iyi geceler kızlarr
kaç gündür uğrayamadım annemler bendeydi bugünde onlarla birlikte devremülke geldim kısmetse pazartesi günü döneceğim evime. perşembe günü doktora gittim ama randevumu kaçırdım 2 yi kadar beklemem gerekiyordu ama geri dönmemiz gerekti . bende bugün gittim çok şükür bi sorun yok gelişimi normal devam ediyor kuşumun 8.10 cm olmuş ama yine uyuyordu galiba doktor sakin bi bebek olacak diyor:) ense kalınlığınıda bebişin pozisyonundan dolayı bakamadı zaten gerekte yok 1 ay sonra 4 lü test yaparız dedi birde 14 haftalık mış bitanem
sizlerde iyisinizdir inşallah buketçim senin adına çok sevindim
kendinize çok iyi bakın görüşmek üzeree
günaydın herkese ben kalktıgımdan berı kasıklarımda bır agrı var bı sol tarafı agrıyo bı sag tarafı bırde agrıdıgında bacagıma vuruyor sızısı anlamadım gıttı.sizler nasılsınız bakalım :1hug:
ben çok şükür mide bulantısı olmadan uyandım bu sabah.. baş ucumda çubuk kraker duruyor, direkt ona gidiyor elim, aç kalınca daha beter oluyorum sanki.
sana da geçmiş olsun canım.
temizliği kendin mi yapıyorsun ?
ben bebeği öğrendim öğreneli toz almak dışında bir şey yapmıyorum, eşim sağolsun her şeye yetişiyor... bizde bi de iki kedi var, bi de onlarla ilgileniyor, aştı kendini :)
kizlar bu sabah (hayirdir insallah)rüyamda erkek bebegim oldugunu gördüm
ama dogumu falan degil ,bebegim dogmus bir günlük olmus
agzina biberonla süt veriyor esim ama icmiyordu
sonra ben emzirmek icin yanima aldigimi gördüm hemen icmeye basladi
ama icerken hep süt agzina tasiyordu
hayirdir insallah yha az önce yorumlara baktim hic hos yorumlar yok mafoldumben
iyi geceler kızlarr
kaç gündür uğrayamadım annemler bendeydi bugünde onlarla birlikte devremülke geldim kısmetse pazartesi günü döneceğim evime. perşembe günü doktora gittim ama randevumu kaçırdım 2 yi kadar beklemem gerekiyordu ama geri dönmemiz gerekti . bende bugün gittim çok şükür bi sorun yok gelişimi normal devam ediyor kuşumun 8.10 cm olmuş ama yine uyuyordu galiba doktor sakin bi bebek olacak diyor:) ense kalınlığınıda bebişin pozisyonundan dolayı bakamadı zaten gerekte yok 1 ay sonra 4 lü test yaparız dedi birde 14 haftalık mış bitanem
kizlar bu sabah (hayirdir insallah)rüyamda erkek bebegim oldugunu gördüm
günaydın ruzenin
günaydın herkese...
Günaydın canım hoşgeldin.
canım benim gözün aydın rabbime şükürler olsun bebişlerimizi rabbim korusun canım bende bakalım ya çarşamba ya perşembe gideceğim bebişimi görmeye çok ösledim onuiyi geceler kızlarr
canım hayırlı düşünelim hayırlı olsun canım gördüğün sadece rüya bu arada rüyada kabus görebilirmişiz hormonlardan dolayı canım o yüzden pek takma kafana ooo ben neler görüyorum bir anlatsam ayetel kürsiyi oku canım yatmadan iyi geliyor:Saruboceq:kizlar bu sabah (hayirdir insallah)rüyamda erkek bebegim oldugunu gördüm
Günaydın güzel annelera.s.
merhaba kızlarrr
evin yakınlarında bi otel var onun kablosuz bağlantısından girmeye çalışıyorum:)
bugün iyiyim çok şükür sanırım hamileliğin balayı dönemindeyim:)
bide kızlaryaa dikkatimi çektide benim ultrason görüntüsünde bebişimin doğum tarihi 26 mart görünüyor sanırım erken gelecek benim erkekim:)
zeyracım çok sağol tatlım ne güzel göreceksin bebişini bana 1 ay sonra gel dedi doktorum ama ben o kadar beklemeyeceğim tabi:)
ayın 5inden sonra istanbula gitmeyi düşünüyorum o zaman giderim yine doktora
zehircim hayra yoralım tatlım
size bakmak için girdim şimdide çıkıyorum anneme yardım edeceğim
hepinizi öpüyorum kendinize çok çokk iyi bakınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?