hoşgeldin canım ne güzel ikiz olması niye salıya kaddar burdasın sonrasında ıkızlerınlesın anlamadım ama canım
kızlar ızgara etin bir zararı olurmu ben geçen gün bayramda çok istedim yemeyi mangalda yedim ama iyicene kızarmıştı bir sakıncası varmıdırki
canım sakın stres yapma bitanem bendede hamilelik öncesinde olmuştu basurla alakalı olabilir ama sen yinede doktoruna git sancın falan varmıydı canım kabızlık yaşıyormusun ondan olabilir bitanem
iyicene piştise bişey olmaz canım yeterkı çig kalmasın
arkadaşlar merhabalar nasılsınız. ben doktordan geliyorum 3 saat sıra bekledikten sonra muayene olabildim çok şükür. doktor çok popüler sormayın:)
ikili test için kan verdim 1 hafta sonra çıkacakmış. ense kalınlığını ölçtü normal dedi. kilolu olduğum için ultrasonda bebişi seçmek çok zor oldu. doktor ben bile zor anlıyorum dedi. kolları ayakları tam dedi oturuyodu bebiş. oturma pozisyonunu bizde gördük ama kolları seçemedim.
doktorum eleviti bile kullanma herşey yolunda sana ilaç yok dedi. normal bir hamilelik rahat ol eski yaşantına devam et dedi. sadece kilo alma diye tutturdu.
cinsiyeti öğrenme hayaliyle gitmiştik. hiç bana cinsiyet deme 1,5 aydan önce söyleyemem zaten kilolu olduğun için net çıkmıyor usg dedi. ben 1,5 ay dayanamam başka doktorlara gidip şansımı denicem kaydirigubbakcemile3
adamın yüzüme bi şişko patates diye bağırmadığı kaldı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 haksız da değil hani 158 boyla 75 kg ım şu anda kaydirigubbakcemile3
:uhm: canım ben bu dediğini hiç duymadım karından su alınmıyor. bir arkadaşım 17 haftalık hamile ondan yine kan alarak yapmışlar 3 lü testini.
canım sağol.kabızlığım falan yoktu.dün köfte ekmek yedim yanında canım acı biber turşusu çekti.daha yermiyim korktum ya.Allahaşükür doktor Ayrıntılı olarak baktı.bebiş iyiym,ş teyzesi çok büyümüş.ellerini yüzüne kapatmıştı.3.5 cm olmuş.hani sana diyodumya son adet tarihine göre 1 hafta geriden geliyo diye bebeğim o arayı kapatmaya çalışmış baya.son usgye göre tam 10 hafta olması gerekti bugün.ama 10+3 göründü.
yok canımm neden gelemedin diye olsunn bende fazla giremedimm girsemde
yazamadımm cevap vermemektenn değilde araya karışıyorr
tarhancımmm seni ve de tebrik ediyorumm kuşummm a.s.
canım yaa çok tatlısın napalım kilolar bizim kaderimiz bide benim eşim vucut geliştime hocası milleti zayıflatıyo bana faydası olmadı arkadaşlarda bitek bukete hayrrın olmadı diye gülüyolar aman tek derdim bebeğim onlar ii olsunda bak bebeğin iyiymiş çok şükür daha ne
tarhancığım başka ekstra bişeyler dedimi sana şunu ye bunu yap apma tarzında canım
slm kızlarr ben dün ishal oldumm ve gecesindede acilde buldum kendimii
çok su kaybetmişim serumlar ağrı kesicilerr havada uçuştu hala da gemedi yaa mafoldumben
canım öncelikle hoşgeldin a.s.beşizlermi maşallah:uhm: bende 11+1 deyim canım satlarımız aynı 3 tanesini sonlandırcakmısın canım şimdi:gitme:
maşallah canım ne güzel bir duygudur ben en son 8 haftalıktı gordum pek belli olmuyodu sımdı nasıl olmuştur kımbılır
Hoşbuldum cnm teşekkür ederim.Evet beşizler.Başka bi seçim şansımız yok malesef senağlama
http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...sizlerime-hamileyim-hemde-normal-sekilde.html buraya konu açmıştım aslında.
neden bunaldınnn tatlımmm
bende şimdiye kadar hep kabızlık sıkıntısı çekerdimm noolduysa
hamiş oldukk cır cır oldukkk yafff:roflol:
:lepi: canım hoşgeldin geçmiş olsun bitanem merak ettim seni canım bora beyemi gittin sen yoksa giresundamı gittin canım basurdan kaynaklanmış olabilir hamillikte sık rastlanıyo çünkü canım benim demek bebişin uyuyordu oyyyyy kıyamam kuzucuğakaydirigubbakcemile2
canım hiç sorma kollarını göremedim diye üzülürken oturuşunu gördüm diye seviniyosun. meraklı sabırsız mutlu bir duygu en kısa zamanda sende görürsün inşallah. sen ne zaman gideceksin doktora?
canım köfte ekmek dedinde bende dün yemiştim baya bir canım çekti veee şimdide çekiyor iş çıkışı hemen yemeliyim. ben aşeriyorum galiba ya :hulya:kaydirigubbakcemile3
pişmişti bitanem yaa insan ne bilim herşeye dikkat ediyo her kulaktan bir ses çıkıyo yok ciğer elleme yok gül koklama yok onu yapma bunu yapma insan tedirgin oluyo birde böyle 5 senenin sonunda olunca:1hug:
canım benim gözün aydın bak sana demiştim levent bey bana demişti ilk 3 ay fark olabiliyo demişti şükürler olsun canım birde acı pek yeme ishal falanda yapıyo bitanem ikiliye ne zamn çağırdı seni canım benimde 10. haftasında tam 3.7 cmdi teyzesi boyları uzunmu olcak ne babasına çekerse olurda bana çekerse :ecrin_bebek:bilemem fazla uzunda değilim 1.64 annesi:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?