tamam canım güle güleeneyse kızlar ben kaçıyorum anneme gidicem yarın görüşürüz kendinize ve bebişlere iyi bakın :enbuyukkk:
neyse kızlar ben kaçıyorum anneme gidicem yarın görüşürüz kendinize ve bebişlere iyi bakın :enbuyukkk:
kıslar 8 gun gecermi
buketcim oruç tutmayı çok istiyorum ve başlıycam hayırlısı ile bir aksilik olmazsa devam edicem,cuma günü doktora gidicem o zaman sorarım.size bebeğe zararlı felan diyen oldu mu acaba???arkadaşlar nerelerdesiniz yyaaa bişey sorcam sizlere ramazan geldi malum oruç tutacakmısınız ben tutmak istiyorum ama bebeği etkilermi bide ilaç kullanıyorummm siz ne yapacaksınız
slm bayanlar. bende sizinle aynı yolda ilerliyorum. bebişimin kalp atışlarını duymayı bekliyorum:) sat 03 temmuz. yaş 29. kilo 58 . kesemizi gördük çok şükür. doğum 10 nisan.
ebramcım inşallah bi aksilik olmazsa bende tutacam oruç bakalım ii gider inşallah herşey sen iisin demi nasıl gidiyo hamilelik
evet aslında beni de 7. haftada çağırıcaktı ama doktorumun suratına öyle bir bakmışım ki acıdı kadın,lütfen dedim daha yakın gelmek istiyorum,çünkü korkularımı biliyo.tamam o zaman dedi ama benim 7 haftadan önce umudum yok.olsun görmüş olurum yine bebeğimi:)benıde doktorum
6+5 de cagırdı ıhsallah duyarım karından 7 haftadan once duyulmaz dıyorlar ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?