2010 Nisan Anneleri

canım ne guzel gelısımı gayet ıyı doktorun dedıgı sakın olur umarım

günaydın herkese ben kalktıgımdan berı kasıklarımda bır agrı var bı sol tarafı agrıyo bı sag tarafı bırde agrıdıgında bacagıma vuruyor sızısı anlamadım gıttı.sizler nasılsınız bakalım :1hug:

mrb canim gecmis olsun

evelsi gece benimde sol kasigim feci agriyordu,kipirdayamadim bile

aglaya aglaya bi hal oldum,arkadasim geldi hemen ilac almis gelmis

nerdeyse sicak su yapiyordum orama ,sakin dedi arkadasim benim ikinci cocugum öyle düstü dedi

paracetamol aldim bir saatte iyilesti ama üsütüyoruz ondan agriyor olabilir

teşekkür ederm şekerim.
temizliği kendim yapmıyorum.genlede haftalık temizliği eşim yapıyor.dün kadın aldım genel temizlik vardı.ohhhh içim bi rahatladıki sorma,evim pırıl pırıl...
ya canım mide bulantısı fena etti beni.bana doktorum ila vermişti bulantı için herzaman kullanmakı istemiyorum.bende kraker,beyaz leblebi falan atıştırıyorum.

kizlar bu sabah (hayirdir insallah)rüyamda erkek bebegim oldugunu gördüm

ama dogumu falan degil ,bebegim dogmus bir günlük olmus

agzina biberonla süt veriyor esim ama icmiyordu

sonra ben emzirmek icin yanima aldigimi gördüm hemen icmeye basladi

ama icerken hep süt agzina tasiyordu

hayirdir insallah yha az önce yorumlara baktim hic hos yorumlar yok mafoldumben

günaydın canım,sabah sabah hayır olsun inşlh,hayırlara yoralımki öle çıksın,benim babanem çok iyi rüya yorumlar,ondan duyduğum kadarıylada erkek bebek tez haber demek,diğerlerini bilemiycem canım ama kötü bişi yoktur canım ya içini ferah tut....

Bizde seni merak etmiştik nazcım.Maşallah sattan önde gidiyor desene miniğin.Gözün aydın.:teytey:

Rüyada ilk yorum önemlidir.Kötü bile olsa hayra yormak lazım.Hem bak bebişin senden süt içmiş canım.Hemde süt taşmış.Bebişin kısmetli olacak inşallah.

Günaydın canım hoşgeldin.

hoşbulduk.. nasılsınız bugün..

birde dün kabızlıkla ilgili yazılanlar vardı ben aştım o durumu şimdide çok afedersiniz hep ishal( folic içmeyi bırakıp demire başladığımdan beri böyle. Birde kahvaltı için önerim corn flakes ve biraz meyveli müsli... Bağırsakları öyle güzel çalıştırıyorki hem ihtiyacımız olan herşey var içinde. Beni biraz kuru kayısı ve cevizde ekliyorum içine mükemmel bir karışım oluyor. Hem sütüde almış oluyoruz. BEn hala içemiyorum çünkü ama böle koca bir bardak kadar içmiş oluyorum.

canım benim gözün aydın rabbime şükürler olsun bebişlerimizi rabbim korusun canım bende bakalım ya çarşamba ya perşembe gideceğim bebişimi görmeye çok ösledim onu
canım hayırlı düşünelim hayırlı olsun canım gördüğün sadece rüya bu arada rüyada kabus görebilirmişiz hormonlardan dolayı canım o yüzden pek takma kafana ooo ben neler görüyorum bir anlatsam ayetel kürsiyi oku canım yatmadan iyi geliyor:Saruboceq:
Günaydın güzel annelera.s.

günaydınlar canım benima.s.

merhaba kızlarrr
evin yakınlarında bi otel var onun kablosuz bağlantısından girmeye çalışıyorum:)
bugün iyiyim çok şükür sanırım hamileliğin balayı dönemindeyim:)
bide kızlaryaa dikkatimi çektide benim ultrason görüntüsünde bebişimin doğum tarihi 26 mart görünüyor sanırım erken gelecek benim erkekim:)
zeyracım çok sağol tatlım ne güzel göreceksin bebişini bana 1 ay sonra gel dedi doktorum ama ben o kadar beklemeyeceğim tabi:)
ayın 5inden sonra istanbula gitmeyi düşünüyorum o zaman giderim yine doktora
zehircim hayra yoralım tatlım
size bakmak için girdim şimdide çıkıyorum anneme yardım edeceğim
hepinizi öpüyorum kendinize çok çokk iyi bakınnn

nazcım çok sevindim hamileleğin balayında keyfini çıkar ozaman,desene senin küçük bey çok dayanamıycak sabırsız,nese canım dikkat et kendine ....opuyorumnanaktan

yaaa bakıyorum arada kimse yok ama,pazar günü bitek benmi kaldım buralarda,napalım çalışıyorum ve canım sıkılıyo sizde yoksunuz öff öff.......havada kapalı ne yapsam acaba gelen giden de yok....

bakıyorum da kızlar baya vakit geçmiş son mesajımın üstünden ama halen kimsecikler yok,ben ve bebişim bekliyoruz sizleri,nese teyseler çok gezmeyin bebişleri yormayın ,hepinizi öpüyorum,ben yalnızım ben yalnızım yalnızımmmmmm:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…