Merhaba,Hepinizi öpüyorum kızlar.Bayramınız kutlu olsun.Hayırlı geçer inşallah.Bayramda aranızda olmayacağım.Gelince devam inşallahhsositosositosositososito
kızlar napıyorsunuz ben geldimmm kimse yok mu sengözlerimebaksanab
hoşgeldin bitanem:1hug:
hoşbuduk canım nasılsın ayy ben ne iyi ne kötü ne olduğum belli değil bi saatim bi saatime uymuyor deli olcam yaa
HERKESE BENDENDE ŞİMDİDEN İYİ BAYRAMLAR BAYRAMIN İKİNCİ GÜNÜ GÖRÜŞMEK ÜZERE ŞİMDİDEN KIZLARhihoyyythihoyyythihoyyyt
selam kızlar ben geldim şimdiden herkese mutlu sağlıklı huzur dolu bi bayram diliyorum burda bi yağmur yağıyo sormayın kızlar valla
hamile kıyafeti demişiniz kızlar ben oğlumda 15 gün için almıştım hiç giymedim doğum yapmama yakındı aldım mecburen hep kıyafetlerimi giydim 78 kilo ile hamile kaldım 60 kiloya düştüm ama bebiş maşallah 4 kilo doğdu hiç karnım çıkmadı annneme çekmişim öle diyolar
a.s.bütün herkesin bayramı kutlu olsun kızlar bebeklerimizle gecireceğimiz ilk bayramımız bu:)))
güle güle giy canım,sende bebişinle güzel bir bayram geçirirsin inşlh,bayram telaşı sardı hepimizi valla kimsecikler yok ortada,özliycez birbirimizi ben nerde bi fırsat bulsam dayanamayıp bakarım kim var kim yok:)))) aslında birbirimizin cicilerinide görsek ne güzel olur dimi???kızlaaar ben de bayram alışverişindeydim bugün, dükkanı boş bırakmışınız:) kimse yok :)
herkes ayrı telaşta herhalde..
ben de c&a 'yı anlatayım size bari. pek güzel hamile kıyafetleri vardı. özellikle benim gibi halihazırda tosuncuk kıvamında olan hamileler için.. 52 bedene kadar pantalonlar vardı, düşünün yani.
ben de bikaç pantalon aldım, rahat rahat giyerim artık.
sizler de iyisinizdir umarım..
bu bayram hepimiz için güzel geçsin, bebeklerimizle geçirdiğimiz ilk bayramımız hepimize uğur getirsin inşallah..
sevdiklerimizle birlikte ; sağlık, sıhhat, huzur, mutluluk ve bol parayla geçecek nice bayramlara..
öpüyorum hepinizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?