2010 Nisan Anneleri

hadi hayırlısı canım ne kadar güzel ilk üçayıda atlattın darısı kucagına almana ve almamıza hepımıze canım :))

evet atlattım çok şükür ama o stres varya baya bi yıprattı beni 2 düşükten sonra. Gerçi hala bitmiş değil. Allahıma emanet artık. O isterse alıcaz kucaklarımıza. İnşallah hepimiz için hayırlı sağlıklı gebelikler olur. Şimdi dükkana gidiyorum ordan devam ederim:):dance:

herkese günaydin güzel hanimlar eminim bugün evlerde müthis bir bayram telasi vardir herkese Allah kolaylik versin

günaydın şekerlerrr yine kimsecikler kalmamış herkeste bi bayram telaşı var herhalde ben evdeyim eşim işe gitti 1-2 saate gelirim dedi ama yaa nasipp ya gelir ya gelmez

bu arada herkesin bayramını kutluyorumvereliniortak belli mi olur eşim geliverir çıkmak zorunda kalırım aklımda olcana kutlayıvereyim hepinizi çoook öpüyorummm kendinize ve bebişlerinize dikkat edin bayramda sorun istemiyorummm :enbuyukkk:

kızlar sizde benim kadar pimpiriklimisiniz.benim 3 gün kasık ağrım oldu çok korkuyorum bebeğime bişey olcak diye.neden böyleyim bilmiyorum.doktorumun düğünü var gitmedim o yüzden.her hafta gidip doktora bebeğimin sağlıklı olup olmadığını görmek istiyorum.kendime ceza verdim bu hafta gitimicem haftayada kontrolüm var zaten.benim gibi kasık ağrısı çeken ve pimpirikli olan var mı aranızda*gerçi kimse kalmamış ama okuyunca hemen yazın olur mu?

merhaba kızlar herkesin bayramı şimdiden mübarek olsun canlarım nice bayramlara umarım gelcek bayrama hep beraber bebişlerimizde olur harçlık veririz onlara

canım meraba bitanem nasılsın anladığım kadarıyla biraz stres yapmışsın doktor olayını bnede ayın 30da gideceğim merak etme canım ben bol bol yürüyorum ankaradaki doktorum normal hayatına dönebilir demiş ağır kaldırmasın demiş eşime jelimide kestim bugünden sonra sadece demir ilacı alacağım canım kasık ağrısına gelince bendede arada oluyo canım eee kolay değil rahimde yer açıyo bebişler kendilerine bitanem korkma canım stres yaptıkca daha kötü oluyo bebeklerimizde bizle aynı duyguları yaşıyo o yüzden stres yapmamalıyız canım benim:1hug:

canım senin bayramında şimdiden kutlu olsun.2 gündür kasık ağrım yok canım.sürekli yatıp kendimi sıcak tuttukça bişey olmuyor.stres yaptıkça bebekte etkileniyor biliyorum.haftaya gidicem bakalım ne diyecek.ayın 30 nda özeline mi gitceksin*

evet canım biliyosun bizim bu taraflarda özele gitmeden netice alamıyosun doktorlardan canım kaydirigubbakcemile3 2li testi için gideceğim canım inşallah yüzümüz güler bitanem bende kahvaltımı yeni yapıcam canım görüşürüzcokacimcoook

kıyafet olayını şimdi halletdim kızlar;annem beyendi ben aldım yoksa çok sölencekti biliyorum kırmadım,olsun buda şirin kot bi elbise birde kot hamiş eteği gördüm dayamadım onuda aldım off off çok abarttım biliyorum,napim ......:))))

Şu an göbeğim çok belli olmadığı için hamile kıyafeti almadım ama eski bedenimle giysilerle de hoş durmuyor bu yüzden büyük beden bi elbise aldım bende göbeğim içinde rahat :)

Şu an göbeğim çok belli olmadığı için hamile kıyafeti almadım ama eski bedenimle giysilerle de hoş durmuyor bu yüzden büyük beden bi elbise aldım bende göbeğim içinde rahat :)

beni ancak hamile kıyafetleri pakladı valla;zaten kalçalarım genişti bide kilo alınca hepten coştular,bakıyorumda benim karnım 4 aylık hamile gibi....sanırım hızlı başladım ben bu hamiş elbiselerine...

VALLAHI BENIM GÖBİŞTE ALDIBASINI GIDIYOR SABAHLARI BIRAZ DAHA AZ AMA HELE OGLEDEN SONRA ONUNE GECEMIYOM PANTOLNLARIM ZOR OLUYO NAPACAGIM BILMIYORUM ( EVDE OLUNCA PROBLEL OLMUYODA ÇALIŞINCA ZOR delikafadulden

VALLAHI BENIM GÖBİŞTE ALDIBASINI GIDIYOR SABAHLARI BIRAZ DAHA AZ AMA HELE OGLEDEN SONRA ONUNE GECEMIYOM PANTOLNLARIM ZOR OLUYO NAPACAGIM BILMIYORUM ( EVDE OLUNCA PROBLEL OLMUYODA ÇALIŞINCA ZOR delikafadulden

aynen canım ya evde olsam eşofmanla idare ederim valla ohh benim içinde rahat,fakat çalışınca işte zor,hergün ne giycem derdi vardı şimdi ikiye katlandı,seçenekler azalınca benim dolabın karşında kriz geçirmem sıklaştı.....bakalım valla aslında çok bşi almak istemiyorum çünkü hamile kıyafetleri sonradan kullanılmıyo,saklıyosun modası geçiyo üff çok zor çokk....bayramlarda hep şıkır şıkır olurdum şimdi ölesine bişi aldım ya içime sinmiyo.....

akannehirakannehirakannehirakannehir BEN ONUDA ALMADIM CANIM YAA

Son düzenleme:
Merhaba,Hepinizi öpüyorum kızlar.Bayramınız kutlu olsun.Hayırlı geçer inşallah.Bayramda aranızda olmayacağım.Gelince devam inşallahhsositosositosositososito

kızlar sanırım harıl harıl bayram hazırlığı yapıyosunuz bugün hiç uğramadınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…