişine
Kızlar yaa.Benim şimdiden belim inanılmaz ağrıyor.Duramıyorum.Oturamıyorum.Şimdiden böyle ise sonlarda ne olacak böyle
rahim denişliyo ya ondanda ağrıo olabilir tatlım
selam kizlar cagla ben 2009 nisan annesiyim smdi bi basligi ve muhabbetinizi gorunce icim bi tuhaf oldu daha dun biz yapiyorduk bu muhabbetleri dogdularda kocaman oldular bile.. umarim hepiniz saglikla bebislerinize kavusursunuz opuyorumnanaktan
merhaba canım allah nasip ederse bizde senin gibi olcaz ilerde
arkadaşlar şimdi dr um aradı 2 li test kan tahlillerin normal çıkmış. Çoookkkk şükür. Ense kalınlığımızda iyiydi. Darısı başınıza inşallah....hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
amin inş allah hayrlısını versin inş çok şükür böle haberlere çok sviniyok yaa
bu arada hayırlı cumalar kızlar nasılsınız
teşekürler canım sen nasılsın sanada hayırlı cumalar
benim yaşadıklarımı yaşamışsın caım bende öle oldu ama bebeğimin kalp atışlarınıda gördüm 2 hata sonra belki bebeğin küçüktür bana dr um öle dedi 2 hafta geriden geliyomuş
yat dinlen tatlım allah bebeğine sağlık versin hepimizinkine

hiç sorma yaaa bende oğlumu doğurduğum zaman ilk oturdum ama allah birdaha nasip etmesin yaa çok kötü yaa bebişlerimiz için herşeye katlanıyoz

şükürler olsun canım iyiyim evet bebişler için herşey canım katlanılabiliniyor geçen gün gittim doktora teyzesi 3.7 cm olmuş bebişimiz ayın 30da da ikili test için gideceğim sen gittinmi canım yakın zamnda doktora 600 grda kilo almışım aslında baya bir yiyorum ama 3 hafta öce 58dim şimdi 58. 600 olmuşumkaydirigubbakcemile3:1hug:

negüzel canım yaa sevındım senın adına bende iki hafta once gormuştum cok özledımmm..:çok üzgünüm:

arkadaşlar şimdi dr um aradı 2 li test kan tahlillerin normal çıkmış. Çoookkkk şükür. Ense kalınlığımızda iyiydi. Darısı başınıza inşallah....hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

:içelimleyyyyyhihoyyythihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt ne güzel amin darısıbaşımıza insallahhh Allahımm :Saruboceq:

kızlar hepinizin bayramı şimdiden mübarek olsunn :)

bi kaç gündür yazamıyorum bayramdan sonra görüşmek ümidiyle. bebişlerinizin ve sizin bayramınızı kutluyorum iyi bakın kendinize ve meleklerinize.

saol canım seninde bayramın şimdiden mübarek olsun bitanem sende beişine çok iyi bak annesi bol bol gezin temiz havada:CüvCüv:

biliyorum boyle bıdurumda sakın olması zor ama sakın olmaya calış sıkma canını ve ıyı seyler dusun canım ıyı dusun ıyı cıksın.yumurtlama gec olmuş olabılır belkı ondandır allah güzel haber almanı ve bebegını sana bagışlasın canım:Saruboceq:

Merhaba kızlar.Nasılsınız?Biz doktordan geldik az önce.Miniğim çok şükür iyi.Bize el salladı.Satla uyumlu büyümesi maşallah.Bayramlaşmış olduk:lepi:

Merhaba kızlar.Nasılsınız?Biz doktordan geldik az önce.Miniğim çok şükür iyi.Bize el salladı.Satla uyumlu büyümesi maşallah.Bayramlaşmış olduk:lepi:

canım gözün aydın seni merak ettim canım benim şükürler olsun çok büyümüştü demi annesi geçen gidişinle arasında dağlar kadar fark vardı boyu ne kadar olmuştu canım

off bu ütü bitmedi eee tabii dinlene dinlene yaparsam çarşaflar bitti örtülerde iç çamaşırlarıda,,,, kaldı kıyafetler onlarıda yavaş yavaş fazla yormayayım kenimi

Son düzenleme:
ENNN BUYUK bebek kiminki kızlar jnazınki mi?

karnında hissediyor musun? Çok merak ediyorum ya acaba nasıl bir duygu

canım jnazdır heralde benle bi gün var arada ben bugun geldim kontrolden ama hissetmek için çok erken ama elleri ayakları bacakları burnu kulagı oluşmaya başlamış herşey yolunda dedi doktorum ense kalınlıgına baktı normal dedi ama ben ikili test yaptırtmadım doktorda benim eşimde hamile bende istemedim dedi kendisi cinsiyetini sordum belli olmaz ama kıza benziyor dedi:))))

inan bende bu haftaya kadar pek bişe anlamamıştım ama ellerinin hareket ettigini gördüm kıpır kıpırdı küçüçük haliyle bile cok duygulandım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

teşekkürler hayatım sanada iyi bayramlar

kizlar biraz once geldim doktordan bebiklerim tek yumurta ikiziymis her biri 4 er santim harika duyguydu kipir kipir elleri kollari opuyorumnanaktan doktor tek yumurta ikizleri riskli dedi :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…