kabızlık problemi yaşayanlar dr size ne önerdi ben bügün sormayı unuttum iyimi:mymeka:
canım kayısı bitanem en kolay çözümü bol bol kayısı ye bitanem kullandığımız folik asit kabızlık yapıyo ben doktora sorduğumda kayısı dedi kahvaltıda bile yiyordum ben işe çok yarıyo bitanemcokacimcoook
teşekkür ederim tatlım kuru kaysı sanırım dimi şimdi tazesi bulunmaz.
yarın hemeen alayım bebeğime bşi olacak diye korkuyom şu kabızlık yüzünden.:çok üzgünüm:
canım farketmez kurusuda olur kayısı çok işe yarıyo bitanem ben tedavimden sonra doktorum bol bol ye dedi hatta ben meyve suyunuda çok içtim canım işe yarıyoa.s
Günaydın ruzenin sen anlatırken ben yruldum.kolay gelsin annenle sana...
günaydın çicişler bügün hepimiz için hayırlı olur inş
çok saolasınnnn;canım ya...bizde hep böledir arife günleri nedense ben kendimi bildim bileli...genelliklede hep bi eksik çıkar,ben çok bilirdim akşam çıkıpta çorap aradığımı ,evlenince bitti tabi,dahamı programlı oldum ne...bende şimdiden yoruldum zaten bebiş pek izin vermiyo koşturmaya ,bu sabah sağ bacağımda bi kasılmayla uyandım inşlh beni çok etkilemez....
günaydın çicişler bügün hepimiz için hayırlı olur inş
günaydın bizde hiç koşuşturmaca yok ewde yalnızım alt katta kayınvalidem oturuyor ama hiç gelip gitmez sağolsun, eşimde işte ne zmaan geleceği belli olmaz artık gece 10 mu 11 mi kimbilir.. Kendi annemde uzak oturuyor bana:sinifsinif: keyfini çıkart derim kendini fazla yorma.. Şimdiden kolay gelsin....günaydın kızlarrrr;yorucu bir gün başlıyor gene eee bayram arife hep koşturmayla geçer bizde,bende aldığım elbiseyi değiştirmeye gidicem annem hiç beyenmedi bi ton sölendi onunla çarşıya çıkıcaz bugün ,tatlı yapcaz,evi topluycaz,dolma sarcazz ohooo çok işim var çokkkk,öpüldünüz.....opuyorumnanaktan
Günaydın hepimiz için inşallah..:Saruboceq:günaydın çicişler bügün hepimiz için hayırlı olur inş
herkese günaydın herkese hayırlı arıfeler dıler gunumuzun bulantısız olmasını umıt ederıma.s
iyi bayramlar canım.. bende hiç kilo almadım verdim hatta ama doktor yasağından değil mide bulantısından umarım çok kilo alamyız bencede...günaydın herkese dün bütün gün yoktum yazdıklarınızı okudum ama cvp veremedim... Bayramda da olamıyacağım sanırım bugünden kayınvalidemlere gidicez. Kociş öle istedi. Herkes ii bayramlar şimdiden bebişlere ii balın fazla tatlı yemeyin. Dr yasakladı bana tatlı, çukulata, şeker, makarna ,pilavı ki daha hiç kilo almadım. Bebeğin ve senin sağlığın için kiloyu abartmamalısın dedi.
bu arada dün ilk kimin doğumu olcak diye konuşmuşsunuz allah izin verirse benim. Mart sonu görünüyor. Geç döllenme oldu diye nisana sarkmış ama dün ikili testimdeki muhtemel doğum tarihi 30 mart görünüyordu.
almina çalışıyormusun ewdemisin canım..
bu arada dün ilk kimin doğumu olcak diye konuşmuşsunuz allah izin verirse benim. Mart sonu görünüyor. Geç döllenme oldu diye nisana sarkmış ama dün ikili testimdeki muhtemel doğum tarihi 30 mart görünüyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?