2010 Nisan Anneleri

Merhaba,Hepinizi öpüyorum kızlar.Bayramınız kutlu olsun.Hayırlı geçer inşallah.Bayramda aranızda olmayacağım.Gelince devam inşallahhsositosositosositososito

canım seninde bayramın mübarek olsun bitanem nereye gidiyosun özletme kendini fazla bitanem:gitme:

hoşbuduk canım nasılsın ayy ben ne iyi ne kötü ne olduğum belli değil bi saatim bi saatime uymuyor deli olcam yaa

aynı ben canım sıkıntıdan patlıcam nerdeyse bazen ağlayasım geliyo durup dururken herşeyi kafaya takar oldum sabah hafif bir mide bulantısı şimdi otururken bel ağrısı aynen canım saatim saatime uymuyo artık eee ne yapalım hormonlar:1hug:sositososito

HERKESE BENDENDE ŞİMDİDEN İYİ BAYRAMLAR BAYRAMIN İKİNCİ GÜNÜ GÖRÜŞMEK ÜZERE ŞİMDİDEN KIZLARhihoyyythihoyyythihoyyyt

selam kızlar ben geldim şimdiden herkese mutlu sağlıklı huzur dolu bi bayram diliyorum burda bi yağmur yağıyo sormayın kızlar valla

HERKESE BENDENDE ŞİMDİDEN İYİ BAYRAMLAR BAYRAMIN İKİNCİ GÜNÜ GÖRÜŞMEK ÜZERE ŞİMDİDEN KIZLARhihoyyythihoyyythihoyyyt

selam kızlar ben geldim şimdiden herkese mutlu sağlıklı huzur dolu bi bayram diliyorum burda bi yağmur yağıyo sormayın kızlar valla

sizinde canım bayramınız mübarek olsun kendinizi fazla yormayın bayram diye vede fazla özletmeyin görüşmek dileğimle:1hug:

hamile kıyafeti demişiniz kızlar ben oğlumda 15 gün için almıştım hiç giymedim doğum yapmama yakındı aldım mecburen hep kıyafetlerimi giydim 78 kilo ile hamile kaldım 60 kiloya düştüm ama bebiş maşallah 4 kilo doğdu hiç karnım çıkmadı annneme çekmişim öle diyolar

maşallah canım bende fazla almamaışım 3 haftada 600 grm doktorum iyi dedi ama ben yiyorum yani yemek konusunda sıkıntım yok yaa birde bişey soracağım sizdede tükürük salgısı arttımı ya ağzımın içine birikiyo resmen kaydirigubbakcemile3

hemde nasıl hiç sorma hemde acı acı mahvoluyom zaten o olmasa hiç midem bulanmayacak benim iştahım hiç yok zorlayiyyorum aç kalmadımmı sorun olmuyo ama acıktımmı çok kötü

bende 36 beden bir hamile pantalonu aldım. Şık bi kumaş pantolan (hiç benlik değil kocam istedi) eğer bacaklarım çok şişmezse 9 ay gider o bana. bel kısmı hakikaten rahat oluyormuş. Ben zaten şu an hiçbir kıyafetimi giyemiyorum. Dükkanda bile eşofmanla dolaşıyorum. Bide spor bi pantolon alırsam bütün gebeliğime yeter herhalde:)))

a.s.bütün herkesin bayramı kutlu olsun kızlar bebeklerimizle gecireceğimiz ilk bayramımız bu:)))

seninde canım saolasın rabbim seneye kucağımızda kutlamayı nasip eğlesin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv:

kızla ben işlerimi anca halletdim tatlıydı falan derken,şimdi oturdum.....hepinizin ramazan bayramı mübarek olsun,hepinizi öpüyorum,kendinize çok iyi bakın....bebişlerede iyi bakınnn.....ancak bayramın üçüncü günü görüşürüz artık.....

kızlaaar ben de bayram alışverişindeydim bugün, dükkanı boş bırakmışınız:) kimse yok :)
herkes ayrı telaşta herhalde..

ben de c&a 'yı anlatayım size bari. pek güzel hamile kıyafetleri vardı. özellikle benim gibi halihazırda tosuncuk kıvamında olan hamileler için.. 52 bedene kadar pantalonlar vardı, düşünün yani.
ben de bikaç pantalon aldım, rahat rahat giyerim artık.

sizler de iyisinizdir umarım..

bu bayram hepimiz için güzel geçsin, bebeklerimizle geçirdiğimiz ilk bayramımız hepimize uğur getirsin inşallah..
sevdiklerimizle birlikte ; sağlık, sıhhat, huzur, mutluluk ve bol parayla geçecek nice bayramlara..

öpüyorum hepinizi :)

güle güle giy canım,sende bebişinle güzel bir bayram geçirirsin inşlh,bayram telaşı sardı hepimizi valla kimsecikler yok ortada,özliycez birbirimizi ben nerde bi fırsat bulsam dayanamayıp bakarım kim var kim yok:)))) aslında birbirimizin cicilerinide görsek ne güzel olur dimi???

ruzenin merhaba canım nasılsın*bitti mi bayram hazırlığı*kendine iyi bak canım.iyi bayramlar...

selam canım.hiç kimsecikler kalmadı buralarda.herkesi bir bayram telaşıdır sardı.bende çıkıcam canım sana ve ailene iyi bayramlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…