2010 Nisan Anneleri

canım yaa üçlü test benide korkuyuyo karından su alıyolarmışya tehlikeli olduğunu duydum onun için yaptırmaktan korkuyorum onun için bi bakalım ne olacak hayırlısı bide bende acayip dikkatsizlik dalgınlık var konuşamıyorum kekeliyorum sizdede varmı bunlar

off off dalgınlık ve dikkatsizlik hadsafada,nedense hamilelikle başladı bunlarda,yakında işimide bırakır evde otururum diye korkuyorum,yoksa ben son aylarıma kadar çalışmayı düşünüyorum,bu gidişle nası olcak bakalım....

kızlar acayip acıktım yaa,şöle adam akıllı yemek yemessem doymuycam anneme sipariş verdim çabuk yapsa bari,ahh ahh hakkını ödeyemem ya ,anne olmak çok zor kızlar,biz karnımızda bu kadar düşünüyoruz,onlarda bizi düşünüyo,herşey karşılıklı inşlh bizim yavrularımızda hayırlı evlatlar olurlarda bizlerin yanında olurlar.....

slm kızlarr ben dün ishal oldumm ve gecesindede acilde buldum kendimii
çok su kaybetmişim serumlar ağrı kesicilerr havada uçuştu hala da gemedi yaa mafoldumben

Slm kızlar bende katıldım aranıza.Beşizlerimle salı gününe kadar buradayım sonrasında ikizlerimle yola devam edicem 11+1'deyim.Nisan annelerinden benim durumumda olan var mı aranızda?

çok su kaybetmişim serumlar ağrı kesicilerr havada uçuştu hala da gemedi yaa mafoldumben

Geçmiş olsun canım bende arefe günü serum yedim baş ve göz ağrısından :gitme:

Geçmiş olsun canım bende arefe günü serum yedim baş ve göz ağrısından :gitme:

sanada geçmiş olsunn canımm nezaman normale dönecez anlamadımkii senağlamadoktorumm birde bana anemi gebe teşhisi koyduu halsizliğin ondan dedii
elevit die bir vitamin ve kan hapına başladıı aranızda bunlardan kullanan varmıı

canım benim çok geçmiş olsun bitanem doktor ilaç falan vermedimi yaa aman dikkat et bitanem üşüttünmü acaba:uhm:
Slm kızlar bende katıldım aranıza.Beşizlerimle salı gününe kadar buradayım sonrasında ikizlerimle yola devam edicem 11+1'deyim.Nisan annelerinden benim durumumda olan var mı aranızda?

canım öncelikle hoşgeldin a.s.beşizlermi maşallah:uhm: bende 11+1 deyim canım satlarımız aynı 3 tanesini sonlandırcakmısın canım şimdi:gitme:

:uhm: canım ben bu dediğini hiç duymadım karından su alınmıyor. bir arkadaşım 17 haftalık hamile ondan yine kan alarak yapmışlar 3 lü testini.

Geçmiş olsun umarım en kısa zamanda düzelirsin :Saruboceq:

teşekkür ederimm canımmm opuyorumnanaktan maşallah beşizlerinmii olucaktıı hoş geldiin aramıza a.s
zeyracımm ruzeninciimm sizede çok teşekkür ediyorumm

Son düzenleme:

kimse benim yazdıklarımı görmedi :sinifsinif: mafoldumben :a015: :çok üzgünüm: senağlama :dilcikar:

slm kızlarr
canım ben iki hafta önce başladım vitamin ve kan hapı kullanmaya yalnız değilsin merak etme

arkadaşım geçmiş olsun hiç duymadım böyle bişey. hiç ihmal etmeden derhal git endişelenme allah yardımcın olsun inşallah

canım ilgin için çok teşekkürler.doktora gittim bir problem yok herşey normal.dün acı biber yemiştim belki onunla alakalıdır dedi doktorum.yanma olmuştu biraz.bebeğimde iyi.elini yüzüne kapatmış uyuyordu.kendine iyibak.takrar çok çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…