2010 Nisan Anneleri

canım geçmiş olsun,akıntı kahverengi ise korkulacak bişey değil diye biliyorum.bi kaç arkadaşında olmuştu burda sanırım,sen ilacını iç,kendine dikkat et ve bol bol dua et.
nazda sormuş ama kalp atışını duydunuzmu ya da gördünüz mü?karından mı bakıldı?

hosgeldın canım benımkı tup bebekle oldu ama tup bebekle oldugunu kımse bılmıyor benım aılemden baska ama hamıle oldugumu herkese soyledık

selam naz....senle aynıyız benimde 25de kontrolüm var.5 haft.1günlügüm.bende gitmeyi düşünüyodum.sen çogul olabilir demişsin.kan degerlerini sorabilirmiyim..ayrıca benimde tüp bebek...

kalp atısı ıcın daha erken degil mi kızlar 15 gun sonra dınlerız dedi... inş birsey olmaz kızlar ya cok dua ediyorum..

selam naz....senle aynıyız benimde 25de kontrolüm var.5 haft.1günlügüm.bende gitmeyi düşünüyodum.sen çogul olabilir demişsin.kan degerlerini sorabilirmiyim..ayrıca benimde tüp bebek...

merhaba canım benım 8.gun 111
13.gun 562 çıktı 5+1 de gıttım tek kese gorundu mınıcıktı

bana bir falcı ikiz demişti, esimde de ben de de ikiz var doktora ısrarla ikiz mi diyorum yoo diyor hem hcg degerinden hem de tek kese goruldu :)) diyemiyorsun ki adama falcı oyle dedi diye :)) saka gibiyiz yaa acaba sonradan belirebiliyor mu ikinci kese ?

canım hayırlı olsun bakalım bebişin .bildiğim kadarıyla ikiz gebelikler eğer tek yumurta ikizi ise 7.haftaya kadar bölünebiliyor .ama eğer tüp bebekse böyle bir ihtimal olamaz allahtan hayırlısı canım .biliyormusun bende ikiz olsun çok istedim ama hayırlısı işte doktor bizdede tek kese gördü sağlıklı sihhatli olsun hayırlısı ile başka bişey dilemiyorum artık hepimeze allah yardım etsin :CüvCüv:

evet canım 2 hafta sonran bıle cıkan varmıs hakkımızda hayırlısı olsun

tüp degil dogal neslicim yaa sagolasın. aslında acıkcası ben ikizden biraz korkuyorum yani tekil olması tercihim ama sen madem cok istiyorsan benimki donerse ikize sana yollarım birini :)))))))

tüp degil dogal neslicim yaa sagolasın. aslında acıkcası ben ikizden biraz korkuyorum yani tekil olması tercihim ama sen madem cok istiyorsan benimki donerse ikize sana yollarım birini :)))))))

kaydirigubbakcemile3 pardon canım şaşırmışım.ilahi biz bitanenin hakkından gelelimde hayırlısı ile değilmi .allah hepimizin gönlüne göre versin canım :Saruboceq:Şeniz

kızlar merhabaaaaaaaaaa bende nisan annesi olacağım herkesin hamileliğiği sağlıkla geçer inşallah. allah kucağımıza almayı nasip eder inşallah. sat : 13 temmuz tahmini doğum tarihim 19 nisan

selam kızlar bende geldim mart sonu nsan başı gibi olcak galiba dün test yaptım sonuç pozitif 5 haftalık olması lazım doktorum izinde gelsinde gidecem 4 yaşında bi oğlum var bebek çok istiyo zaten istemeseydi benhamile falan kalmazdım hem hamileliğim hem doğumum hemde sonradan çok çekmiştim korkuyodum inş bu hayırlı olur
rabbim hepimize bebğimizi kucağımıza almayı nasip etsin sağlıklı bi hamilelik vede mutlu bi bebek nasip etsin

selam canım aramıza hoşgeldin... Hayırlısı olsun senin içinde.. sağlıcakla kucağına alman dileğiyle...

Herkese günaydin hayirli sabahlar hanimlar Yeni arkadaslarada Allah hayirli saglikli dogumlar ve bebekler nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…