2010 Nisan Anneleri

hoşgeldin canım ne güzel ikiz olması niye salıya kaddar burdasın sonrasında ıkızlerınlesın anlamadım ama canım

Beşizlerim var cnm.Salı günü redüksiyon tarihim bebeklerimin üçüyle vedalaşmak zorundayım.İkizlerim kalıcak devamında,ondan öyle yazdım a.s.

canım sakın stres yapma bitanem bendede hamilelik öncesinde olmuştu basurla alakalı olabilir ama sen yinede doktoruna git sancın falan varmıydı canım kabızlık yaşıyormusun ondan olabilir bitanem

canım sağol.kabızlığım falan yoktu.dün köfte ekmek yedim yanında canım acı biber turşusu çekti.daha yermiyim korktum ya.Allahaşükür doktor Ayrıntılı olarak baktı.bebiş iyiym,ş teyzesi çok büyümüş.ellerini yüzüne kapatmıştı.3.5 cm olmuş.hani sana diyodumya son adet tarihine göre 1 hafta geriden geliyo diye bebeğim o arayı kapatmaya çalışmış baya.son usgye göre tam 10 hafta olması gerekti bugün.ama 10+3 göründü.

iyicene piştise bişey olmaz canım yeterkı çig kalmasın

pişmişti bitanem yaa insan ne bilim herşeye dikkat ediyo her kulaktan bir ses çıkıyo yok ciğer elleme yok gül koklama yok onu yapma bunu yapma insan tedirgin oluyo birde böyle 5 senenin sonunda olunca:1hug:

maşallah canım ne güzel bir duygudur ben en son 8 haftalıktı gordum pek belli olmuyodu sımdı nasıl olmuştur kımbılır

canım köfte ekmek dedinde bende dün yemiştim baya bir canım çekti veee şimdide çekiyor iş çıkışı hemen yemeliyim. ben aşeriyorum galiba ya :hulya:kaydirigubbakcemile3

kızlarr yemeklerden konuşmuşsunuz ben hepten acıktım annem nerelerde kaldı bilmiyorum,arıycam şimdi on tane elimmi var diycek kadın haklı,ama çokkkk acıktımmmm..............hamişlik böle bişi demek açlığada dayanamaz oldum...

canım benim gözün aydın bak sana demiştim levent bey bana demişti ilk 3 ay fark olabiliyo demişti şükürler olsun canım birde acı pek yeme ishal falanda yapıyo bitanem ikiliye ne zamn çağırdı seni canım benimde 10. haftasında tam 3.7 cmdi teyzesi boyları uzunmu olcak ne babasına çekerse olurda bana çekerse :ecrin_bebek:bilemem fazla uzunda değilim 1.64 annesi:1hug:

yok canımm neden gelemedin diye olsunn bende fazla giremedimm girsemde
yazamadımm cevap vermemektenn değilde araya karışıyorr
tarhancımmm seni ve de tebrik ediyorumm kuşummm a.s.

çok teşekkürler tatlım darısı sizlerin başınaopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 valla tatlım bu benim birde hamile kalmadan önce rejim yapıp 6 kg vermiş halimdi çok şükür bebişim iyi haklısın. ama cinsiyeti öğrenmek için deliriyoz biz:)

tarhancığım başka ekstra bişeyler dedimi sana şunu ye bunu yap apma tarzında canım

canım normal hayatına devam et sana ilaç yok, sadece kilo alma dedi inan şaşırıyorum hiç birşey demiyor şu yasak falan diye. kafamçokkarıştı

slm kızlarr ben dün ishal oldumm ve gecesindede acilde buldum kendimii
çok su kaybetmişim serumlar ağrı kesicilerr havada uçuştu hala da gemedi yaa mafoldumben

çok geçmiş olsun canımcım dikkat et kendine opuyorumnanaktan

canım öncelikle hoşgeldin a.s.beşizlermi maşallah:uhm: bende 11+1 deyim canım satlarımız aynı 3 tanesini sonlandırcakmısın canım şimdi:gitme:

Hoşbuldum cnm teşekkür ederim.Evet beşizler.Başka bi seçim şansımız yok malesef senağlama

http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...sizlerime-hamileyim-hemde-normal-sekilde.html buraya konu açmıştım aslında.[/QUOTE]

canım şimdi iyicene okudumda vallahı sasırdım normal yolla besız hıc duymamıştım sanırım bi senin için bir sınav olsa gerek allah kımseye sınamasın ve allah ınsallah hepsını bırden saglıklı sıhatlı kucagına almayı nasıp eder ınsallah yaaa :teselli:

maşallah canım ne güzel bir duygudur ben en son 8 haftalıktı gordum pek belli olmuyodu sımdı nasıl olmuştur kımbılır

canım hiç sorma kollarını göremedim diye üzülürken oturuşunu gördüm diye seviniyosun. meraklı sabırsız mutlu bir duygu en kısa zamanda sende görürsün inşallah. sen ne zaman gideceksin doktora?

canım şimdi iyicene okudumda vallahı sasırdım normal yolla besız hıc duymamıştım sanırım bi senin için bir sınav olsa gerek allah kımseye sınamasın ve allah ınsallah hepsını bırden saglıklı sıhatlı kucagına almayı nasıp eder ınsallah yaaa :teselli:[/QUOTE]

Amin cnm inşaallah a.s.

bora beye gittim canım.çok tatlıydı teyzesi bi görsen boylu boyunca yatmış elleri gözlerinde...utandımı bizden ne yaptıysa.ayaklarını karnına çekmişti.2 hafta sonra tekrar gitcez.2 li test falan demedi ense kalınlığına bakcak sonra gerek görürse yapıyor sanırım.

canım hiç sorma kollarını göremedim diye üzülürken oturuşunu gördüm diye seviniyosun. meraklı sabırsız mutlu bir duygu en kısa zamanda sende görürsün inşallah. sen ne zaman gideceksin doktora?

bende ekimin ilk yada ikinci haftası gıtmeyı dusunuyorum.tam onıkı haftayı doldurmam cumartesıye gelıyo ondan ıkıncı haftası pazartesı gıtmem gerekecek sanırım cunku ssk gidecegım.

canım köfte ekmek dedinde bende dün yemiştim baya bir canım çekti veee şimdide çekiyor iş çıkışı hemen yemeliyim. ben aşeriyorum galiba ya :hulya:kaydirigubbakcemile3

ayyyyyy canım aslında yazmayayım dedim şimdiherkesin canı çeker diye.mutlaka ye iş çıkışı şim benim aklım sende kalır : ))

pişmişti bitanem yaa insan ne bilim herşeye dikkat ediyo her kulaktan bir ses çıkıyo yok ciğer elleme yok gül koklama yok onu yapma bunu yapma insan tedirgin oluyo birde böyle 5 senenin sonunda olunca:1hug:

haklısın canım gül koklayınca ne oluyormuş buarada ben gecen koklamıştım.:kedi:

evet bora bey de dedi bugün.tam 12.haftasında belli olur ondan sonra değişmez dedi.yok canımyermiyim daha bu korku bana yetti.boyları uzun mu olur bilmem.ben 1.60m.benimki dayıyamı çekecek ne bir tek dayısı uzun benim yavrumun

kızlar ben biraz yatayım malum doktora git gel yordu beni.hepiniz kendinize ve bebişlere iyi bakın.öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…