2010 Nisan Anneleri

Ben de öyle mi yapsam ya sadece dün 1-2 kere pembe akıntım olmuştu diye doktor progestan verdi günde 3 tane dedi zaten çalışıyorum bunu da içersem mahvolurum.
perspektifinde 2 tane diyor :uhm: kafam karıştı

bence kafana göre de dozu indirgeme dr unla görüş çalıştığını anlat belki sana da sadece gece kullan der

canım benim doktorumda hep alttan muayene ediyooo bende başta çok sinir oldumda ilk üç ay bebeği yakından izlemek için yapıyolar dedi bi hemşire ablamız

Mrb Arkadaşlar..
Hepinize Allah kolaylık versin ve sağlıklı bir şekilde meleklerinize kavuşun İnşallah
Bu aradada şunu söylemek istiyorum
Abdominal (karından yapılan) ultrasonun ,vajinal ultrasondan tek farkı gebeliği 1 hafta geriden göstermesidir.
Kalp atışı görüldükten sonra alltan bakmalarına gerek yok bence..
Bence dr.unuza istemediğinizi söyleyin hem gereksiz hem rahatsız edici bir şey...

ayy ewet yaa çok rahatsız edici

ayy inşallah görür canımyaa
bende doktoruma sormayı unuttum oruç tutup tutamayacağımı
eğer karından bakarsa oruç için sorun olacağını zannetmiyorum
jnaz ordamısın canım
buradayım tatlım ara ara bakıyorum

şeker listeye benim yaşımı eklememişsin 31 yaşındayım kese görüldü senağlama

Canimm supersin, cok guldurdun beniii kaydirigubbakcemile3

Yasimi eklememissin diyip agliyosun. Cok tatlisin. Hamile duygusalligi her yerde :))) Acariz musluklariiiiiiii. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Yasimi eklememissin diyip agliyosun. Cok tatlisin. Hamile duygusalligi her yerde :))) Acariz musluklariiiiiiii. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

şimdi de sen beni güldürdün ama napim bakıyorum herkesin yaşı yazıyo kese görüldü diyo bende yok kafaya taktım neden benimki yazılı değil diyee valla bi art niyetim yoktu:roflol::roflol:

şeker listeye benim yaşımı eklememişsin 31 yaşındayım kese görüldü senağlama
ayyy kıyamam ben sana
hemen ekliyorum tatlımm

aaa öyle viana cım bende en ufak bişeyde ben hamileyim deyip trip yapıyorum eşimekaydirigubbakcemile5

Ben de oyleyim ben de, dun bahcede kopegim iki tane kelebek kovaladi. O korkuyla ikisi de ayri ayri yere uctular. Ben basladim aglamaya, ya onlar anne ve cocuksa, ya birbirlerini bir daha bulamazlarsa diye :))))))))))))))))))))))))

Kocam dalga geciyo, yatili muslukcu bulalim eve diye :)))))))))))) Sabah aksam agliyorum :))))

:teselli: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…