insallah canim bitirirsin okulunu
ayyy bende bu yil kazandim ve baslicam 4 yilliga ,Allah yardimcimiz olsun :Saruboceq:
canım inşallah hayırlısıyla bitirirsin bende artık atanırım inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
Slm kızlar, burada sizlerin yazdıklarına bakmak iyi oluyor. Neler oluyor hamişler dünyasında bilgileniyorum.
Bende ders çalışmak zorundayım. İns bebişim uğurlu gelir ve tezimi bitiririm. Ne olur banada dualarınızı eksik etmeyin hamilelerin duaları kabul olurmuş, çok emek verdim.
Bütün herkese sorunsuz, rahat hamilelikler.
ben tutamadım canım.Başlarda biraz tuttum oruç sonra doktorum müsade etmedi.Sonra kaza ederiz inşallah.aramiza yeni katilan nisan annelerine kucak dolusu sevgiler ,hosgeldiniz Şeniz
merhaba kizlar ,bayram yorgunlugunu uzerinizden atamadiniz sanirim
ramazanda oruc tutan oldu mu aranizda ?
bu arada ne yemek yapabiliyorum ne de ev isi mafoldumben
acliktan ölcem kanimca akannehir
bugun sosyal haklarim icin bir yere basvurdum ,sanirim yanima yardimci hemsire tayin edilcek
kimsem yok ki burda bana yardim etsinler :gitme:
iyi akşamlar arkadaşlar
bugün pek keyfim yok o yüzden girmiyorum
yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler
yarın doktora gideceğiz ikili test için hayırlı haberlerle gelirim inşallah
En kısa zamanda olur inşallah ataman canım.canım inşallah hayırlısıyla bitirirsin bende artık atanırım inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
Benim ilk çocuğum 1.950 gram doğmuştu.Hayırlısı Allahtan.kızlar şimdi haber okuyodum.endonezyada bir kadın sezaryenle 8kilo 700 gram ağırlığında bir bebek dünyaya geirmiş.bebek sürekli ağlıyormuş ve açmış.acaba bizim bebekler nasıl olur*
bende atanmak istiyorum.oku oku iş yok.herkes her yıl bu yıl ne yaptın diye sormasından bıktım
İnşallah hayırlısıyla bitirirsin canım.
iyi akşamlar arkadaşlar
Çok teşekkürler canım. Bu gidişle zor gibi inanılmaz üşüyorum battaniye altında bilgisayarı göbeğimden uzakta tutmaya çalışarak. Hamilelikte üşüme krizi geçiyorum.
inşallah canım artık bitsin bu ücretli çilem gerçi bu sene yapmayacağım bebişime zaman ayırdım hem böylelikle derste çalışırız beraber evde bebişimle ona şimdiden ingilizceyi öğretim barikaydirigubbakcemile3Canım ins atarırsın biran önce. Bende öğretmenim 5 yılıma girdim. İns en kısa zamanda atarsın bebişin sana uğurlu gelir.
aynı sorulardan bende bıktım artık bebek olmaz niye yok okulu kazananmazsın neden kazanamadın canım sorular bitmez vallakaydirigubbakcemile2bende atanmak istiyorum.oku oku iş yok.herkes her yıl bu yıl ne yaptın diye sormasından bıktım
canım en kısa zamanda atanırsın sende inşallah canım:Saruboceq:valla bende öğretmenliği bu sene bitirdim ismekte çalışıom bakalım bu sene galiba istifa edicem ingilizce özel ders isteyen olursa çevrenizde uygun fiyata özel ders veriyorum...malum bebişle işe gidip gelmek zor olacak galiba
selam kizlar gerci kimse kalmamis ama
ZEYRAcim cok sagol bilgilendirrsen sevinirim ama gerci sennle biriz herhalde benimde ayin 30 da doktor randevum var bakalim hayirlisi
ZEHIR ben 5 gün tutabildim malesef oda basindaydi ve trdeydim tatilde yani
sususluga dayanamadim ve malesef birakmak zorunda kaldim
Bende çok üşüyorum ya. geceleri 2 battaniye yetmiyor. Ki demir hapı kullanıyorum. Dr a giden biri sorsun lütfen benim daha 3 haftam var. Yakındaki kliniğe gidelim bi baktıralım dedim eşime izin vermiyor. Beklemeliyiz dr un verdiği randevuyu diyor. ama ben çok merak ediyorum kuzumu
iyi akşamlar arkadaşlar
canım inşallah hayırlısıyla bitirirsin bende artık atanırım inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
evet yha bende hürriyette okudum bugunkızlar şimdi haber okuyodum.endonezyada bir kadın sezaryenle 8kilo 700 gram ağırlığında bir bebek dünyaya geirmiş.bebek sürekli ağlıyormuş ve açmış.acaba bizim bebekler nasıl olur*
ben tutamadım canım.Başlarda biraz tuttum oruç sonra doktorum müsade etmedi.Sonra kaza ederiz inşallah.
ZEHIR ben 5 gün tutabildim malesef oda basindaydi ve trdeydim tatilde yani
sususluga dayanamadim ve malesef birakmak zorunda kaldim
inşallah canımyaaacanım inşallah güzel haberlerle gelirsin bitanem bu arada listeyi bana yap demişsin bitanem listemiz senin eline çok yakışıyo senden bekliyoruz bitanemopuyorumnanaktan:1hug:
iyi geceler kızlar
bi bakayım ikili teste dedim ama netteki bilgilere göre tam güvenilirliğide yokmuş ve insan faktörü çok önemliymiş iki ayrı doktor iki farklı sonuç çıkarabilir diyor olmazsa yarın doktoruma da bi danışırım
inşallah canımyaaa
hadi kandırdın yine benikaydirigubbakcemile5
bu arada bende çok üşüyorum kızlar ayaklarım burnum buz gibi
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 canım benim dediğim gibi senin eline yakışıyor liste yerimseniben bu arada yarın güzel haberlerle gel canım inşallah zaten ikili test iyi çıkınca üçlüye gerek yok diyolar insan ayrı bir stres yaşıyo yaa bu testlerden dolayı inan doktorun ağzına bakıyosun ne diyecek acaba diye rabbim inşallah yüzümüzü güldürür canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?