2010 Nisan Anneleri

günaydın canım.Hoşgeldin.

hoşbuldukk,nasılsınız annişler ne var ne yok,aşermeleriniz ne durumdaartık ben tam sakinleştim dediğim anda canım olmadık seyler istedi akşam Allahtan yaparken tiksinmiyorum,bide öle olsam yanmıştım....

Canım benim bir komşumunda öyle olmuştu Hamileliğinde SAÇBANDI takmıştı baya işe yaramıştı. a.s

Günaydın hoşgeldin canım.Aslında batıl inanç diyoruz yinede vazgeçmiyoruz.kaydirigubbakcemile3

off sorma hamile kaldığıma sadece bunun için sıkıldım diyebilirim... Saç kestirmeyi kafama takmıyorum açıkcası tamamen batıl inanç bi çok arkadaşım hamileyken saç kestirdi.. Ben uzun saç kullandığım için yine arada uçlarını düzelttiririm ama bembayaz saçların dibi neki ucu ne olsun-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
Tam haminne gibi olacağız vala:dilcikar::dilcikar:

Kızlar kahvaltıda ne içiyorsunuz? Çaydan tiksinmeye başladım(iyi de oldu sakıncalı zaten) . Süt te gaz yapyor hatta onu da sevmemeye başladım... Kahvaltı edince midem başlıyor yanmaya...

Ama sabahları kahvaltıdan önce 1 elma yiyorum o iyi geliyor doymuyorum ama işte onunla da...

Canım benim bir komşumunda öyle olmuştu Hamileliğinde SAÇBANDI takmıştı baya işe yaramıştı. a.s

Bende uykusuz bi iki geceden sonra onu akıl ettim ama yinede içime sinmiyor işte dediğin gibi takacağız saç bandını başka çare yok.. Bari kırmızı alayım loğusaların kafasına takılırya kırmızı kurdela:sinifsinif:

emzirirken sakıncalımı saç boyamak acaba doktora sormak lazım:uhm:

ay ben aslında hayatta inanmazdım böyle şeylere, hamilelikte saç kesilse ne olacak yani, ne alaka?
ama işte bi tuhaf oldum :) ben korkarım kestiremem herhalde..
arkalar kısa, önler uzun, ortalar beyaz, böyle şahane bi saç kesimiyle takılıcam bikaç ay mecbur :)

amaan napalım, Allah başka dert vermesin be kızlar.. kuzularımız doğsun, istediğimiz gibi oynarız saçlarımızla :)
oyyy, hatta kız olurlarsa, onların da saçlarıyla oynarız yaa
böyle tokalar falan takarız :)

benimki kız olursa deliricem herhalde.. barbie bebekle oynar gibi oynarım onunla vallahi :)

siz de düşünüyor musunuz böyle şeyler :)
ben şimdiden hayaller kuruyorum valla

Doktorlar izin veriyor ama ben boyamam heralde.Ya da o anki psikolojime bakar.Kendimi çok kötü hissedersem boyarım.

doktor baya diyorsa...... benimde aklımı çeldin şimdi nene gibi doğuma gireceğime son aya yakın boyasak fena olmaz yani... Dediğin gibi o anki ruh hali önemli olan ani bi kararla bende deneyebilirim ama annem geldi aklıma saçları kazıtır vala benimkötükedihüso

ben taze portakal suyuna dadandım bu ara.
sanırım ilk aşermemi yaşıyorum. :) canım acayip çekiyor
eşim taze taze sıkıyor sabahları, ben de hüpletiyorum kahvaltıda :)

ama arada çay da içiyorum, ne kadarı sakıncalıdır acaba?

benim de saçlar berbat hatda röfle olduğu için bir kısmı sarı bir kısmı siyah iğrençççç;ama benim tek avantajım var kızlar kapalı olmam,oyuzden sorun etmiyorum,aynayada çok bakmazsam eğer unutuyorum bile,eşime de idare etcen valla dedim görüntü kötü ama bebişler için herşeye değer bence,bende içimden hep kız diye geçiyorum,hatda cevremdeki herkez benimle hemfikir,bebişim içime doğdu sanki ne olursa olsun sağlıklı olsunda,ama bende senin gibi düşünüyorum canım ya eğer bir kızım olursa yandı yavrucak,anasına eğlence çıktı......

iyi olmaya çalışıyorum.Hafif faranjit olmuşum biraz boğazım ağrıyor.

Ben çayı çok severim.Vazgeçemedim ama azalttım.Sütü sabah ilk kalktığımda içiyorum.elma ne kadar besleyici olabilirki canım.Protein alman lazım.

Bu yaşıma kadar azıma sürmediğim çayı şimdi aklımdan çıkartamıyorum... değil kahvaltıda gün içinde bile demlediğim oluyor.. Eşimde çay hiç içmez o kadar canım çekiyorki anlatamam bilmem ne olcak...

Annedende korkarmışız.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kahve kadar olmasada zararlı listesinde hamişler için çay.Abartmamak ve açık olmak şartıyla içilebilir.

:) ay ben de aynı cümleyi kurdum geçen gün bir arkadaşıma valla :)
kız olursa eğlence olacak bana :)

oyy.. hayırlısıyla gelsinler de inşallah :)

saçımızla başımızla ilgileniriz sonra :)

Bende içsemde çok açık içiyorum çayı kansızlık yapmasın diye hanımlar zaten demir eksikliği yaşamamamız lazım. Peynir falan seviyorum Allahtan...
elmayı da midemi bastırsın diye yiyorum. Sabah namaza kalkınca bile midem bulanıyor:sinifsinif: hemen azıma bişi atıyorum.

günaydın bayanlar hepinize bakıyorum bugun erkencı herkes hamılelık uykuları gıttı heralde fisfisfis saçlarımızmı konumuz benımde ucları hepsı kırık napsam bılmıyom kestırılmez denıyor boyaya gelıncede ben ben hamılelıgımız ogrenmeden ıkı hafta oncesı boyatmıştım heralde bısey olmaz dımı kızlar bılmıyodum daha netıcede (yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…