ne güzel yaaböle haberler maşallah ii çok şükür zamanında ilerliymuşMerhaba kızlar.Nasılsınız?Biz doktordan geldik az önce.Miniğim çok şükür iyi.Bize el salladı.Satla uyumlu büyümesi maşallah.Bayramlaşmış olduk:lepi:
amin inş ne güzel yaa bide onları hissetsek zaman çabuk geçsincanım jnazdır heralde benle bi gün var arada ben bugun geldim kontrolden ama hissetmek için çok erken ama elleri ayakları bacakları burnu kulagı oluşmaya başlamış herşey yolunda dedi doktorum ense kalınlıgına baktı normal dedi ama ben ikili test yaptırtmadım doktorda benim eşimde hamile bende istemedim dedi kendisi cinsiyetini sordum belli olmaz ama kıza benziyor dedi:))))
ayy yerim ben onu maşallah bende ilk oğlumda yaptırmamıştım üstelik akraba evliliğide var dr gerek görmedi herşey normal dedi dr gerk görürse yapıo zaten
inan bende bu haftaya kadar pek bişe anlamamıştım ama ellerinin hareket ettigini gördüm kıpır kıpırdı küçüçük haliyle bile cok duygulandım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
kızlar hepinizin bayramı şimdiden mübarek olsunn :)
bi kaç gündür yazamıyorum bayramdan sonra görüşmek ümidiyle. bebişlerinizin ve sizin bayramınızı kutluyorum iyi bakın kendinize ve meleklerinize.
kizlar biraz once geldim doktordan bebiklerim tek yumurta ikiziymis her biri 4 er santim harika duyguydu kipir kipir elleri kollari opuyorumnanaktan doktor tek yumurta ikizleri riskli dedi :çok üzgünüm:
arkadaşlar şimdi dr um aradı 2 li test kan tahlillerin normal çıkmış. Çoookkkk şükür. Ense kalınlığımızda iyiydi. Darısı başınıza inşallah....hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
selam kızlar. bugünün iyi olmasını istedim ama ne yazık ki benim için iyi değil, umarım sizlerin keyfi yerindedir. bugün korktuğum başıma geldi ne yazık ki ve karın ultrasonundan bebeğim maalesef görünmedi. kalp atısı da duyulmadı. dr vajinal ultrasonla bakmalıyız dedi ama belki yersiz ama karsı konulamaz bir biçimde korktuğum çılgınlık ama için reddettim. 1,5 lt su içmemi ve iyice sıkışınca tekrar bakmayı önerdi, çıktım üç küçük şişe su içtim fakat nafile yine görünmedi. ekstrem bir durum olsa kanama olur ağrı olur değil mi diye sordum içimi rahatlatmak için, haklısın dedi. dönüş yolunda arabada o kadar kötü oldum ki tüm suyu çıkardım.... kızlar, bana akıl verin bugün sat ın ilk gününden itibaren 8. hafta. siz ilk ne zaman duydunuz, endişelenmeli miyim? kafam karmakarısık. on gün sonra başka doktora gitmeye karar verdim. bu arada dr internete mümkün mertebe az girmeye çalış dedi. tabi girmeden durabilirsem ve senağlamapek sık görüşemesek de bundan sonra hayırlı haberlerle tekrar konuşmayı diliyorm. ALLAH sizi ve bebeklerinizi korusun, bağışlasın...
canım gözün aydın seni merak ettim canım benim şükürler olsun çok büyümüştü demi annesi geçen gidişinle arasında dağlar kadar fark vardı boyu ne kadar olmuştu canım
maşallah,maşallahh.Allah nazarlardan korusun.canım jnazdır heralde benle bi gün var arada ben bugun geldim kontrolden ama hissetmek için çok erken ama elleri ayakları bacakları burnu kulagı oluşmaya başlamış herşey yolunda dedi doktorum ense kalınlıgına baktı normal dedi ama ben ikili test yaptırtmadım doktorda benim eşimde hamile bende istemedim dedi kendisi cinsiyetini sordum belli olmaz ama kıza benziyor dedi:))))
Hadi hayırlısı.bebişin iyiymiş o yeter:)Allah gönlünüze göre versin.
inan bende bu haftaya kadar pek bişe anlamamıştım ama ellerinin hareket ettigini gördüm kıpır kıpırdı küçüçük haliyle bile cok duygulandım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
aminn-aminn inşallah.ayy ne güzel canım maşallah darısı basımıza
kizlar biraz once geldim doktordan bebiklerim tek yumurta ikiziymis her biri 4 er santim harika duyguydu kipir kipir elleri kollari opuyorumnanaktan doktor tek yumurta ikizleri riskli dedi :çok üzgünüm:
arkadaşlar bu çatal meselesini gözünüzde bence fazla abartmayın ben daha 11 yaşımdayken oturdum. mantar hastalığı yüzünden çok ateşlenmiştim annem götürmek zorunda kalmıştı. daha sonra ikinciside bebek istediğim için doktora gittiğimde oldu zaten. bebek heyecanında doktor muayeneye başlayana kadar bi korkum yoktu. ama muayene sırasında biraz gerildim. hepimiz hayatımız boyunca öyle şeylerle karşılaşacağız ki bu çatal da neymiş dicez. anne oluyoruz daha ne olsun küçücük bir delikten bir karpuz çıkaracaz kaydirigubbakcemile3
hanımlar ben çıkıyom ütüye devam edeyim sonra konuşuruz artık
Kolay gelsin canım.
yosuncuğum ense kalınlığını ölçmeye ne zamn gideceksin doktor zamn verdimi ben ayın 30 da gideceğim canımopuyorumnanaktan
Ayın 3ünde canımkaydirigubbakcemile5a.s.
hadi hayırlısı bitanem inşallah güzel sonuçlarla döneriz rabbim bebişlerimizi korusun amin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:a.s.
ben çıktım kızlarr.öpüldünüz.İyi akşamlar sizlere.a.s.
[B]merhaba kıslar nasılsınız?bugün giremedim nete temizlik yapıldı.ben yapamadım kadın aldım.kadında oruçlu zar zor yapabildi ama elinden geldiğince yaptı.bende zorlamadım fazla oruçlu diye.bi ara dr gittim ben sonuçlarımı aldım genel sağlık durumumuz iyimiş.vitamin almalıymışım vitamini bırakmayı düşünüyordum ben ama dr devam et dedi.1 ay sonra çağırdı.oooff 1 ay çook uzuun yaaa gittiğimde kuzum kocaman olcak bana el bile sallıcak.
bulantılarım çok var sabahları istifra ediyorum her sabah olmasada 2 günde bir mutlaka dr hap yazdı ama almadım.sevmiyorum ben öle haplar kullanmayı.aşırı zorlarsa bu istifra ve bulantı ozaman kullanırım.[/B]
selam kızlar. bugünün iyi olmasını istedim ama ne yazık ki benim için iyi değil, umarım sizlerin keyfi yerindedir. bugün korktuğum başıma geldi ne yazık ki ve karın ultrasonundan bebeğim maalesef görünmedi. kalp atısı da duyulmadı. dr vajinal ultrasonla bakmalıyız dedi ama belki yersiz ama karsı konulamaz bir biçimde korktuğum çılgınlık ama için reddettim. 1,5 lt su içmemi ve iyice sıkışınca tekrar bakmayı önerdi, çıktım üç küçük şişe su içtim fakat nafile yine görünmedi. ekstrem bir durum olsa kanama olur ağrı olur değil mi diye sordum içimi rahatlatmak için, haklısın dedi. dönüş yolunda arabada o kadar kötü oldum ki tüm suyu çıkardım.... kızlar, bana akıl verin bugün sat ın ilk gününden itibaren 8. hafta. siz ilk ne zaman duydunuz, endişelenmeli miyim? kafam karmakarısık. on gün sonra başka doktora gitmeye karar verdim. bu arada dr internete mümkün mertebe az girmeye çalış dedi. tabi girmeden durabilirsem ve senağlamapek sık görüşemesek de bundan sonra hayırlı haberlerle tekrar konuşmayı diliyorm. ALLAH sizi ve bebeklerinizi korusun, bağışlasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?