hoşgeldin canım....a.s.
kimse benim yazdıklarımı görmedi :sinifsinif: mafoldumben :a015: :çok üzgünüm: senağlama :dilcikar:
Kızlar ben geldim tekrardan.
Eşim ve annemle doktora gittik, Allah'a şükür herşey yolunda. Bebişim 10+2 olmuş 2 hafta sonra ense kalınlığı ve ikili test için gideceğiz...
Bektık ki uyuyormuş miniğim, doktor öksür bakalım kıpırdıcakmı dedi :)
ben de gitmeden fındık felan yemiştim canlansın diye :) öksürdüm 5 sn geçmedi hem kollarını hem bacaklarını oynattı yavrum maşşallah... Allah tüm isteyenlere bu duyguyu yaşamalarını nasip etsin.
Bu arada 1 kilo vermişim kızlar 48,6 olmuşum. Ama doktor önemli değil dedi. İyi beslen kilo kaybına aldırma ama yararlı şeyler ye dedi. Oysa ben doğru düzgün bişi yiyemiyorum :) Yicez mecbur napalımmm...
sakin ol canım.. kanaman yokmuş bak, bebekle alakalı bi sıkıntı değildir bence.
bu dönemde kabızlık, basur falan görülebilen rahatsızlıklarmış.. belki onlarla alakalı bir şeydir..
doktora görün de için rahatlasın bari..
slm kızlarr
canım ben iki hafta önce başladım vitamin ve kan hapı kullanmaya yalnız değilsin merak etme
hemende tavır yaparr cadııııııı :mymeka:
maşallahhh teyzoşaaa uyuyorduu hmmm
daha güzel günlerini görürücen inşallahh meleğiimm du öpimm biii Şeniz
tebrik etmek babında zemuszemus
canım daha öncesinde öle yapılıyordu şimdi bilmem inşallah dediğin gibidir ölesi çok kötüydü çünkü:uhm: canım ben bu dediğini hiç duymadım karından su alınmıyor. bir arkadaşım 17 haftalık hamile ondan yine kan alarak yapmışlar 3 lü testini.
slm kızlarr ben dün ishal oldumm ve gecesindede acilde buldum kendimii
çok su kaybetmişim serumlar ağrı kesicilerr havada uçuştu hala da gemedi yaa mafoldumben
angel yaa napim ama herkese cevap var bana yok, bir kaç gündür gelemdim diyemi böle yapıyosunuz ağlarım bak heee mafoldumben
bende öpim o zman karşılıksız bırakmim Şeniz sağol canım benim...
Alminacım, sen ne zaman gideceksin tekrar hihoyyyt
angel yaa napim ama herkese cevap var bana yok, bir kaç gündür gelemdim diyemi böle yapıyosunuz ağlarım bak heee mafoldumben
bende öpim o zman karşılıksız bırakmim Şeniz sağol canım benim...
Alminacım, sen ne zaman gideceksin tekrar hihoyyyt
Slm kızlar bende katıldım aranıza.Beşizlerimle salı gününe kadar buradayım sonrasında ikizlerimle yola devam edicem11+1'deyim.Nisan annelerinden benim durumumda olan var mı aranızda?
arkadaşım hemen doktora git. benim vajinal kanamam olduğu için, büyük tuvaleti ağlayarak yaptığım günler geçiriyorum. hemen git doktora
çok bunaldımmm
çok bunaldımmm
çok bunaldımmm
geçmiş olsun sende isal bende kabızlık yardımcımız olsun allah
senağlamasenağlamasenağlama Çok güzel bir yazı çok duygulanım ben ya. teşekkür ederim canım. inşallah anne olarak doğmayı rabbim hepimize nasip eder.
maşallah canım ya çok güzelmiş bizde görürmüyüz acaba çok merak ediyorum cinsiyetlerini ne zaman öğrenecez ya biride bana bu konuda yardım etsin çatlayacam
Hemoroid de olabilir.
canım ilgin için çok teşekkürler.doktora gittim bir problem yok herşey normal.dün acı biber yemiştim belki onunla alakalıdır dedi doktorum.yanma olmuştu biraz.bebeğimde iyi.elini yüzüne kapatmış uyuyordu.kendine iyibak.takrar çok çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?