- 30 Ocak 2009
- 1.221
- 574
- 323
- 41
canımmeraba bazen doktorlar ense kalınlığından sonra kan testi istemiyor bende duymuştum ama genelde 3lü test yapmıyolarmış doktordan doktora değişiyo bende ikili inşallah güzel çıkarsa üçlü falan yaptırmayı düşünmüyorum hep stre hep stres geriliyorum doktorun nerdeyse ağzına düşeceğim sonuç falan alırken ultrasyona girerken ne bilim heyecan yapıyorum:hulya:
canım yaa üçlü test benide korkuyuyo karından su alıyolarmışya tehlikeli olduğunu duydum onun için yaptırmaktan korkuyorum onun için bi bakalım ne olacak hayırlısı bide bende acayip dikkatsizlik dalgınlık var konuşamıyorum kekeliyorum sizdede varmı bunlar
slm kızlarr ben dün ishal oldumm ve gecesindede acilde buldum kendimii
çok su kaybetmişim serumlar ağrı kesicilerr havada uçuştu hala da gemedi yaa mafoldumben
çok su kaybetmişim serumlar ağrı kesicilerr havada uçuştu hala da gemedi yaa mafoldumben
geçmiş olsun canım yaaa dikkat et kendine
Geçmiş olsun canım bende arefe günü serum yedim baş ve göz ağrısından :gitme:
canım benim çok geçmiş olsun bitanem doktor ilaç falan vermedimi yaa aman dikkat et bitanem üşüttünmü acaba:uhm:slm kızlarr ben dün ishal oldumm ve gecesindede acilde buldum kendimii
Slm kızlar bende katıldım aranıza.Beşizlerimle salı gününe kadar buradayım sonrasında ikizlerimle yola devam edicem11+1'deyim.Nisan annelerinden benim durumumda olan var mı aranızda?
canım yaa üçlü test benide korkuyuyo karından su alıyolarmışya tehlikeli olduğunu duydum onun için yaptırmaktan korkuyorum onun için bi bakalım ne olacak hayırlısı bide bende acayip dikkatsizlik dalgınlık var konuşamıyorum kekeliyorum sizdede varmı bunlar
Geçmiş olsun umarım en kısa zamanda düzelirsin :Saruboceq:
Slm kızlar bende katıldım aranıza.Beşizlerimle salı gününe kadar buradayım sonrasında ikizlerimle yola devam edicem11+1'deyim.Nisan annelerinden benim durumumda olan var mı aranızda?
Kızlar ben geldim tekrardan.
Eşim ve annemle doktora gittik, Allah'a şükür herşey yolunda. Bebişim 10+2 olmuş 2 hafta sonra ense kalınlığı ve ikili test için gideceğiz...
Bektık ki uyuyormuş miniğim, doktor öksür bakalım kıpırdıcakmı dedi :)
ben de gitmeden fındık felan yemiştim canlansın diye :) öksürdüm 5 sn geçmedi hem kollarını hem bacaklarını oynattı yavrum maşşallah... Allah tüm isteyenlere bu duyguyu yaşamalarını nasip etsin.
Bu arada 1 kilo vermişim kızlar 48,6 olmuşum. Ama doktor önemli değil dedi. İyi beslen kilo kaybına aldırma ama yararlı şeyler ye dedi. Oysa ben doğru düzgün bişi yiyemiyorum :) Yicez mecbur napalımmm...
sanada geçmiş olsunn canımm nezaman normale dönecez anlamadımkii senağlamadoktorumm birde bana anemi gebe teşhisi koyduu halsizliğin ondan dedii
elevit die bir vitamin ve kan hapına başladıı aranızda bunlardan kullanan varmıı
arkadaşım geçmiş olsun hiç duymadım böyle bişey. hiç ihmal etmeden derhal git endişelenme allah yardımcın olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?