2010 Nisan Anneleri

Tşkler kızlar nasılsınız? ben facebokk taki farmville oyununa çok kötü takıldım kafamı kaldıramıyorum
benim arkadaşımda çok felaket oynuyo güzel bir oyun ama oynamadım sadece izlemiştim domates falan ekiyodu mısır toplanıyo o tarz bişeydi sanırım
Günaydın güzel nisan anneleri ve bebekleri:CüvCüv:a.s.

günaydın nisan annelerinin şeker annesi hoşgeldina.s.

hoşbuldum canım teşekkürler.Bugün jnaz dr gitti ense kalınlığı ve 2'li test için inşallah güzel haberlerle döner.

sizinle beni çok üzün bir durumu paylaşıcam kızlar.. benim saçlarımda çok beyaz var hamilelikten dolayı boyayamıyorumda şuan bi 5cm kadar çıktı çok canım sıkıldı ya saçlarımı öle görünce:sinifsinif:
Dokuz ay sonunda nenelere dönerim artık...
doğumdan sonrada emzirme döneminde saç boyamak sakıncalı bilgisi olan varmı.. Ben hastane çıkışı ewe gelmeden kuaföre gitmeyi planlıyorumdakafamçokkarıştı

Aynı dertten bende muzdaribim canım.Malesef doktorlar özellikle ilk trimestirde boyamayın diyorlar.

günaydın kızlar :)

ay bu saç meselesini ben de yazacaktım..
bizim ailede ırsi, benim 17 yaşımda başladı saçlarım beyazlamaya... son aylarda o kadar çoğalmıştı ki artık boyatma zamanım geldi de geçiyor diye düşünmeye başlamıştım.. kiiiii, tam o haftada aldım hamilelik haberimi :)
şu 7 ay içinde iyice beyazlar haminine gibi girerim doğuma artık :)

ay bi de batıl inanç var ya hamileyken saç da kesilmez diye, ay ben herhalde dünyanın en gudik saç kesimiyle yakalandım hamileliğe :)
ahah ibiş gibi olcam doğumda. yamuk saç kesimim ve beyazlarımla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…