2010 Nisan Anneleri

kimse benim yazdıklarımı görmedi :sinifsinif: mafoldumben :a015: :çok üzgünüm: senağlama :dilcikar:

hemende tavır yaparr cadııııııı :mymeka:
maşallahhh teyzoşaaa uyuyorduu hmmm
daha güzel günlerini görürücen inşallahh meleğiimm du öpimm biii Şeniz
tebrik etmek babında zemuszemus

ayy negüzel bende bebişimi çok özledim maşallah canım

caım çok teşekkür ederim.bebek iyiymiş.bunlar bazen olabilir dedi doktorum.ayrıntılı bir şekilde inceledi.kabızlığım yok ta dün canım acı biber çekmişti belki de ondandır.

slm kızlarr
canım ben iki hafta önce başladım vitamin ve kan hapı kullanmaya yalnız değilsin merak etme

canıımm günün hangi saatinde alıyosunn
birde arka arkaya almanın bi sakıncası olurmu
vitaminle kan hapını acaip iştah açıyormuşta bunlarr

hemende tavır yaparr cadııııııı :mymeka:
maşallahhh teyzoşaaa uyuyorduu hmmm
daha güzel günlerini görürücen inşallahh meleğiimm du öpimm biii Şeniz
tebrik etmek babında zemuszemus

angel yaa napim ama herkese cevap var bana yok, bir kaç gündür gelemdim diyemi böle yapıyosunuz ağlarım bak heee mafoldumben

bende öpim o zman karşılıksız bırakmim Şeniz sağol canım benim...

Alminacım, sen ne zaman gideceksin tekrar hihoyyyt

:uhm: canım ben bu dediğini hiç duymadım karından su alınmıyor. bir arkadaşım 17 haftalık hamile ondan yine kan alarak yapmışlar 3 lü testini.
canım daha öncesinde öle yapılıyordu şimdi bilmem inşallah dediğin gibidir ölesi çok kötüydü çünkü

yok canımm neden gelemedin diye olsunn bende fazla giremedimm girsemde
yazamadımm cevap vermemektenn değilde araya karışıyorr
tarhancımmm seni ve de tebrik ediyorumm kuşummm a.s.

maşallah canım ya çok güzelmiş bizde görürmüyüz acaba çok merak ediyorum cinsiyetlerini ne zaman öğrenecez ya biride bana bu konuda yardım etsin çatlayacam

Slm kızlar bende katıldım aranıza.Beşizlerimle salı gününe kadar buradayım sonrasında ikizlerimle yola devam edicem 11+1'deyim.Nisan annelerinden benim durumumda olan var mı aranızda?

hoşgeldin canım ne güzel ikiz olması niye salıya kaddar burdasın sonrasında ıkızlerınlesın anlamadım ama canım

arkadaşım hemen doktora git. benim vajinal kanamam olduğu için, büyük tuvaleti ağlayarak yaptığım günler geçiriyorum. hemen git doktora

ilgin için teşekkürler canım.insan korkuyor ya bir de tüp bebek olunca daha bi evham yapıyosun.doktorum yavaş yavaş gelin deyince ben daha da koktum.Allahtan herşey normal.inşallah senden de güzel haberler alırız canım

senağlamasenağlamasenağlama Çok güzel bir yazı çok duygulanım ben ya. teşekkür ederim canım. inşallah anne olarak doğmayı rabbim hepimize nasip eder.

kesinlikle cok hoş canım bende cok duygulandım kendımı zor tuttum vallahi aglamamak için

maşallah canım ya çok güzelmiş bizde görürmüyüz acaba çok merak ediyorum cinsiyetlerini ne zaman öğrenecez ya biride bana bu konuda yardım etsin çatlayacam

cinsiyetleri 3 - 3,5 aylıkken belli oluyormuş canım. ben bugün doktoruma sordum sabırsızlanma az kaldı öğrenmene dedi kaydirigubbakcemile5
ki senin yawru benimkinden büyük senin daha az kalmış, tabi gösterirse canım hihoyyyt

:lepi: canım hoşgeldin geçmiş olsun bitanem merak ettim seni canım bora beyemi gittin sen yoksa giresundamı gittin canım basurdan kaynaklanmış olabilir hamillikte sık rastlanıyo çünkü canım benim demek bebişin uyuyordu oyyyyy kıyamam kuzucuğakaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…