günaydın canım.Hoşgeldin.
sizinle beni çok üzün bir durumu paylaşıcam kızlar.. benim saçlarımda çok beyaz var hamilelikten dolayı boyayamıyorumda şuan bi 5cm kadar çıktı çok canım sıkıldı ya saçlarımı öle görünce:sinifsinif:
Dokuz ay sonunda nenelere dönerim artık...
doğumdan sonrada emzirme döneminde saç boyamak sakıncalı bilgisi olan varmı.. Ben hastane çıkışı ewe gelmeden kuaföre gitmeyi planlıyorumdakafamçokkarıştı
günaydın kızlar :)
ay bu saç meselesini ben de yazacaktım..
bizim ailede ırsi, benim 17 yaşımda başladı saçlarım beyazlamaya... son aylarda o kadar çoğalmıştı ki artık boyatma zamanım geldi de geçiyor diye düşünmeye başlamıştım.. kiiiii, tam o haftada aldım hamilelik haberimi :)
şu 7 ay içinde iyice beyazlar haminine gibi girerim doğuma artık :)
ay bi de batıl inanç var ya hamileyken saç da kesilmez diye, ay ben herhalde dünyanın en gudik saç kesimiyle yakalandım hamileliğe :)
ahah ibiş gibi olcam doğumda. yamuk saç kesimim ve beyazlarımla..
günaydın kızlar :)
ay bu saç meselesini ben de yazacaktım..
bizim ailede ırsi, benim 17 yaşımda başladı saçlarım beyazlamaya... son aylarda o kadar çoğalmıştı ki artık boyatma zamanım geldi de geçiyor diye düşünmeye başlamıştım.. kiiiii, tam o haftada aldım hamilelik haberimi :)
şu 7 ay içinde iyice beyazlar haminine gibi girerim doğuma artık :)
ay bi de batıl inanç var ya hamileyken saç da kesilmez diye, ay ben herhalde dünyanın en gudik saç kesimiyle yakalandım hamileliğe :)
ahah ibiş gibi olcam doğumda. yamuk saç kesimim ve beyazlarımla..
Biliyorumda ilk trimestirden sonra da boyamak sakıncalı değilmi?? boyayacakmısın sen 3 aydan sonra?:uhm:
günaydın hoşgeldin a.s.
Canım benim bir komşumunda öyle olmuştu Hamileliğinde SAÇBANDI takmıştı baya işe yaramıştı. a.s
Doktorlar izin veriyor ama ben boyamam heralde.Ya da o anki psikolojime bakar.Kendimi çok kötü hissedersem boyarım.
Kızlar kahvaltıda ne içiyorsunuz? Çaydan tiksinmeye başladım(iyi de oldu sakıncalı zaten) . Süt te gaz yapyor hatta onu da sevmemeye başladım... Kahvaltı edince midem başlıyor yanmaya...
Ama sabahları kahvaltıdan önce 1 elma yiyorum o iyi geliyor doymuyorum ama işte onunla da...
ay ben aslında hayatta inanmazdım böyle şeylere, hamilelikte saç kesilse ne olacak yani, ne alaka?
ama işte bi tuhaf oldum :) ben korkarım kestiremem herhalde..
arkalar kısa, önler uzun, ortalar beyaz, böyle şahane bi saç kesimiyle takılıcam bikaç ay mecbur :)
amaan napalım, Allah başka dert vermesin be kızlar.. kuzularımız doğsun, istediğimiz gibi oynarız saçlarımızla :)
oyyy, hatta kız olurlarsa, onların da saçlarıyla oynarız yaa
böyle tokalar falan takarız :)
benimki kız olursa deliricem herhalde.. barbie bebekle oynar gibi oynarım onunla vallahi :)
siz de düşünüyor musunuz böyle şeyler :)
ben şimdiden hayaller kuruyorum valla
iyi olmaya çalışıyorum.Hafif faranjit olmuşum biraz boğazım ağrıyor.hoşbuldukk,nasılsınız annişler ne var ne yok,aşermeleriniz ne durumdaartık ben tam sakinleştim dediğim anda canım olmadık seyler istedi akşam Allahtan yaparken tiksinmiyorum,bide öle olsam yanmıştım....
Kızlar kahvaltıda ne içiyorsunuz? Çaydan tiksinmeye başladım(iyi de oldu sakıncalı zaten) . Süt te gaz yapyor hatta onu da sevmemeye başladım... Kahvaltı edince midem başlıyor yanmaya...
Ama sabahları kahvaltıdan önce 1 elma yiyorum o iyi geliyor doymuyorum ama işte onunla da...
doktor baya diyorsa...... benimde aklımı çeldin şimdi nene gibi doğuma gireceğime son aya yakın boyasak fena olmaz yani... Dediğin gibi o anki ruh hali önemli olan ani bi kararla bende deneyebilirim ama annem geldi aklıma saçları kazıtır vala benimkötükedihüso
ben taze portakal suyuna dadandım bu ara.
sanırım ilk aşermemi yaşıyorum. :) canım acayip çekiyor
eşim taze taze sıkıyor sabahları, ben de hüpletiyorum kahvaltıda :)
ama arada çay da içiyorum, ne kadarı sakıncalıdır acaba?
benim de saçlar berbat hatda röfle olduğu için bir kısmı sarı bir kısmı siyah iğrençççç;ama benim tek avantajım var kızlar kapalı olmam,oyuzden sorun etmiyorum,aynayada çok bakmazsam eğer unutuyorum bile,eşime de idare etcen valla dedim görüntü kötü ama bebişler için herşeye değer bence,bende içimden hep kız diye geçiyorum,hatda cevremdeki herkez benimle hemfikir,bebişim içime doğdu sanki ne olursa olsun sağlıklı olsunda,ama bende senin gibi düşünüyorum canım ya eğer bir kızım olursa yandı yavrucak,anasına eğlence çıktı......
Kahve kadar olmasada zararlı listesinde hamişler için çay.Abartmamak ve açık olmak
şartıyla içilebilir.
iyi olmaya çalışıyorum.Hafif faranjit olmuşum biraz boğazım ağrıyor.
Ben çayı çok severim.Vazgeçemedim ama azalttım.Sütü sabah ilk kalktığımda içiyorum.elma ne kadar besleyici olabilirki canım.Protein alman lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?