2010 Nisan Anneleri

bizde bayramdan bu yana bı durgunluk var canım ya hadı hayırlsı bakalım
:1hug:

ewt bende farkınadayım,heralde bebişlerin cinsiyetini öğrenince biraz daha hareketleniriz,aldığımız ciciler olur paylaşırız,göbüşlerimiz hakkında yorum yaparız,şimdi ondan durgunuz sanırım...

bende 12. haftayı doldurduktan sonra düşünüyorumm
bi yandanda yaptırmayım diyorumm kafam çokk karışık :bbo:

bende 12. haftayı doldurduktan sonra düşünüyorumm
bi yandanda yaptırmayım diyorumm kafam çokk karışık :bbo:

benimle doktor beyimiz hiç öle bişi konuşamdı zaten adam doğru düzgün konuşmuyoki....ama ben kime sorduysam yaptırmadım diyolar ,kafam çok karışık benimde ,aslında normal olan yaptırmak tabiki ,ama acayip bi tedirginlik var içimde ve konudaki tutumu kimse anlamıyor herkez farklı düşünüyor çok kararsızım...

haklısın canım insallah oyle olurzemuszemus

benim iki gündür acayip gözüm kararıyor kızlar ayağa kalkınca görmüyorum resmen.bide dün karnım ağrıdı çok korktum ama normal galiba.karnımda hiç büyümedi hatta içine çekildi resmen yayvanmı sivrimi bakıyorum ama göbek yokki göreyim.siz büyüdünüzmü

iyi günler kızlar. doktordan geliyorum ikili testimizi yaptık ense kalınlığımız 1,22 mm çıktı. doktor hanım iyi dedi. kan sonuçlarımı cuma alacağım . bir görseniz meleğim o kadar çok büyümüş ki. eşimin ağzı kulaklarında geziyor şuan o halini gördükten sonra kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

şükür hg yazgülüm senin bebiş kaç aylık
11 haftalık canım

anlattıkların bende de oluyor sanırım normal zaten benim tansiyonum sürekli düşük olduğu için pek önemsemiyorum benim göbiş biraz çıktı belli oluyor
kızlar yaa sitedemi sorun var yoksa benim pc demi cevap yazamıyorum bi saatte sayfa açılmıyor

hayırlısı olsun canım benimkininde 1.2 çıkmıştı:)) Alllah mutluluğumuzu daim etsin inşallah....

Kızlar bu arada sanki iki gündür karnım sanki kocaman oldu. Birden mi büyücek böle acaba?? Bana mı öyle geliyor kikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…