2010 Nisan Anneleri

offf offff arkadaşlar ya yine doldurmuşsunuz sayfaları maaşallah,ben çalışıyorum o yüzden akşamları giriyorum,5 -10 sayfa oku oku bitmiyo,kaçırmakda istemiyorum hiç bir mesajınızı.hepinizi merak ediyorum ve sağlıklı haberleriniz okudukca seviniyorum:)))
siz hamile olduğunuzu çevrenizdeki herkese söylediniz mi??????korkularımız yüzünden bunun sevincini bile daha yaşayamadık senağlama
biz daha kimseye söylemedik,ama içim içimi yiyor,herkese söylemek istiyorum,herkes bana hamileyim diye iyi davransın istiyorum:))

arkadaşlar nerelerdesiniz yyaaa bişey sorcam sizlere ramazan geldi malum oruç tutacakmısınız ben tutmak istiyorum ama bebeği etkilermi bide ilaç kullanıyorummm siz ne yapacaksınız
buketcim oruç tutmayı çok istiyorum ve başlıycam hayırlısı ile bir aksilik olmazsa devam edicem,cuma günü doktora gidicem o zaman sorarım.size bebeğe zararlı felan diyen oldu mu acaba???

slm bayanlar. bende sizinle aynı yolda ilerliyorum. bebişimin kalp atışlarını duymayı bekliyorum:) sat 03 temmuz. yaş 29. kilo 58 . kesemizi gördük çok şükür. doğum 10 nisan.

hayırlı olsun,hoşgeldin.sağlıklı bir hamilelik diliyorum (hepimize)

hosgeldın canım benımkı tup bebekle oldu ama tup bebekle oldugunu kımse bılmıyor benım aılemden baska ama hamıle oldugumu herkese soyledık

ebramcım inşallah bi aksilik olmazsa bende tutacam oruç bakalım ii gider inşallah herşey sen iisin demi nasıl gidiyo hamilelik

biz ilk hamileliğimde hemen söylemiştik herkese(daha doğrusu kayınvalideme söylememiz yeterli:))8 haftalıkken sonlandırıldı gebeliğim sonra bide insanlara anlat niye böyle oldu noldu onlarla uğraşmıştım.o yüzden en azında 2-2,5 ayına kadar beklemek istiyorum(hatta 3).ama çok sabırsızlanıyorum...

ebramcım inşallah bi aksilik olmazsa bende tutacam oruç bakalım ii gider inşallah herşey sen iisin demi nasıl gidiyo hamilelik

sağol canım iyiyim ,yani hepinizde olan olağan belirtileri yaşıyorum ama şikayet etmek istemiyorum.sigarayı bıraktım o yüzden biraz boğuşuyorum kendimle ama kazanıcam tabiki.başka çarem yok kaydirigubbakcemile5
bide cuma günü doktor kontrolümü bekliyorum.o zaman 6+1 olacak sanırım,acaba kalp atışını görür müyüz???sanırım biraz erken oluyo.

benıde doktorum
6+5 de cagırdı ıhsallah duyarım karından 7 haftadan once duyulmaz dıyorlar ama
evet aslında beni de 7. haftada çağırıcaktı ama doktorumun suratına öyle bir bakmışım ki acıdı kadın,lütfen dedim daha yakın gelmek istiyorum,çünkü korkularımı biliyo.tamam o zaman dedi ama benim 7 haftadan önce umudum yok.olsun görmüş olurum yine bebeğimi:)

ben de bebegımı goremedım daha 5+1 de gittim çok mınık bır kese gördü nokta gıbı çok merak edıyorumm

kızlar meb hepinize ben sımdı doktordan geldim. cok sukur kesemiz gorundu ama ben 6 -6 sanarken kese 6 haftalıkmıs gec yumurtlama olabilir dedi sasırmadım zaten benim adet donemlerim hıcbırzaman 28 gun olmamıstır hep 33 35 falandı.

ama bugun az az boyle bır ıkı damla cok acık kahverengi akıntım geldi cok canım sıkıldı ya.. doktor da progestan verdi gunde 3 kere kullanmam icin.. inşallah birsey olmaz. benim gibi akıntısı olan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…