2010 Nisan Anneleri

herkesin bayrami mübarek olsun....bizim bebisin ense kalinligi ölcüldü...Rabbime sükürler olsun saglikliymis bebek...8 cm olmus...
canım gözün aydın bitanem rabbim bizede nasip eğlesin inşallah bizde güzel haberler alırız bitanem dua et bizim için
çok geçmiş olsun canım sende kendıne ıyı bak umarım ıyı haberlerını alırız senden kalbımız dualarımız senınle canım :Saruboceq:

meraba canım nasılsın nasıl gidiyo mbayram telaşı:1hug:

canım.. uyudum uyandım böyle rötarlı yazıyorum işte :)
ben de 2 sene içinde sayısız gebelik testi yapıp tek çizgiyi gördüm.. çevremdekiler suratımın asıklığından regl olduğumu anlar hale geldiler..
isteyip de sahip olamamak çok zormuş gerçekten.. hele siz bizden de uzun süre uğraşmışsınız.. ama sonunda Allah'ım verdi hediyelerimizi çok şükür, daha fazla bekletmedi..

eh, şimdi bize düşen de bol bol dua etmek :) hayırlısıyla, sağlıkla, sıhhatle doğsunlar da hayatlarımızı şenlendirsinler diye :)

canım gözün aydın bitanem rabbim bizede nasip eğlesin inşallah bizde güzel haberler alırız bitanem dua et bizim için

meraba canım nasılsın nasıl gidiyo mbayram telaşı:1hug:

selam canım vallahi benim bayram kısa sürdü bir gün bugun yıne calıştım sinifsinif:

haklisin canim insallah Allah o günleride nasip eder sevgiyle kal tatlim

selam öncelikle hangi ülkedesiniz??
bu ikili testi hastanede yapiyorlar dimi ?? fiyati nekadar ??
sundan soruyorum benimde ayin 30 da kontrolum var ve bu testi yaptirip yaptirmayacagimi
o ggün söylemem gerekiyor ama ben kararsizim
arkadasin dedigi gibi aldirmayi kesinlikle düsünmüyorum zaten
ama yinede yaptirsamda kendimi ona göremi hazirlasam diyede düsünmüyor degilim
saglicala kalin

canim biz nekadar icini ferah tut desekte sen o bir haftayi eminim iple cekiyorsundur
ama canim kir su korkunu ve vajinal baktir
inanki öyle daha iyi görebiliyor doktorlar herseyi
bebeklerimiz icin mecburen katlanmaliyiz
gecmis olsun canim dualarim seninle

kızlar şimdi ben ekim 12 sinde gidicem dr.a yani 3 aylık olunca o zaman hangi testleri yapar??

canım ikili test 11.14 hafta arası yapılan bebekteki gelişim hakkında bilgi veren bir test ultrasyonda ölçüm yapılarak ve doktorum senden bazı kan testleri isteyerek yapılıyo canım doktorunmu verdi o tarihte gel diye yoksa senmi o tarihte gideceksin canım

yok canım dr dedi en son 7 eylülde gittim 5 hafta sonrasına 12 ekime gün verdi ondan önce gelmene gerek yok dedi on zamanda tam 3 aylık oluyo

yok canım dr dedi en son 7 eylülde gittim 5 hafta sonrasına 12 ekime gün verdi ondan önce gelmene gerek yok dedi on zamanda tam 3 aylık oluyo

o zaman yapıcaktır canım ikili test için gün vermiş bence sana inşallah güzel sonuçlar alırız bende ayın ya 30da ya da 1de gideceğim rabbim yüzümüzü güldürür inşallahopuyorumnanaktan

merhaba bayanlar nasılsınız bebişimle ben çok iyiyim herşey güzel gidiyor çok saglıklıyız çok şükür testlerimizde iyi çıktı ultrasona girmeden önce çikolata yedim doktor cinsiyetini gördügünü ama 3 hafta sonra daha net olacagını söyledi %95 erkek dedi eşimdeki o mutlulugu bi görseydiniz özel muaynehanesine gitmiştim doktorumun bayram hediyesi verdi bana :) bide çarşamba günü tekrar gel dedi bakalım ne için çagırdı yavrumun doktor teyzesi bişide sölemedi sizin bebişleriniz nasıl bayramınız nasıl geçiyor?

günaydın canım
iyi haberler almana çok sevindim :)
böyle bizden bikaç hafta ileride olanların güzel test sonuçlarını, yavaş yavaş belli olan cinsiyetlerini görünce inanılmaz mutlu oluyorum :)

demek büyük ihtimalle oğlunuz olacak ha :) tam bayram hediyesi olmuş size..Allah sağlıkla sıhhatle tamamına erdirsin..

ben de 20 gün sonra gidicem ikili test için, şimdiden heyecanlanmaya başladım acaba benimkinin de cinsiyeti belli olur mu diye :)

günaydın güzel haberler almana sevındım hayırlısı olsun cınsıyetı ıcınde

kızlar merhaba. ramazan bayramınız mübarek olsun. allah tekrarını bebeklerimizle nasip etsin inşallah.
bayadır girememedim siteye. cinsiyetleri belli olanlar bile varmış çok sevindim allahım hayırlı ve ömürlü versin cümlemize. hepinizi çok öpüyorum kendinize ve bebişlere ii bakın

günaydın kızlar bazı markalar poromosyon hediyesi veriyormuş haberiniz varmı milupa ve huggies diye yazmış bir arkadaşımız ama ben baktım huggies böyle birşey yok diyor bende milupanın sitesine üye oldum aranızda bu konuda bilgisi olan varmı

evet milUPA gönderiyor. 2 bez, ıslak mendil birde pişik kremi tek kullanımlık tabi bunlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…