2010 Nisan Anneleri

günaydın canım opuyorumnanaktan

geçmiş olsun öncelikle... hepimiz sırayla bu gibi sıkıntıları yaşıycaz... kimimiz 9. haftada kimimiz 11. haftada...belki de hiç... zor bi dönem ama güzel ... bebişlerimiz için herşeye değer ... zemuszemus

günaydın kızlar nasılsınız,dünün acısını ben çektim valla kimsecikler yoktu acayip sıkıldım,bol bol gezdiniz dimi öff ben hiç bişi yapamadım çalış,çalış valla bi pazar günüm bile yok.....nese hanımlar acayip acıktım biz bi mamamızı yiyelim geliyorum....

benimde dün ağır,yorucu bir iş yapmamama rağmen bacaklarım ağrıdan dökülüyodu resmen uyandığımda...

ruzenin... slm canım... evet dün baya bi yalnız kalmışsın.. şöyle bi göz gezdirdim :)) kıyamam sana :teselli: bugün kalabalık olur canım.. yalnız kalmazsın...

bende sabah sabah simit-ayran krizine girdim.. koştum alıp geldim... :)))

canım benımde bacagımı kasıyor dun sızlıyodu mesela bıde bi bırı sızlıyo bı bırı sızlıyor

canlarım .... ben çıkmak zorundayım artık... okullu kuzumun formalarını ütüliyeyim... okula bu gün yengesi götürücek ama kadına ütü işi bari bırakmıyayım kaydirigubbakcemile3

doktor dönüşü inşallah güzel haberlerle size koşucam... görüşene kadar güzel nisan annesi adaylarına güzel birgün diliyorum... bana dua edin kızlar :Saruboceq:

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

sorma canım ya dün yalnızları oynadım valla;afiyet olsun canım,nese doktora gitde bakalım iyi haberler getir bize,öpüyorum....

canım güzel haberlerle gelmen dılegımle hadı hayırlısı olsun :Saruboceq:

nasılsın canım bak bugun yanlız degılsınopuyorumnanaktan

evet canım eee artık bugünde yalnız olmayayım,herkez gelsin dolsun taşsın valla ortalık,dün bakıyorum diğer aylardaki anneler fikır fıkır bi biz nisan annelerinde bi sessizlik sorma gitsin,sitenin içinde dön dolan başım döndü valla.....acısını çıkarırım bugün artık....hihoyyyt

bizde bayramdan bu yana bı durgunluk var canım ya hadı hayırlsı bakalım
:1hug:

kızlar ben ıkılı test için 12 inci haftayı doldurdurduktan sonra yaptırmayı dusunuyorum siz tam olarak nekadarlıkken yaptırdınız yada doktorlarınız cagırldı paylaşırsanız sevınırım hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…