2010 Nisan Anneleri

kızlar acil cevaplayın nolur büyük tuvaletimi yaparken arka taraftan et parası geldi kanamam yok ama şimdi doktora gitcen ne olabilir sizce

canım sakın stres yapma bitanem bendede hamilelik öncesinde olmuştu basurla alakalı olabilir ama sen yinede doktoruna git sancın falan varmıydı canım kabızlık yaşıyormusun ondan olabilir bitanem

merhaba kızlar dün doktora gittim haftaya cumartesi ikili testimiz var herşey iyi gidiyor ama ben doktora gittiğim zaman herşeyi unutuyorum soracağım soruları tutunda ilaç raporumu almaya kadar hiç birşey aklıma gelmiyor eşimde artık alay etmeye başladı,ben en iyisi bir not defteri alıp doktora gidene kadar aklıma gelen bütün soruları oraya yazayım ne yapaylım başka yolu yok,aranızda unutkanlık yaşayan varmı benim gibi

Kızlar ben dün mustal diye bir marka var onun göğüs için kremi var onu aldım.Birde Musti diye bir parfümü bebek gibi kokuyor.Aslında bebekler için ama ben artık alkollü parfüm kullanmadığım için(midemi bulandırıyor zaten)çok iyi oldu.Karın bölgesi için de var ama daha erken diye düşünüyorum.Size de tavsiye ederim.Zaten eczanelerde satılıyor.ınternette de var.

olmazmı canım unutkanlık eşimde benle dalga geçiyo yakında benide unutacaksın diye korkuyorum diyo zaten bana takılmayı pek sever kendileri uğraşır durur güler takılır banananiknanik

kızlar ızgara etin bir zararı olurmu ben geçen gün bayramda çok istedim yemeyi mangalda yedim ama iyicene kızarmıştı bir sakıncası varmıdırki

zararı olup olmadığını bilmiyorum çünkü hamileliğimin başında bende yemiştim

arkadaşlar merhabalar nasılsınız. ben doktordan geliyorum 3 saat sıra bekledikten sonra muayene olabildim çok şükür. doktor çok popüler sormayın:)

ikili test için kan verdim 1 hafta sonra çıkacakmış. ense kalınlığını ölçtü normal dedi. kilolu olduğum için ultrasonda bebişi seçmek çok zor oldu. doktor ben bile zor anlıyorum dedi. kolları ayakları tam dedi oturuyodu bebiş. oturma pozisyonunu bizde gördük ama kolları seçemedim.

doktorum eleviti bile kullanma herşey yolunda sana ilaç yok dedi. normal bir hamilelik rahat ol eski yaşantına devam et dedi. sadece kilo alma diye tutturdu.

cinsiyeti öğrenme hayaliyle gitmiştik. hiç bana cinsiyet deme 1,5 aydan önce söyleyemem zaten kilolu olduğun için net çıkmıyor usg dedi. ben 1,5 ay dayanamam başka doktorlara gidip şansımı denicem kaydirigubbakcemile3

adamın yüzüme bi şişko patates diye bağırmadığı kaldı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 haksız da değil hani 158 boyla 75 kg ım şu anda kaydirigubbakcemile3

canım hadi gözün aydın bitanem rabbim bizede güzel sonuçlar almayı nasip eğlesin inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

Canım benim çok sevindim:lepi:.Darısı bizimkilere inşallah:CüvCüv:.Haftaya tahlil sonucunu alınca gidecek misin tekrar peki:uhm:

Maşallahalkisalkisalkisolsun geç olsun hiç önemli değil. Benim 4 hafta sonraya randevu vermişti. ekim 15 te gidicem. sen bi daha ne zman gideceksin?

günaydın ve tekrar meraba uzun zaman oldu girmeyeli malum dersane başladı hızlandırmalar falan üç hafta hızlı ve çok yoğun geçti yoruldum çook yoruldum ama napcan işte iş neyse baya hareketliyim bebişimde beni çok rahatsız etmiyo saolsun ama bende acayip üşüyorum bide çok hararetim var ya sürekli su meyve suyu falan içiyorum sizler nasılsınız herşey yolundadır umarım... bende cumartesi doktora gitcem ense kalınlığına bakacak bide şaşırdım biraz doktor ense kalınlığı normal çıktıktan sonra ikili teste gerek yok demişti herkestende istemiş maşallah umarım olmaz bi sorun cinsiyeti öğrenen varmı ben çok merak ediyorum tam 12 haftalık olcaz belli olurmu acaba

zeyracım çok teşekkür ederim darısı başına:)
ayşecim tahlil sonuçlarını getir göster ondan sonra 1,5 ay sonra görüşcez dedi doktor. kaçamak yapmak farz oldu 1,5 ay kim dayanır:)
nazlıcım 15 ekim ikili test için çok geç değilmi ben haftaya sonuç göstercem sonra 1,5 ay görüşmeyelim dedi deli doktor kaydirigubbakcemile3

maşallah diyelim önce şu kilo meselesine gelince kız aynı durumdayız valla benimde kilolarımla başım dertte ama zayıflar hamilelik döneminde kilolulara göre daha fazla kilo alıyorlarmış (laf aramızda eşim daha fazla kilo alma dediğinde bende bunu bahane edip fazla kilo almam diyorum tabi ne kadar doğru orasını bilemem)opuyorumnanaktan

canımmeraba bazen doktorlar ense kalınlığından sonra kan testi istemiyor bende duymuştum ama genelde 3lü test yapmıyolarmış doktordan doktora değişiyo bende ikili inşallah güzel çıkarsa üçlü falan yaptırmayı düşünmüyorum hep stre hep stres geriliyorum doktorun nerdeyse ağzına düşeceğim sonuç falan alırken ultrasyona girerken ne bilim heyecan yapıyorum:hulya:

evet kardelencim öyle bir söylenti var ama ben şimdiden 2 kg aldım bilmiyorum artık tesellimi ediyoruz kendimizi kaydirigubbakcemile3

Kızlar ben geldim tekrardan.
Eşim ve annemle doktora gittik, Allah'a şükür herşey yolunda. Bebişim 10+2 olmuş 2 hafta sonra ense kalınlığı ve ikili test için gideceğiz...
Bektık ki uyuyormuş miniğim, doktor öksür bakalım kıpırdıcakmı dedi :)
ben de gitmeden fındık felan yemiştim canlansın diye :) öksürdüm 5 sn geçmedi hem kollarını hem bacaklarını oynattı yavrum maşşallah... Allah tüm isteyenlere bu duyguyu yaşamalarını nasip etsin.
Bu arada 1 kilo vermişim kızlar 48,6 olmuşum. Ama doktor önemli değil dedi. ıyi beslen kilo kaybına aldırma ama yararlı şeyler ye dedi. Oysa ben doğru düzgün bişi yiyemiyorum :) Yicez mecbur napalımmm...

tarhancığım başka ekstra bişeyler dedimi sana şunu ye bunu yap apma tarzında canım

canım yaa çok tatlısın napalım kilolar bizim kaderimiz bide benim eşim vucut geliştime hocası milleti zayıflatıyo bana faydası olmadı arkadaşlarda bitek bukete hayrrın olmadı diye gülüyolar aman tek derdim bebeğim onlar ii olsunda bak bebeğin iyiymiş çok şükür daha ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…