gözün aydın canım oku oku ancak yetişebildim yazmaya geçmiş sayfaları inşallah ikili testlerimizde güzel çıkar rabbimin izniyle canımopuyorumnanaktan ben geldimm kızlar doktordan,Allah'a şükür bebiş gayet sağlıklıydı,bayramlaştık kuzumla,içime su serpildi,nasıldı büyümüş ya görmeyeli,en son gittimde sadece kalp atışını görmüştüm,şimdi bebişimin elleri ayakları oluşmuş hemde kıpır kıpır,boyuda büyümüş kuzumun....keyfi gayet yerindeymiş....çok sevindim kızlar anlatamam,ultrasona girince bahane buluyorum biraz daha uzun kalayım diye,neyapayım doyamıyorum.....
bol bol gez canım ama kendini fazla yormadan bitanem benim kendine güzel güzel ciciler al opuyorumnanaktanmerhaba kızlarr
evi topla çamaşırdı bulaşıktı derken bu saati buldu girmem ama eşim aradı çıkacağım yine
keyifler yerindedir inşallah geçmiş sayfaya baktım güzel haberler var çok sevindim
dün misafir gelince alışverişe çıkamadık bugüne inşallahh:)
selam kizlar cagla ben 2009 nisan annesiyim smdi bi basligi ve muhabbetinizi gorunce icim bi tuhaf oldu daha dun biz yapiyorduk bu muhabbetleri dogdularda kocaman oldular bile.. umarim hepiniz saglikla bebislerinize kavusursunuz opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan ben geldimm kızlar doktordan,Allah'a şükür bebiş gayet sağlıklıydı,bayramlaştık kuzumla,içime su serpildi,nasıldı büyümüş ya görmeyeli,en son gittimde sadece kalp atışını görmüştüm,şimdi bebişimin elleri ayakları oluşmuş hemde kıpır kıpır,boyuda büyümüş kuzumun....keyfi gayet yerindeymiş....çok sevindim kızlar anlatamam,ultrasona girince bahane buluyorum biraz daha uzun kalayım diye,neyapayım doyamıyorum.....
arkadaşlar şimdi dr um aradı 2 li test kan tahlillerin normal çıkmış. Çoookkkk şükür. Ense kalınlığımızda iyiydi. Darısı başınıza inşallah....hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
selam kızlar. bugünün iyi olmasını istedim ama ne yazık ki benim için iyi değil, umarım sizlerin keyfi yerindedir. bugün korktuğum başıma geldi ne yazık ki ve karın ultrasonundan bebeğim maalesef görünmedi. kalp atısı da duyulmadı. dr vajinal ultrasonla bakmalıyız dedi ama belki yersiz ama karsı konulamaz bir biçimde korktuğum çılgınlık ama için reddettim. 1,5 lt su içmemi ve iyice sıkışınca tekrar bakmayı önerdi, çıktım üç küçük şişe su içtim fakat nafile yine görünmedi. ekstrem bir durum olsa kanama olur ağrı olur değil mi diye sordum içimi rahatlatmak için, haklısın dedi. dönüş yolunda arabada o kadar kötü oldum ki tüm suyu çıkardım.... kızlar, bana akıl verin bugün sat ın ilk gününden itibaren 8. hafta. siz ilk ne zaman duydunuz, endişelenmeli miyim? kafam karmakarısık. on gün sonra başka doktora gitmeye karar verdim. bu arada dr internete mümkün mertebe az girmeye çalış dedi. tabi girmeden durabilirsem ve senağlamapek sık görüşemesek de bundan sonra hayırlı haberlerle tekrar konuşmayı diliyorm. ALLAH sizi ve bebeklerinizi korusun, bağışlasın...
selam kızlar. bugünün iyi olmasını istedim ama ne yazık ki benim için iyi değil, umarım sizlerin keyfi yerindedir. bugün korktuğum başıma geldi ne yazık ki ve karın ultrasonundan bebeğim maalesef görünmedi. kalp atısı da duyulmadı. dr vajinal ultrasonla bakmalıyız dedi ama belki yersiz ama karsı konulamaz bir biçimde korktuğum çılgınlık ama için reddettim. 1,5 lt su içmemi ve iyice sıkışınca tekrar bakmayı önerdi, çıktım üç küçük şişe su içtim fakat nafile yine görünmedi. ekstrem bir durum olsa kanama olur ağrı olur değil mi diye sordum içimi rahatlatmak için, haklısın dedi. dönüş yolunda arabada o kadar kötü oldum ki tüm suyu çıkardım.... kızlar, bana akıl verin bugün sat ın ilk gününden itibaren 8. hafta. siz ilk ne zaman duydunuz, endişelenmeli miyim? kafam karmakarısık. on gün sonra başka doktora gitmeye karar verdim. bu arada dr internete mümkün mertebe az girmeye çalış dedi. tabi girmeden durabilirsem ve senağlamapek sık görüşemesek de bundan sonra hayırlı haberlerle tekrar konuşmayı diliyorm. ALLAH sizi ve bebeklerinizi korusun, bağışlasın...
çok sevindim canımalkisalkisalkis inşallah herzaman böyle kıpır kıpır olur meleklerimiz:Saruboceq:
hoşgeldin canım aramızaa.s.a.s.a.s.slm kızlar benımde dogumum nısan ayına denk gelıyor hayırlısıyla ıns
vajinal ultrasondansa karşı konulamaz biçimde korkuyorum. bebeğimi görememe çılgınlığına rağmen yaptıramadım bugün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?