günaydın nisan anneleri ve cici bebişleria.s.
günaydın nisan anneleri ve cici bebişleria.s.
Günaydın kızlarr
Tşkler kızlar nasılsınız? ben facebokk taki farmville oyununa çok kötü takıldım kafamı kaldıramıyorum
benim arkadaşımda çok felaket oynuyo güzel bir oyun ama oynamadım sadece izlemiştim domates falan ekiyodu mısır toplanıyo o tarz bişeydi sanırımTşkler kızlar nasılsınız? ben facebokk taki farmville oyununa çok kötü takıldım kafamı kaldıramıyorum
Günaydın güzel nisan anneleri ve bebekleri:CüvCüv:a.s.
:)) banada ablam öğretti çok zevkli ama acayip sarıyo:uhm:
günaydın herkese. bi ben o oyundan hiçbişey anlamadım yaaa((
:uhm:
Günaydın güzel nisan anneleri ve bebekleri:CüvCüv:a.s.
benim arkadaşımda çok felaket oynuyo güzel bir oyun ama oynamadım sadece izlemiştim domates falan ekiyodu mısır toplanıyo o tarz bişeydi sanırımewet çiftçi oldum ben:))) doğal beslenicem artık :roflol:
benim arkadaşımda çok felaket oynuyo güzel bir oyun ama oynamadım sadece izlemiştim domates falan ekiyodu mısır toplanıyo o tarz bişeydi sanırım
günaydın nisan annelerinin şeker annesi hoşgeldina.s.
Bugün jnaz dr gitti ense kalınlığı ve 2'li test için inşallah güzel haberlerle döner.
:)) banada ablam öğretti çok zevkli ama acayip sarıyo
Günaydın hoşgeldin yosuncuma.s.
sizinle beni çok üzün bir durumu paylaşıcam kızlar.. benim saçlarımda çok beyaz var hamilelikten dolayı boyayamıyorumda şuan bi 5cm kadar çıktı çok canım sıkıldı ya saçlarımı öle görünce:sinifsinif:
Dokuz ay sonunda nenelere dönerim artık...
doğumdan sonrada emzirme döneminde saç boyamak sakıncalı bilgisi olan varmı.. Ben hastane çıkışı ewe gelmeden kuaföre gitmeyi planlıyorumdakafamçokkarıştı
günaydın kızlarrrropuyorumnanaktan
Biliyorumda ilk trimestirden sonra da boyamak sakıncalı değilmi?? boyayacakmısın sen 3 aydan sonra?:uhm:Aynı dertten bende muzdaribim canım.Malesef doktorlar özellikle ilk trimestirde boyamayın diyorlar.
günaydın kızlarrrropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?