günaydın güzel anneler. ulantılar bitti bel ağrısı başladı.
feci bel ağrılarıyla uyanıyorum sol bacağım kasılmış şekilde kalkıyorum önceden yoktu yatağım da değişmedi. aynı sıkıntıları çeken varmı.
bende dün ikili test e gittim. çarşamba vericek sonucu. cinsiyeti söylemedi.1 ay sonra geldiğinde söylicem dedi
ruzenin... slm canım... evet dün baya bi yalnız kalmışsın.. şöyle bi göz gezdirdim :)) kıyamam sana :teselli: bugün kalabalık olur canım.. yalnız kalmazsın...
bende sabah sabah simit-ayran krizine girdim.. koştum alıp geldim... :)))
güneydın nisan anneleri hoşgeldiniz :))
canlarım .... ben çıkmak zorundayım artık... okullu kuzumun formalarını ütüliyeyim... okula bu gün yengesi götürücek ama kadına ütü işi bari bırakmıyayım kaydirigubbakcemile3
doktor dönüşü inşallah güzel haberlerle size koşucam... görüşene kadar güzel nisan annesi adaylarına güzel birgün diliyorum... bana dua edin kızlar :Saruboceq:
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
günaydınnn.....
nasılsın canım bak bugun yanlız degılsınopuyorumnanaktan
evet canım eee artık bugünde yalnız olmayayım,herkez gelsin dolsun taşsın valla ortalık,dün bakıyorum diğer aylardaki anneler fikır fıkır bi biz nisan annelerinde bi sessizlik sorma gitsin,sitenin içinde dön dolan başım döndü valla.....acısını çıkarırım bugün artık....hihoyyyt
günaydın kızlar
günaaaaaaaaaaaaaaaayyyydııınnnn :lepi:
günaydın angelsky günaydınnnn sanadahihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?