2010 Nisan Anneleri

günaydın kızlar yeni arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza herşey güzel olacak inşallah

bu akşam 20de randevum var doktorla ben henüz keseyi görmedim ilk gittiğimdfe 4 haftalıktı küçük olduğu için gözükmedi kese. bakalım bu akşam gözükecekmi çok heyecanlıyım dua edin benim için inşeallah bir problem yoktur:Saruboceq:

Günaydın kızlar!
Biz dün keseyi gördük. Ultrasona göre 5 haftalık gözüküyor, geriden geliyor biraz... Kalp atışları için henüz çok erken dedi dr. ıki hafta sonra tekrar gideceğim. içimde bi huzursuzluk var bir an önce kalp atışlarını duymak istiyorum :Saruboceq:
Zaten hormonlardan dolayı tuhaf bi ruh hali içindeyim herşeye ağlayasım var off :gitme:

Son düzenleme:

canı m bendede oldu ama benimki koyu renkliydi sonra azıcıkta kan geldi korktum doktora gittim düşük riski var dedi progestan kullanıyorum bende ama doktor kırmızı olamdığı sürece kahverengi akıntı normal dedi yinede sen dikkat et kendine olurmuyerimseniben

hayırlısı olsun canım gözükecek minik meleğin inşallah bugün sana :Saruboceq:

canım sakın korkma kötü düşündükçe aksilik çıkıyo çoook dua et herşey yolunda gidecek merak etme tamammı opuyorumnanaktan

Seni çok iyi anlıyorum bende aynı ruh hali içindeyim ama içimizi ferah tutalım inşallah sağlıcakla meleklerimize kavuşuruz

Teşekkürler kızlar, evet inşalllah herşey iyi olacak ve 2 hafta sonra buradan iyi haberlerimizi paylaşacağız kaydirigubbakcemile5 Off çok da uykum var yaa sanki uyusam uyansam daha bi pozitif olucam ama işteyim şu an maalesef mirmirmirmir

merhaba kızlar kendini üzme canım daha çok küçük kalp atışını duymaman normal bende ilk çocuğumda öle olmuştu 1buçuk aydan sonra dumuştum seninkide öle olur inş ii düşün canım ii olsun

Yahu bu doktorlar niye herşeye progestan veriyorlar ben dün öğlen birde akşam içtim şaftım kaydı mahvoldum. sadece 1 kere pembe akıntım gelmişti annemler falan hep olur normal diyorlar bu ilaç benim bunyemi bozdu bırakıcam ya. şubat mart annelerine sorayım bakayım her akıntısı gelen bu ilacı mı kullanmış

günaydın kızlarrr ben bu sabah dayanamadım kesemiz yerinde duruyomu diye doktora gittim:teytey:

kesemiz yerinde duruyodu maşallah ama kalp atışalrı henüz yok bugün tam 5+7 olduk haftaya yine gel dedi istediğin zaman gel kafana takma dediii
.inşallah haftaya da hayırlı haberlerle döneriz arkadaşlar :CüvCüv:

canım bi sor bakalımda ama sadece akıntı için vermiyolar o ilacı bebeğin yerleşmesi ve yuvalanması korunması içinde veriliyo doktoruna bi danış bence yan etkilerini belirt

ben tup bebekle hamıle kaldıgım ıcın 3 ay kullanıcakmıs progynex iğne çok sukur bu zamana kadar hıc kanamam olmadı
ay neslı bende cok merak edıyorum ılk defa c.tesı gıttım cok mınık kese gozuktu 1 hafta kaldı gıtmeme vakıt gecmıyorya

çok şükür canım dikkat et kendine bende yaptırdım o iğneden iki tane çok ağır ama dün sabah yaptırdım hala oturamıyom:gitme: allahım emeklerimizn karşılığı olarak korusun melekjlerimizi:Saruboceq:

canım bi sor bakalımda ama sadece akıntı için vermiyolar o ilacı bebeğin yerleşmesi ve yuvalanması korunması içinde veriliyo doktoruna bi danış bence yan etkilerini belirt

seni anlayabiliyorum herşey rayına bir otursa sıkıntımız kalmayacak allahım duy sesimizi .:Saruboceq: zahmetsiz olmuyor hanımlar bende hergün kolumdan pıhtılaşmayı önleyici iğine vuruluyorum kollarım şimdiden morarmaya başladı dokuz ay düşünsenize ama herşeye rayız değilmi yeterki sağlıcakla alalım kucaklarımıza :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…