2010 Nisan Anneleri

kabızlık problemi yaşayanlar dr size ne önerdi ben bügün sormayı unuttum iyimi:mymeka:

canım kayısı bitanem en kolay çözümü bol bol kayısı ye bitanem kullandığımız folik asit kabızlık yapıyo ben doktora sorduğumda kayısı dedi kahvaltıda bile yiyordum ben işe çok yarıyo bitanemcokacimcoook

teşekkür ederim tatlım kuru kaysı sanırım dimi şimdi tazesi bulunmaz.
yarın hemeen alayım bebeğime bşi olacak diye korkuyom şu kabızlık yüzünden.:çok üzgünüm:

teşekkür ederim tatlım kuru kaysı sanırım dimi şimdi tazesi bulunmaz.
yarın hemeen alayım bebeğime bşi olacak diye korkuyom şu kabızlık yüzünden.:çok üzgünüm:

canım farketmez kurusuda olur kayısı çok işe yarıyo bitanem ben tedavimden sonra doktorum bol bol ye dedi hatta ben meyve suyunuda çok içtim canım işe yarıyoa.s

canım farketmez kurusuda olur kayısı çok işe yarıyo bitanem ben tedavimden sonra doktorum bol bol ye dedi hatta ben meyve suyunuda çok içtim canım işe yarıyoa.s

aslında ben sıvı alımını bıraktım çünkü çok sıvı tükettimmi kusuyorum.
bakalım zorlucam artık.suyu bile günde 2 bardak fazla içemiyorum.

günaydın kızlarrrr;yorucu bir gün başlıyor gene eee bayram arife hep koşturmayla geçer bizde,bende aldığım elbiseyi değiştirmeye gidicem annem hiç beyenmedi bi ton sölendi onunla çarşıya çıkıcaz bugün ,tatlı yapcaz,evi topluycaz,dolma sarcazz ohooo çok işim var çokkkk,öpüldünüz.....opuyorumnanaktan

Günaydın ruzenin sen anlatırken ben yruldum.kolay gelsin annenle sana...

çok saolasınnnn;canım ya...bizde hep böledir arife günleri nedense ben kendimi bildim bileli...genelliklede hep bi eksik çıkar,ben çok bilirdim akşam çıkıpta çorap aradığımı ,evlenince bitti tabi,dahamı programlı oldum ne...bende şimdiden yoruldum zaten bebiş pek izin vermiyo koşturmaya ,bu sabah sağ bacağımda bi kasılmayla uyandım inşlh beni çok etkilemez....

ben evlendiğimden beri hiç böyle koşuşturmamız olmadı.zaten hep büyüklere gider gezer dolaşır eve geliriz.ama bekarken güzel olurdu yinede yaw.bu yıl bende bişey yapamıyorum.belki önceki mesajlarımdan hatırlarsın doktor bana yatak istirahati verdiği iin doktordan doktora dışarı çıkıyorum.aslında dışarı çıkıp alış veriş yapmayı çok isterdi. neyse bebeğim iyi olsunda önemli değil.bu arada seninle 1 gün var aramızda.benimki 9+2.esasında 10+2 olması lazımdı ama usgde böyle göründü....sana kolay gelsin.öptüm

herkese günaydın herkese hayırlı arıfeler dıler gunumuzun bulantısız olmasını umıt ederıma.s

günaydın bizde hiç koşuşturmaca yok ewde yalnızım alt katta kayınvalidem oturuyor ama hiç gelip gitmez sağolsun, eşimde işte ne zmaan geleceği belli olmaz artık gece 10 mu 11 mi kimbilir.. Kendi annemde uzak oturuyor bana:sinifsinif: keyfini çıkart derim kendini fazla yorma.. Şimdiden kolay gelsin....
günaydın çicişler bügün hepimiz için hayırlı olur inş
Günaydın hepimiz için inşallah..:Saruboceq:
herkese günaydın herkese hayırlı arıfeler dıler gunumuzun bulantısız olmasını umıt ederıma.s

günaydın canım.. Umarım bulantısız geçer...

günaydın herkese dün bütün gün yoktum yazdıklarınızı okudum ama cvp veremedim... Bayramda da olamıyacağım sanırım bugünden kayınvalidemlere gidicez. Kociş öle istedi. Herkes ii bayramlar şimdiden bebişlere ii balın fazla tatlı yemeyin. Dr yasakladı bana tatlı, çukulata, şeker, makarna ,pilavı ki daha hiç kilo almadım. Bebeğin ve senin sağlığın için kiloyu abartmamalısın dedi.

bu arada dün ilk kimin doğumu olcak diye konuşmuşsunuz allah izin verirse benim. Mart sonu görünüyor. Geç döllenme oldu diye nisana sarkmış ama dün ikili testimdeki muhtemel doğum tarihi 30 mart görünüyordu.

iyi bayramlar canım.. bende hiç kilo almadım verdim hatta ama doktor yasağından değil mide bulantısından umarım çok kilo alamyız bencede...

hadi hayırlısı muhtemel doğum tarihleri yanıltıcı olabiliyor.. sağlıklı olsunlarda mühim değil. bakıcaz artık ilk anne hangimiz olucazz:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

hadi hayırlısı canım ne kadar güzel ilk üçayıda atlattın darısı kucagına almana ve almamıza hepımıze canım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…