ben de bebegımı goremedım daha 5+1 de gittim çok mınık bır kese gördü nokta gıbı çok merak edıyorumm
kızlar meb hepinize ben sımdı doktordan geldim. cok sukur kesemiz gorundu ama ben 6 -6 sanarken kese 6 haftalıkmıs gec yumurtlama olabilir dedi sasırmadım zaten benim adet donemlerim hıcbırzaman 28 gun olmamıstır hep 33 35 falandı.
ama bugun az az boyle bır ıkı damla cok acık kahverengi akıntım geldi cok canım sıkıldı ya.. doktor da progestan verdi gunde 3 kere kullanmam icin.. inşallah birsey olmaz. benim gibi akıntısı olan var mı ?
hosgeldın canım benımkı tup bebekle oldu ama tup bebekle oldugunu kımse bılmıyor benım aılemden baska ama hamıle oldugumu herkese soyledık
selam naz....senle aynıyız benimde 25de kontrolüm var.5 haft.1günlügüm.bende gitmeyi düşünüyodum.sen çogul olabilir demişsin.kan degerlerini sorabilirmiyim..ayrıca benimde tüp bebek...
kalp atısı ıcın daha erken degil mi kızlar 15 gun sonra dınlerız dedi... inş birsey olmaz kızlar ya cok dua ediyorum..
bol bol dua et canım ALLAHIM KORUSUN YAVRULARIMIZI
bana bir falcı ikiz demişti, esimde de ben de de ikiz var doktora ısrarla ikiz mi diyorum yoo diyor hem hcg degerinden hem de tek kese goruldu :)) diyemiyorsun ki adama falcı oyle dedi diye :)) saka gibiyiz yaa acaba sonradan belirebiliyor mu ikinci kese ?
bana bir falcı ikiz demişti, esimde de ben de de ikiz var doktora ısrarla ikiz mi diyorum yoo diyor hem hcg degerinden hem de tek kese goruldu :)) diyemiyorsun ki adama falcı oyle dedi diye :)) saka gibiyiz yaa acaba sonradan belirebiliyor mu ikinci kese ?
tüp degil dogal neslicim yaa sagolasın. aslında acıkcası ben ikizden biraz korkuyorum yani tekil olması tercihim ama sen madem cok istiyorsan benimki donerse ikize sana yollarım birini :)))))))
selam kızlar bende geldim mart sonu nsan başı gibi olcak galiba dün test yaptım sonuç pozitif 5 haftalık olması lazım doktorum izinde gelsinde gidecem 4 yaşında bi oğlum var bebek çok istiyo zaten istemeseydi benhamile falan kalmazdım hem hamileliğim hem doğumum hemde sonradan çok çekmiştim korkuyodum inş bu hayırlı olur
rabbim hepimize bebğimizi kucağımıza almayı nasip etsin sağlıklı bi hamilelik vede mutlu bi bebek nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?