meraba kızlar bişey soracağım az önce duş alırken farkettim sol göğüsümünkenarında bikaçtane kabarcık oluşmuş ama sızlıyo dokununca korktum acaba süt hormonumu yoksa daha erken değilmi yaa sizdede oluyomu dokununca acı
benim dr um uayrdı bunları yaşayacağım konusunda:)) şimdiden mutlaka koruyucu krem veya yağ kullanmaya başlamalısın. Bneim de göğüs uçlarım çıkmaya başladı.
günaydin hanimlar hepiniz ne güzel bayrami doya doya bayram tadinda yasiyorsunuz buralar gurbet ne bayram ne seyran var
günaydın kızlar..
dün o kadar yoruldum ki kelimelerle anlatamam.
sabahtan kayınvalidemlere gittik. evde sürekli yatıp kalkıp uyumaya alışmışım, orda misafir ağırlamak, bulaşık yıkamak, sürekli ayakta durmak öldürdü beni..
akşamüstü de anneme geçtik, ah anacığım iş yaptırtmadı bana tabii.. köşede oturdum ama günün yorgunluğu çıkmadı üstümden valla
12 saat uyumuşum, yeni kalktım şimdi
bugün evdeyim, eşim de işe gitti zaten.
buralarda olanlarınız olursa konuşuruz :)
fazla koşturmaca olmadan, rahat bir bayram geçiriyorsunuzdur umarım
yormayın kendinizi.. kuzularımız istirahat ister :)
merhaba arkadaslar
anca siteye girebildim bugun hepinizin bayrami mubarek olsun
bebisler nasil ,sizler nasilsiniz ?
merhaba canım hoşgeldin:1hug: şükürler olsun iyiyiz canım seninde bayramın mübarek olsun bitanemopuyorumnanaktan
sagol canim benim Şeniz
bebek nasil iyimi,mide bulantilarin falan devam mi tatlim
bu ikili test ne oluyor arkadaslar ?
iyi treyzoşu en son geçen hafta gitmiştik elleri falan oluşmaya başlamıştı bu ayın 30da ikili teste gideceğim canım ikili test çocukta birşey varmı normal gitmeyen onu araştırmak için çocuğun ense kalınlığını ölçüyo doktor birde kan veriyorsun o değerlere göre sana bilgi veriyo bitanem senin doktorun san demedimi canım mide bulantım dün biraz vardı akşam hemen yarttım bende:kedi: bitanem sende devammı ediyo bulantı varmı
etmez mi canim yha ,doktor vomex A verdi onu aliyorum
6 saati dolmaya yakin bulantim ben burdayim diye cingar cikartiyor kaydirigubbakcemile3
valla beni cok büyük hastaneye yollicaklar ordan bakilcak organlari herseyi var mi diye
sanirim bide karnimdan sivi alcaklar bebegin DNAsini
herkes aldirma diye karsi cikiyo ,hadi ögrendin sakat oldugunu aldirabilcekmisin kocaman olmus bebegi diyorlar mafoldumben
o yuzdenn gitmicem hersey Allahtan,kalbimi bozmamaya calisiyorum ama elde degil
merhaba kızlar. hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutlarım. bense hayatımın en kötü bayramını yaşıyorum maalesef. dün sabah saat 11 sularında banyoya koşmamla başladı herşey. annemdeydim, misafirler de vardı. çamaşırımı indirmemle birlikte avuç içi kadar taze kırmızıı kanı gördüm. hemen salona eşimin yanına koştum. anesteziyle alsınlar noolur, genel anesteziyle diye ağladığımı hatırlıyorum. hemen hemşire olan yeengem, abim, eşim ve ben bakırköy yenimahalledeki kadın doğum hastanesine doğru yola çıktık. malum bayramdı ve doktorumuz şehir dışındaydı. her taraf sızlanan karnını tutan kadın dolu olan hastanede acile attım kendimi. erkeklerin girmesi yasaktı. ailenin erkekleri dışarıda beklediler. ve ben malum o çatal denilen koltukta buldum kendimi. bilgili ve malum devlet hastanesinde çalıştığından tecrübeli olan dr bey eldivenini taktı, elini malum bölgeye uzattı ki nolur yapmayın diye kasıldım. o anda vajinal usg aletini gördüm elle tutulan kısmında kan vardı, yerler de kanlıydı. ve yine evet yine vajinal usg yi yaptıramadım. dr uzun uzun baktı. son adet tarihinden emin misin 6 haftalık gözzüküyor dedi. elbette eminim dedim. her neyse 19.41 mm bir keseydi gözüken sadece. usg çıktısının altına yine aynı not: EMBRİYO GÖRÜLMEDİ...raporlar, sorular derken kanamam artarsa ne olacak doktor dedim, geleceksin, mecbur korktuğun şekilde bakacağız ve sonlandıracağız dedi...
işimdi alın dedim, bir hafta sonra kalbini duymamız gerekir duymazsak alacağız dedi. kalp duyma süresini aşmamışız daha...
şimdi ise dünden beri o bir avuç içi dışında kanama yok. şu anda bu bir haftayı yatarak annemde geçiriyorum .eşim gitti. boş bir teselli var geride. belki bebek duruyodur. ama bennim ne durrduğuna ne de bu hamileliği tamamlayacağıma dair umudum yok. kendimi de suçlamıyorum çünkü ben elimden geleni yaptım. ne kendimi yordum, ne de mide bulantısının elverdiğince sağlıklı beslenmedim...herşiey yaradandan ve o yine de bebeğimi ve beni korusun.
ALLAH SİZLERİ DE KORUSUN...
su mubarekk gunde senin icin dua edicem canim
ama bir avuc kan geldiyse doktor nasil bakmaz bebek duruyormu diye ?
belki lekelenme gcecirmissindir dicem ama lekelenmeye dair hic bir bilgim yok
insallah melegin icindedir :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?