canım gözün aydın bitanem rabbim bizede nasip eğlesin inşallah bizde güzel haberler alırız bitanem dua et bizim içinherkesin bayrami mübarek olsun....bizim bebisin ense kalinligi ölcüldü...Rabbime sükürler olsun saglikliymis bebek...8 cm olmus...
çok geçmiş olsun canım sende kendıne ıyı bak umarım ıyı haberlerını alırız senden kalbımız dualarımız senınle canım :Saruboceq:
canım şimdi iyi olduğuna sevindim evet ağlarsa gerçekten analar ağlar onlarda bize kıyamıyo bizde bebişlerimizi düşünüyoruz evet canım benimki tüp bebkle gerçi hep bunlar neden rabbim zamanı geldi verdi aslında canım hepimizin bebişleri kıymetli bitanem senin adınada çok sevindim işte zamanı ve vakti gelmiş demekki tam o ayda gelmiş bebişin ne güzel canım eee artık bebişine harcarsın dediğin gibi o parayıda benim canım 5 sene sonunda şükürler olsun aldım bu güzel haberi hep testlerde tek çizgiyi gördükce o kadar kötü günler yaşadımki anlatamam bitanem ama rabbim dediğim gibi zamanı gelince hiç bir annenin kollarını boş bırakmıyo sabretmek lazım canım onu çok iyi anladım bitanem rabbim insanı ya parayla ya evlatla ölçermiş sabrını o yüzden sabretmek lazımdı şükürler olsun rabbim hepimizin evladını sağsağlim kucağımıza almayı nasip eğler inşallah canım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::1hug:
herkesin bayrami mübarek olsun....bizim bebisin ense kalinligi ölcüldü...Rabbime sükürler olsun saglikliymis bebek...8 cm olmus...
canım gözün aydın bitanem rabbim bizede nasip eğlesin inşallah bizde güzel haberler alırız bitanem dua et bizim için
meraba canım nasılsın nasıl gidiyo mbayram telaşı:1hug:
herkesin bayrami mübarek olsun....bizim bebisin ense kalinligi ölcüldü...Rabbime sükürler olsun saglikliymis bebek...8 cm olmus...
canım.. ben yoruldum diye oflayıp pofluyorum ama insan uzakta olunca bu telaşları da özlüyordur herhalde..
Allah yardımcın olsun.. gurbet zor tabii ama bebişin doğunca kendi geleneklerinizi kendi düzeninizi kurarsınız orada da :)
insanın ailesi yanında olduktan sonra ona her gün bayram..
iyi treyzoşu en son geçen hafta gitmiştik elleri falan oluşmaya başlamıştı bu ayın 30da ikili teste gideceğim canım ikili test çocukta birşey varmı normal gitmeyen onu araştırmak için çocuğun ense kalınlığını ölçüyo doktor birde kan veriyorsun o değerlere göre sana bilgi veriyo bitanem senin doktorun san demedimi canım mide bulantım dün biraz vardı akşam hemen yarttım bende:kedi: bitanem sende devammı ediyo bulantı varmı
etmez mi canim yha ,doktor vomex A verdi onu aliyorum
6 saati dolmaya yakin bulantim ben burdayim diye cingar cikartiyor kaydirigubbakcemile3
valla beni cok büyük hastaneye yollicaklar ordan bakilcak organlari herseyi var mi diye
sanirim bide karnimdan sivi alcaklar bebegin DNAsini
herkes aldirma diye karsi cikiyo ,hadi ögrendin sakat oldugunu aldirabilcekmisin kocaman olmus bebegi diyorlar mafoldumben
o yuzdenn gitmicem hersey Allahtan,kalbimi bozmamaya calisiyorum ama elde degil
merhaba kızlar. hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutlarım. bense hayatımın en kötü bayramını yaşıyorum maalesef. dün sabah saat 11 sularında banyoya koşmamla başladı herşey. annemdeydim, misafirler de vardı. çamaşırımı indirmemle birlikte avuç içi kadar taze kırmızıı kanı gördüm. hemen salona eşimin yanına koştum. anesteziyle alsınlar noolur, genel anesteziyle diye ağladığımı hatırlıyorum. hemen hemşire olan yeengem, abim, eşim ve ben bakırköy yenimahalledeki kadın doğum hastanesine doğru yola çıktık. malum bayramdı ve doktorumuz şehir dışındaydı. her taraf sızlanan karnını tutan kadın dolu olan hastanede acile attım kendimi. erkeklerin girmesi yasaktı. ailenin erkekleri dışarıda beklediler. ve ben malum o çatal denilen koltukta buldum kendimi. bilgili ve malum devlet hastanesinde çalıştığından tecrübeli olan dr bey eldivenini taktı, elini malum bölgeye uzattı ki nolur yapmayın diye kasıldım. o anda vajinal usg aletini gördüm elle tutulan kısmında kan vardı, yerler de kanlıydı. ve yine evet yine vajinal usg yi yaptıramadım. dr uzun uzun baktı. son adet tarihinden emin misin 6 haftalık gözzüküyor dedi. elbette eminim dedim. her neyse 19.41 mm bir keseydi gözüken sadece. usg çıktısının altına yine aynı not: EMBRİYO GÖRÜLMEDİ...raporlar, sorular derken kanamam artarsa ne olacak doktor dedim, geleceksin, mecbur korktuğun şekilde bakacağız ve sonlandıracağız dedi...
işimdi alın dedim, bir hafta sonra kalbini duymamız gerekir duymazsak alacağız dedi. kalp duyma süresini aşmamışız daha...
şimdi ise dünden beri o bir avuç içi dışında kanama yok. şu anda bu bir haftayı yatarak annemde geçiriyorum .eşim gitti. boş bir teselli var geride. belki bebek duruyodur. ama bennim ne durrduğuna ne de bu hamileliği tamamlayacağıma dair umudum yok. kendimi de suçlamıyorum çünkü ben elimden geleni yaptım. ne kendimi yordum, ne de mide bulantısının elverdiğince sağlıklı beslenmedim...herşiey yaradandan ve o yine de bebeğimi ve beni korusun.
ALLAH SİZLERİ DE KORUSUN...
kızlar şimdi ben ekim 12 sinde gidicem dr.a yani 3 aylık olunca o zaman hangi testleri yapar??
canım ikili test 11.14 hafta arası yapılan bebekteki gelişim hakkında bilgi veren bir test ultrasyonda ölçüm yapılarak ve doktorum senden bazı kan testleri isteyerek yapılıyo canım doktorunmu verdi o tarihte gel diye yoksa senmi o tarihte gideceksin canım
yok canım dr dedi en son 7 eylülde gittim 5 hafta sonrasına 12 ekime gün verdi ondan önce gelmene gerek yok dedi on zamanda tam 3 aylık oluyo
merhaba bayanlar nasılsınız bebişimle ben çok iyiyim herşey güzel gidiyor çok saglıklıyız çok şükür testlerimizde iyi çıktı ultrasona girmeden önce çikolata yedim doktor cinsiyetini gördügünü ama 3 hafta sonra daha net olacagını söyledi %95 erkek dedi eşimdeki o mutlulugu bi görseydiniz özel muaynehanesine gitmiştim doktorumun bayram hediyesi verdi bana :) bide çarşamba günü tekrar gel dedi bakalım ne için çagırdı yavrumun doktor teyzesi bişide sölemedi sizin bebişleriniz nasıl bayramınız nasıl geçiyor?
merhaba bayanlar nasılsınız bebişimle ben çok iyiyim herşey güzel gidiyor çok saglıklıyız çok şükür testlerimizde iyi çıktı ultrasona girmeden önce çikolata yedim doktor cinsiyetini gördügünü ama 3 hafta sonra daha net olacagını söyledi %95 erkek dedi eşimdeki o mutlulugu bi görseydiniz özel muaynehanesine gitmiştim doktorumun bayram hediyesi verdi bana :) bide çarşamba günü tekrar gel dedi bakalım ne için çagırdı yavrumun doktor teyzesi bişide sölemedi sizin bebişleriniz nasıl bayramınız nasıl geçiyor?
günaydın kızlar bazı markalar poromosyon hediyesi veriyormuş haberiniz varmı milupa ve huggies diye yazmış bir arkadaşımız ama ben baktım huggies böyle birşey yok diyor bende milupanın sitesine üye oldum aranızda bu konuda bilgisi olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?