2010 Nisan Anneleri

Merhaba kızlar.Nasılsınız?Biz doktordan geldik az önce.Miniğim çok şükür iyi.Bize el salladı.Satla uyumlu büyümesi maşallah.Bayramlaşmış olduk:lepi:
ne güzel yaaböle haberler maşallah ii çok şükür zamanında ilerliymuş
amin inş ne güzel yaa bide onları hissetsek zaman çabuk geçsin

seninde canım bayramın mübarek olsun

kizlar biraz once geldim doktordan bebiklerim tek yumurta ikiziymis her biri 4 er santim harika duyguydu kipir kipir elleri kollari opuyorumnanaktan doktor tek yumurta ikizleri riskli dedi :çok üzgünüm:

maşallah ne güzel ama neden tehlikeliki

arkadaşlar bu çatal meselesini gözünüzde bence fazla abartmayın ben daha 11 yaşımdayken oturdum. mantar hastalığı yüzünden çok ateşlenmiştim annem götürmek zorunda kalmıştı. daha sonra ikinciside bebek istediğim için doktora gittiğimde oldu zaten. bebek heyecanında doktor muayeneye başlayana kadar bi korkum yoktu. ama muayene sırasında biraz gerildim. hepimiz hayatımız boyunca öyle şeylerle karşılaşacağız ki bu çatal da neymiş dicez. anne oluyoruz daha ne olsun küçücük bir delikten bir karpuz çıkaracaz kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar şimdi dr um aradı 2 li test kan tahlillerin normal çıkmış. Çoookkkk şükür. Ense kalınlığımızda iyiydi. Darısı başınıza inşallah....hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

Gözün aydın canım,darısı başımıza bende ayın 3. de gideceğim test için.

canım üzülme.Geç hamile kalmış olabilirsin.DR'UN USGSİ GELİŞMEMİŞTE OLABİLİR.iÇİNİ FERAH TUT.iNŞALLAH İYİDİR BEBİŞİN.

canım gözün aydın seni merak ettim canım benim şükürler olsun çok büyümüştü demi annesi geçen gidişinle arasında dağlar kadar fark vardı boyu ne kadar olmuştu canım

Saolasın canım benim.4 cm olmuş teyzesi.

maşallah,maşallahh.Allah nazarlardan korusun.

ayy ne güzel canım maşallah darısı basımıza
aminn-aminn inşallah.

kizlar biraz once geldim doktordan bebiklerim tek yumurta ikiziymis her biri 4 er santim harika duyguydu kipir kipir elleri kollari opuyorumnanaktan doktor tek yumurta ikizleri riskli dedi :çok üzgünüm:

Üzülme .Sadece kendine çok dikkat et.Maşallah iyilermiş bak.İyi olurlar annelerinide utandırırlar inşallah.

Ne kadar kolay desekte psikolojik olarak rahatsız ediyor malesef.Asıl gercek mucize doğum anı emin olun.kaydirigubbakcemile3

[B]merhaba kıslar nasılsınız?bugün giremedim nete temizlik yapıldı.ben yapamadım kadın aldım.kadında oruçlu zar zor yapabildi ama elinden geldiğince yaptı.bende zorlamadım fazla oruçlu diye.bi ara dr gittim ben sonuçlarımı aldım genel sağlık durumumuz iyimiş.vitamin almalıymışım vitamini bırakmayı düşünüyordum ben ama dr devam et dedi.1 ay sonra çağırdı.oooff 1 ay çook uzuun yaaa gittiğimde kuzum kocaman olcak bana el bile sallıcak.
bulantılarım çok var sabahları istifra ediyorum her sabah olmasada 2 günde bir mutlaka dr hap yazdı ama almadım.sevmiyorum ben öle haplar kullanmayı.aşırı zorlarsa bu istifra ve bulantı ozaman kullanırım.[/B]

canım hem hayırlı olsun guzel haberlerın için hemde mıden için geçmiş olsun benım de bazen kotu oluyor bende cok zorda kalmdıkca ılaç kullanma taraftarı degılım

Hera senin gibi bilinçli bir anne adayına böyle korkuları yakıştırmam , inan bana doktor diyince tüm tüylerim diken diken oluyordu , vajinal usg de ne , doktorun beni muayene etmesi bile başımın dönmesine yetiyordu o derece korkum vardı hastane doktor vs. karşı , ama kaderin bir cilvesi ki ilk gittiğim gibi doktor vajinal usg ile muayene etti.. Ve can yakıcı , kendimi kötü hissetmene neden olucak hiçbirşey olmadığını boşu boşuna bu tip şeyleri aklında büyüterek zorlaştırdığımı bir kez daha anladım.. Daha öncede konusu olmuştu , ben doktoruma neden vajinal usg diye sordum bir sorun mu var dedim yoksa bu tip muayene normal mi şu durumda dedim.. Doktorum gebeliğin 12. haftasına kadar her ayrıntıyı görmek istediğini olası bir tehlikenin bu muayene ile daha net anlaşılabildiğini izah etti , ayrıca şöyle birşey söyledi bu tip muayenelerde anneliğe daha yakınlaştığını hissediyor olmalısın dedi.. Aslında çok doğru anne olmak için neleri göze aldığımı görüyorum her muayenede.. Korkularından kaçarak biryere varamazsın , güzel haberlerini bekliyoruz hepimiz.

Gözünaydın canım herşey iyi gider inşallah , kızlar elleri kolları kaç haftalıkken hareket ediyor biliyormusunuz?

merha ba arkadaşlar ben geldim.dün giremedim çünkü evdeki modemimizi kablolu yaptık bebiş için.sizden ne haberler*sayfalar dolup taşmış yine .........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…