2010 Nisan Anneleri

canım benim hoşeldin nerelerdesin sen canım yaa bayram telaşına daldın bizleri unuttunmafoldumben

Hoşbuldum canım.Annemlerdeydim bayramda.Yeni bugün eve geldim gündüzde mesaideydim.
Unuturmuyum aşkolsun.zemuszemus.Nasılsın?

Hoşbuldum canım.Annemlerdeydim bayramda.Yeni bugün eve geldim gündüzde mesaideydim.
Unuturmuyum aşkolsun.zemuszemus.Nasılsın?

iyilik canım ne olsun ben genelde evdeydim ilk gün yaptık ziyaretlerimizi dünden beridir migren ağrım yine tuttu birde apartmanda boya vardı bugün tiner falan eve doldu kokusu çok korktum bişey olurmu diye canım içime çekmedim ama eve kokusu gelince telaşlandım bişey olmaz inşallah halada az kokusu var evin içinde camlar açık gerçi ama:hulya:

Geçmişler olsun canımKoku pencereler açıksa bişey olmaz.İçini rahat tut.Minikleri Rabbim korur.

46 kg ile hamıle kalmıştım ama 4 kilo olunca ınsan korkuyo daha onumuzde bır suru ay var kımbılır kac kılo olurum dıye senağlama

insallah senden güzel haberler duyarız canım kalbımız senınle:Saruboceq:

tebrikler canım hayırlı ugurlu olsun allah senın ve hepımızın kucagımıza almamıza nasıp eylesın

hosgeldin aramıza allah tamamına erdırsın insallah

kesinlikle bebişler gelınce uyuyamıyacaz ondan heralde delikafadulden

Slm kızlar, burada sizlerin yazdıklarına bakmak iyi oluyor. Neler oluyor hamişler dünyasında bilgileniyorum.
Bende ders çalışmak zorundayım. İns bebişim uğurlu gelir ve tezimi bitiririm. Ne olur banada dualarınızı eksik etmeyin hamilelerin duaları kabul olurmuş, çok emek verdim.
Bütün herkese sorunsuz, rahat hamilelikler.

aramiza yeni katilan nisan annelerine kucak dolusu sevgiler ,hosgeldiniz Şeniz

merhaba kizlar ,bayram yorgunlugunu uzerinizden atamadiniz sanirim

ramazanda oruc tutan oldu mu aranizda ?

bu arada ne yemek yapabiliyorum ne de ev isi mafoldumben

acliktan ölcem kanimca akannehir

bugun sosyal haklarim icin bir yere basvurdum ,sanirim yanima yardimci hemsire tayin edilcek

kimsem yok ki burda bana yardim etsinler :gitme:

insallah canim bitirirsin okulunu

ayyy bende bu yil kazandim ve baslicam 4 yilliga ,Allah yardimcimiz olsun :Saruboceq:

iyi akşamlar arkadaşlar
bugün pek keyfim yok o yüzden girmiyorum
yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler
yarın doktora gideceğiz ikili test için hayırlı haberlerle gelirim inşallah

iyi akşamlar arkadaşlar
bugün pek keyfim yok o yüzden girmiyorum
yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler
yarın doktora gideceğiz ikili test için hayırlı haberlerle gelirim inşallah

canım inşallah güzel haberlerle gelirsin bitanem bu arada listeyi bana yap demişsin bitanem listemiz senin eline çok yakışıyo senden bekliyoruz bitanemopuyorumnanaktan:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…