2010 Nisan Anneleri

gözün aydın canım oku oku ancak yetişebildim yazmaya geçmiş sayfaları inşallah ikili testlerimizde güzel çıkar rabbimin izniyle canım
bol bol gez canım ama kendini fazla yormadan bitanem benim kendine güzel güzel ciciler al opuyorumnanaktan
selam kizlar cagla ben 2009 nisan annesiyim smdi bi basligi ve muhabbetinizi gorunce icim bi tuhaf oldu daha dun biz yapiyorduk bu muhabbetleri dogdularda kocaman oldular bile.. umarim hepiniz saglikla bebislerinize kavusursunuz opuyorumnanaktan

hoşgeldin canım öncelikle yaa ne tatlı rabbim bizede göstersin o günleri inşallah kucağımıza almayı nasip eğlesin inşallah hep öyle diyolar zaman çok çabuk geçiyo hamilelikte diyolar ama sanki bana göre geçmiyo gibi rabbim sağlıcakla büyütmeni nasip eğlesin inşallah biz daha ikili test aşamasındayız canım:1hug:

çok sevindim canımalkisalkisalkis inşallah herzaman böyle kıpır kıpır olur meleklerimiz :Saruboceq:

arkadaşlar şimdi dr um aradı 2 li test kan tahlillerin normal çıkmış. Çoookkkk şükür. Ense kalınlığımızda iyiydi. Darısı başınıza inşallah....hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

canım gözün aydın sanırım ilk sen aldın test sonuçlarını inşallah bizlerinkide böyle güzel sonuçlanır canım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

selam kızlar. bugünün iyi olmasını istedim ama ne yazık ki benim için iyi değil, umarım sizlerin keyfi yerindedir. bugün korktuğum başıma geldi ne yazık ki ve karın ultrasonundan bebeğim maalesef görünmedi. kalp atısı da duyulmadı. dr vajinal ultrasonla bakmalıyız dedi ama belki yersiz ama karsı konulamaz bir biçimde korktuğum çılgınlık ama için reddettim. 1,5 lt su içmemi ve iyice sıkışınca tekrar bakmayı önerdi, çıktım üç küçük şişe su içtim fakat nafile yine görünmedi. ekstrem bir durum olsa kanama olur ağrı olur değil mi diye sordum içimi rahatlatmak için, haklısın dedi. dönüş yolunda arabada o kadar kötü oldum ki tüm suyu çıkardım.... kızlar, bana akıl verin bugün sat ın ilk gününden itibaren 8. hafta. siz ilk ne zaman duydunuz, endişelenmeli miyim? kafam karmakarısık. on gün sonra başka doktora gitmeye karar verdim. bu arada dr internete mümkün mertebe az girmeye çalış dedi. tabi girmeden durabilirsem ve senağlamapek sık görüşemesek de bundan sonra hayırlı haberlerle tekrar konuşmayı diliyorm. ALLAH sizi ve bebeklerinizi korusun, bağışlasın...

selam güzel hamişler...
ancak girebildim. malum bayram geliyo iş güç derken şu saat oldu.çok kaynatmışınız okuyamıcam valla :) çok da yoruldum. kayınvalidem sağolsun yaptı hep ama çabuk yoruluyorum ben.
sizler nasılsınız.güzel haberler gelmiş yine. çok güzel çok güzel zemuszemus hep böle olsunn...

ENNN BUYUK bebek kiminki kızlar jnazınki mi?

karnında hissediyor musun? Çok merak ediyorum ya acaba nasıl bir duygu

canım inşallah kötü birşey yoktur. ama sana tavsiyem keşke vajinal muayene olsaydın. ben bu gebeliğimde hiç olmadım ama bundan önce kimyasal gebeliğim var. bebek düşerken parça kalmış mı diye muayene olmuştum. ve bılıyormusun daha o zaman 1,5 aylık evliydim.bazı şeylere alışamadan direk kendimi o çatalda gördüm. ama korktuğun gibi değil acı hiç yok sadece insan utanıyor
. bence on gün korku içinde yaşamaktansa muayene ol. benim meleğimde 8. haftada göründü ilk gittiğim doktor göremedi başka doktora gittim o gördü. yani doktorların usg aletleride çok önemli. içini ferah tut.a.s.

canım öncelikle geçmiş olsun ama üzülme dur hemen bence sen bugün başka bir doktora git bitanem her doktor aynı olmuyo canım birinin göremediğini diğeri görüyo ve bol su içerek git canım o zamn daha iyi gözüküyo doktor ne dedi sana şimdi rabbim göstermesin kötü bişey olsa kanama olurdu dediğin gibi bence doktorunu değiştirerek baktır ultrasyonda canım:1no2:

Hay Allah canım inşallah iyisindir. Kendini üzme fazla sıkma bebeğin çok küçük olabilir peki kese de yok mu? belirtilerin falan ? Gebeliği nasıl tesbit etmiştiniz o zaman?

sağolun kızlar yardımlarınız için. çoklu alıntı yapmayı bilmediğim için tek bir mesj da anlatayım olanları.öncelikle moralim ne yazık ki çok bozuk. doktor, keseyi bana gösterdi. zaten 15 gün öncesinde de keseyi görmüştüm. o zaman küçücüktüş bugünse kese büyümüştü. doktor da kese büyümüş dedi. ama kalp atışına ve bebeğe dair bişey göremedik. doktora gebeliğin boş kese olabilirliğini ya da ALLAH korusun kalbi durmuş olabilirliğini sordum. o da öyle bişey olsa şiddetli ağrı, kanama vs. belirtiler olur dedi. bu belirtilerin hiçbiri bende şimdilik yok. bayrama annemlere gideceğim. ve çook iyi bir doktor olan dalga dalgıçoğluna gideceğim. bakalım. inşallah sorun çıkmaz ve ne yazık ki bugün tekrar doktora gitme ihtimalim yok. ALLAH tan sağlık diliyorum ve sükunet...

canım seni anlıyorum dediklerinin aynısını birebir yengemde yaşadım,birlikte gitmiştik doktora,bende sorun yoktu ama onda bebek görülmedi,eve geldik bol bol su içti sıkıştı yenden gittik yine görülmedi fakat kese oluşumu ardı sadece doktor bebeği ve kalp atışını göremedi,bir hafta dinlendi evde hep yattı,gıdalarını düzenli aldı iki gün önce gittiğinde görülmüş bebişin resimlerini gösterdi telaşlanma sakın,korkulcak bişi yoktur bebeklerimiz Allah'a emanetler,ama oda aynen senin gibi vajinal muayneyi reddetti,aslında kabul etseydi bebiş daha net görülecekti,genede sen bilirsin istersen bir başka doktora daha görün,kendine ii bak olurmu....

vajinal ultrasondansa karşı konulamaz biçimde korkuyorum. bebeğimi görememe çılgınlığına rağmen yaptıramadım bugün...

pempehera...

canım hiç korkma sen de benim gibi olmuşsundur belki geç döllenme.benim sat 1 temmuz mormalde ben 21 ağustos da gördüm ilk o da sadece keseyi. inan o bile belli değildi.düşün artık. geç döllenmiş olabilirsin. hiç korkma hayatım yaa.ben de hiç uyku uyumadım tekrar dr ye gidene kadar.inan hamile olduğuma iyice bebeği gözüm seçene kadar inanamadım.bir de gittiğin zaman çok sıkışmış ol.inan benim son gittiğimde bile o kadar belirsizdi ki.vajinal ultrasonla ben ilk gittiğimde de bakmışlardı.ilk 3 ayda kullanmak sakıncalı değilmiş. dünyanın sonu değil.acımıyo zaten.ve artık bu yolda ne gerekiyosa yapacağız canım benim. üzülme. biliyorum zor ama takma kafana.bekle biraz daha dr değiştir istersen.cihazdan cihaza fark da olabilir.

slm kızlar benımde dogumum nısan ayına denk gelıyor hayırlısıyla ıns
hoşgeldin canım aramızaa.s.a.s.a.s.
vajinal ultrasondansa karşı konulamaz biçimde korkuyorum. bebeğimi görememe çılgınlığına rağmen yaptıramadım bugün...

canım bence korkulcak hiçbirşey yok vajinal ultrasyonda ben tedavi görürken nerdeyse bir y boyunca her gün vajinal ultrasyona girdim ondan öncekileri saymıyorum bile bence yaptırsan iyi olurdu çünkü bende ilk gittiğimde bebk üstten görülmedi doktorum vajinal yoldan baktı keseyi görmüştük şükürler olsun birdah gidersen korkma canım benim :1hug:

kızlar benımde 1.5hafta önce ultrasonda kesede bıraz kan gördu doktor kanaman oldumu dedı bende yok dedım hıc olması kanamam ıns da olmaz yatcaksın dedı hep yatıyorum annem bakıyor bana bayramdan sonrada tekrar gıtcem cok korkuyorum ıns kötu bırsey yoktur

sağolun arkadaşlar teker teker hepinize teşekkür ediyorum, bebeklerinize sağlıklar diliyorum sabah on dakika içinde içtiğim 1,5 lt su ve dakikalar sonra 1,5 lt istifra etmem ve bugün yaşadığım hayalkırıklığı yüzünden hala kendime tam gelemedim. yatacağım biraz... bundan sonra da gelişmeleri yazarım. ALLAHA EMANET OLUN, SAĞLICAKLA KALIN. ALLAHTAN GELENE RAZIYIM ELBET AMA ıNŞALLAH BEBEĞıMı VE BEBEKLERıMıZı KORUSUN...

ama ılk ozamn gördum bebısımın kalp atısını cok kucuktu hersey normal dedı ama sızce neden bıraz kan gördu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…